коновал це той хто жеребцям бєйцали відкручує. а він же ніби навпаки, ну не прикручував а цілитель тобто.
да шо ви панімаєтє! уважаємий чєловєк! ...хто ще міг "бєзвоздмєздно"- тоєсть даром (могорич не рахується) спасти оступившегося ? ... ну ж не в больничку йти з тріпачком? - це ж ващє буде крах кар'єри!
Сборные или нет? Если сборные то металлические или пластик? Я когда-то металлические собирал итальянские. Bburago название фирмы моделей. https://modellux.kiev.ua/brands/burago
Я предложил фирму Bburago как хорошую. Посмотрите их винтажные модели. Есть ещё Brumm. Как машинки, так и кареты с паровыми тележками. У меня паровая тележка этой фирмы.
це не дуже то воськміч, це рено 18, на деяких партіях навіть рідний реношний двигун ставили, 1.7. З усіма реношними тогочасними приколами, типу подвійних гальм спереду, з двома шлангами на кожен суппорт, боковим радіатором, і т.д. Москалі щось там напівкупили, але однаково здохли.
Ну,тоді будь-який совковий корч це якась іномарка,або скопійована,або скізжена у ненависного Захода,або Америки.. Ото тільки жугулі і купили відносно чесно,тоді коли вона вже застаріла у Італії.
Главное диски в наглую сперли с Ауди 80 и даже конфигурацию треугольных отверствий поленились поменять.
Після підриву каховської дамби вона на суші опинилася,можете пошукати у мережі,біля неї фотосесії робили