рік тому кум в ТРО запросив постріляти: червоні кружки заклеїні - перша серія сині заклеїні - друга серія ну і крайня серія 50м стоя з рук 74... але далось тяжко: в окулярах бачу мушку і цілик - пливе мішень.. поверх окулярів бачу мішень - пливуть мушка і цілик..руки ще тримають...а очі вже не бачать...50+
Вибачте,тільки звернув увагу на Ваш пост. А Ви хто? Якась язва у Ваших постах є,постійно.. Може помиляюся?
в 2015р коли міняв всі зуби на зуб з пломбою десь 1985-1986 року ставили коронку...рентген показав обломок інструменту в каналі зуба але пломба стояла відмінно...так і залишили той зуб під коронку....це був єдиний зуб з пломбою яку поставив молодий лікар в селі..решта зубів які пломбували розсипались буквально за пару років як тільки починав пломбувати...
і кидались на піднос який ти сам тримав на руках ...укол анестезії в гланди був не менш болючим ніж видалення самої гланди ...і все в кровіщі...натурально питочна
та да...флюс в армії вскривали по-живому...скальпелем в десну з тріском хрусь...і пішов вскривати як консервну банку: в бік- хрусь-хрусь-хрусь...
"Чєрєз тернії к звьоздам" в кінотеатрі справив дуже велике враження...потім ще декілька разів ходив на нього...
Вторично подчёркиваю -вы пишите о временах не СССР, а временах перестройки после смерти Брежнева и эти времена с СССР имели мало чего общего.
Да ну прям...Мой младший брат 86-го года,я 76-го и все о чем я пишу уверенно до его рождения было,включая луна-парки каждое лето
Ви, шановний, щось крУто поплУтали... ("час" - субстанція хИтра..., але є ще поняття "прОстір") "...Уже в 1977 году был запущен конвейер в Ереване на фабрике «Сладости Еревана». На обёртках указывался код ТУ (на тот момент ТУ 18-8-6-76 и ТУ 18-8-8-76). ...Ещё через год, к началу 1978 года, в Эстонии фабрика “Калев” выпустила первую жевательную резинку, предназначенную на экспорт..." ...апельсіновий "Калев" - мій 7 клас... А Л.І.Брєженв помер 10 листопада 1982 року... ...От, Штюбинг - із язика знЯв ! ...
А Черненко,Андропов то Шо не СССР?При Адропове то вообще як при Сталине было.СССР протянул до 91року.Та взагалi тема называться Дiти СССР,а не дити эпохiБрэжнэва
про ті що прожив. А найцікавіші в зв'язку з моїм віком а не коли когось там закопали. Коли його закопували мені закривали в середньому 180р, з мінусом на учбовий заклад, батько заробляв від 250, все решта також не з стелі. А взагалі чого ото я бульки пускаю....
А хто памьятаэ ГК ЧП?Лебединое озеро три дни подряд.Люди в шоке.На роботе нихто не работал,на учебе не учился.
А у нас на вокзале молодая циганка за рубль мохнатку показывала,а за три давала.Будем спорить что таких цен не было?хотя в СССР секса не было.
Вообще эпоха развитого социализма запомнилась мне бесконечными очередями .В очередях знакомились,ссорились,дрались,мирились,решали кросфорды,играли в карманные шахматы и шашки.
Это уже при Горбачёве... До этого просто могли быть очереди. Причём, по большому счёту, не такие уж огромные. Очереди при развитом социализме, были только на импортные товары...За продуктами очередей не было.
За суповыми наборами(кости,синя птица,патроха и т.д.)я занимал очередь с утра(летом),чтобы к приходу родителей с работы отовариться...а ВЫ кажете...