Мммм, Пан К... Вы решили мне для затравки слить одно досье? Хоть намекните...прошу...насколько обширны ваши знания о подноготной форумчан
усе залеже від того чи вистаче в вас грошей. хоча можем зробити бартер. в мене не високі розцінки і вони вам вже відомі
Да у нас сейчас в каждой части военной меньше в наличии, чем ваши "невысокие расценки". И вообще...на пробу бы чего-то... Товар лицом, так сказать. Хочу скандальных разоблачений , форумных склок, драм и сплетен
а то красти треба було менше. розікрали усе та пропили а тепер плячуть. ну а на пробу то ось тримайте. бездваздмєздна тобто дарам© Кладотрікс, він же Зільйоний, він же злобний мікроб або просто мікроб. продає за спекулятівні й ціні безкоштовні поради які до того ж мають напис не для продажу. входе в довіру до новачків та довірливих користувачів а потім примушує їх лаштувати свій поламаний карбурахтор від москвічйа першої моделі місце якому вже давно на брухті. до речі з брухту він той карбурахтор і притяг скориставшись тим що охорона ловила гав. намагається усіх навчити паяти поламаним паяльником який теж поцюпив на брухті разом з карбурахтором.
Ну,лжи у нас нету,а вот насчёт разврата-ето да.По пятницам мы любим сиськи.Ну то такое,наши маленькие радости...))Но свои -низзя,лучше с нета.То Вам на всякий случай...Не надо баловать проказников)))
Нет, я не хочу верить... Отказываюсь прямо таки. И нечего тут... руками грязными да по кристальному такому человеку елозить...
Не,я на всякий случай.Вдруг решите влиться в курилку на века,так сказать,остаться в анналах истории.Мое дело -предупредить)
Нет уж-увольте. Настолько близко знакомиться с форумом в планах не было Госпидя... И это Вы в страхе дивидендном всю Курилку держите? Вот же святая простота
ні. тілько жіночі. де хочете шукайте, можете з сусідкою домовитись чи у інеті пошукати але цицьки тілько жіночи приймаються. і ніяк інакше.
а що з дрібними робити? вони тілько губляться та крізь пальці проскобзують а потім по підлозі розкатуються та губляться або потім перечипаєшся через них. та ще впадеш та носа розібєш. воно мені таке треба?!
бо то є збочення хтиве а воно таке тут не прокатує бо тут зібрались високоморальні та крепко духовні люди, а не якісь там збоченці. отакоєот