А в мене рідна тітка ходила в плаваня за кордон. Коли приїздила до нас в гості, то трішки форцувала. Годинники електронні Монтана, хустки люріксові, усілякі шмотки, ну і нам дітям жувальних гумок, та цукерок на любий смак. Усі пацани з двору починали корешуватиА ти ходиш як павлін важний такий
Памятаю як батьки ходили в кінотеатр на індійське кіно, ну і мене з собою волокли. Дві години висидіти на одному місці, це був дитячий жах. Головне що ти нічого не розумієш з того що показують, ще і пісні гарлапанять. Ну ще годину сидиш як небудь, а далі шило в одному місці починало викрутювати, починалося скиглення, крутіння, морочіння. Рятувало те, що батько мене виводив в фоє, а там висіла купа фоток акторів різних, фотки фрагментів дитячих фільмів, та мультфільмів. Можна було походити, пороздивлятися, ну і до дочекатися до кінця фільму.
це де такі зарплати були? В секретарші 70-80, так, в нормального робочого біля 200, в дуже нормального і на хорошому заводі не рідко 400 і більше. В совхозі 100 скотник, 200 доярка.
Оти цигански фильм...Коли танцем та спивом у кущи заманюэ ,а потом пивгодтни танцу и вона жебракуэ на вулици из дттиною.
дихлофос, лак для волосся чи щось таке... - рогатки під скобки і камінці/шарики - скобочники під скобки і під кукурузу - самопали під сірку, мілкашку - луки - взривпакети на основі сірки або магнію - пугачі під сірку - хлопавки під карбід з балончиків дихлофосу - гранати з бутилок під карбід - шифер в вогнище - факели з палаючої і капаючої пльонки - халабуди літом в кущах або полі, зимою в заметах снігу - козаки-розбійники - квач - пекар - козла-хозяїна - цурки-палки - в ножа саме цікаве що без мобілок а завжди знаходили один одного, зустрічались компаніями...
що недавно знайшов. Отії всі приколи, типу киселя в брикетах, також супи і все що згадали. Є в продажу.І іриски що мости а не тільки пломби знімають. Тільки якось не тягне то все пробувати. Згадав японський фільм про вмираючого якудзу, що вирішив під кінець перепробувати все з дитинства і побувати в тих місцях. Здогадуєтесь результат?