Мой господин, я предана Вам с той самой темы. "My armor is contempt, my shield is disgust, my sword is hatred, in the Cladotrix name let none survive! Мы о разном
Намекаете что его заказали из-за слишком длинного языка?? И почем будет получить полную базу для личного пользования?
діду не заважайте мені отримувати ваш шматок масла на мій окраєць хліба. і взагалі порядок должєн бить а нє то шо січас. йдіть ліпше ото чавунку охороняйте бо якщо через вас в мене зірветься гарний гешефт то поломию вам чавунку а ви відповідати будете. отакоєот
лямпа гасова, три. кулемет, три по три і до кожного шість по три скринь з набоями. а там подивимось на вашу поведінку
не "ушатане" а погризене , як варіант - пластична вибухівка в формі іграшки , погризли миші бо подумали шо мило чи тротил . https://hiddenwatch.livejournal.com/3636.html
А не легче ли при таком арсенале сперва выпытать у Вас, Процентщиквсеяфорума, всё и потом небольно ...ммм...использовать половину одного ящичка? А там, гляди, заберу у Вас долговые расписки всего форума... Эх, заживу...
тілько не довго та сумно(((( така молода і такі суїцидальні думки. ех маладйож© яж з того світу за своїми чесними братніми відсотками буду кожну ніч приходити. отакоєот
Буду пагибать молодым© И вот я уже в фаворе... А когда начну ваши, панэ, векселя долговые с высокой эстрадки разбрасывать ... Мммм...от перспектив кружится голова