та да...на все життя запам'ятав той металолом і макулатуру збирали металолом а якийсь дядька вирішив поварить кузов запарожця...да так необачно залишив його біля гаража шо ми його утягнули і зайняли 1 місце в школі по здачі металолому...правда поки дотягли і водрузили на кучу кузов трохи прийшов в нєгодность ...дядька чуть інхваркт не хвотанув.... а після металолому пішли збирати макулатуру...в товариша мати працювала на заводі продтоварів і він вицинкував там в сараї залежі етикеток "Хрєн столовий" горчіца руськая"...ну ми прям з ящиками через диру в стіні натягали і здали в макулатуру майже машину тих етикеток...заводчани кинулись коли по всьому району валялись ці етикетки... з тих пір представник дитячої кімнати міліції приходив до нас в клас як на роботу...
Ага Її ще особливим чином загортали в бумажку. Мабуть щоб випадково не дати комусь прикурити. Приходила тьотка і складала тих 10 кг гамна в ящик і кудись везла. Ну, маю на увазі з цілої школи, не тільки від мене. Здається мені що те гамно потім висипали просто в кущах. А яйця глистів виявляли випадковим чином.
До сих пор-ставлю на ласточку вихрем прокатится. Ставлю на черную каракатицу. Мы бандито ганстерито,мы стрелянто с писталето.
в центральній науковій "НСД Нагана" під буряковий салатик за щастя...але це вже з 3го курсу універу...раніше нізя було...
А мы с товарищем в третьем классе в г.Сколе решили не заморачиваться с поиском разных железяк а пошли на железную дорогу и притащили оттуда волоком на проволоке кусок рельса.А потом еще вскоре умудрились на железке попасть на сьемки фильма про БАМ так как Карпаты похожи видать,но товарища сняли полностью а меня гады закрыли самоваром на 6 мин 15 сек. Чему убили великого киноактера,правда я сегодня опять попал в местный Ютуб за последние три месяца из за проблем в селе с водой.
в Києві на Дарниці був образцово-показатєльний дізбат союза....всі молились щоб тільки не на Київ...з мацкви туди декілька разів відвозив...
судьба злодійка...в 88р попав в масовку на кіностудії Довженка "Конвой" грав конвоїра...в 89-91 в мацкві вже в натурі водив конвої ..Бутирка, Матроска...
Я в детстве боялся электрических машинок для стрижки так как они гудели и кусались,поэтому от стрижки старался увильнуть но все обычно кончалось одинаково.звонок в дверь открываю там стоит солдат с машинкой и все попался..
все так!. за мілочовку і проступки - дізбат.. за уголовку, наркоту, крадійство - турма...до суда солдатів возили ми (комендатура СА)... після суда якщо дізель - ми...якщо турма - ВВ війська...
в товариша так на уроці спрацював пугач в кишені штанів...всю перерву він давав осєчкі а посеред уроку не дав осєчку...штанину розірвало до тухлі...ногу обпекло до коліна...училка від побачего тихелько прилягла на підлогу...нічо...відкачали...а нога зажила як на кабану
генератор помєх...я таким в общазі елєктриків універу на банку заробляв...приходиш в гості в якусь кімнату і підкидаєш в пачку сигарет на стіні (тоді була мода цілу стіну обклеювати різними пачками з сигарет) такий генератор розміром як 2 крони (крона + плата)...і всьо...всі ж лєпетрики...всіж "тиж лєпетрик"...бідний телевізор розбирають-збирають. регулюють декілька годин...приходиш і так ненавязливо пропонуєш "відремонтувати" за банку...але без свідків...всі виходять, забираєш генератор і вуаля: тєлик працює а банку розпиваємо разом...і всі довольні
Сандру і Сабріну бачив на витягнуту руку...стояв молодим лімоном під сценою...це вже черпаком і дідом концерти дивився з гальорки...
виріс біля ЖД але такою муйньою не страдали....постійно катались на площадках чи сходах хоперів...дочекаєшся коли состав трогається від станції, заскочив і поїхав...головне не пргавити момент коли поїзд набере небезпечну швидкість бо тоді при десантуванні можна і розбитись...зідрані до кості локті, коліна як так і треба...