В мене такий від беззубкі,грали в латкі ( квача) , ще прикольно було стрибати з ЖД мосту в воду. З повагою
...ходити на (старе) кладовище вночІ... (ніхто нікого не підганЯв, просто по дорозі "боягузи" завертАли і йшли назад....) або стоЯти на рейці перед товарним поїздом, що чЕше під 80 км/год... (хот перший зіскочИть... а тепловоз гудЕ за кілометер безперервно, бобачить нас...)
А по осені як городину зберуть на городах, по вечорам палили багаття. Наберемо з дому, сала, хліба, цибулі, ну і саме головне картоплі. Закидаємо в жар і печемо, сало на патиках жарили. Таке воно все смачнюще було!! Руки чорні, губи теж, прокопчені димом з голови до ніг, зате кайф який був!!
На рахунок гаджетів. Вчора знайомі з малим до нас в гості приходили, хлопчині років чотири. Ну ми дорослі в альтанці сиділи, а малий в "коконі" на матрасі зі смартфоном в руках, грався я якусь гру. Ми часа три посиділи, так само і пацан на одному місці очей від телефону не відривав!!
Чу ? Біля магаза були тільки пустишки та з пепсі .. Гонорові кришки можна було назбирать тільки вздовж железки москаль- сімферополь . Плюскали там жеж , на рейках . Нарзан , байкал то тке , коронкою були з лікьора забугорного ... Потім була пробка з консула , але то вже інша історія
було, складаний ножик, молоток, рубанок, сокирка, пилка по металу і багато чого ще з схожих гаджетів. Не було тільки електричних.
Просто автомобільний, радіо, фото. То все реально працювало. На авіа вже не було часу і він був дуже крутим. Хлопці збирали все що на той час було відомо, бальса, спец суміші для моторчиків, виступали в бійцівськіх дисциплінах, заходив дивився офігевший на зборку силового набору фюзеляжів та крил. Не знаю, чи пов'язано, але і зараз в тому місці є завод з виробництва літаків малої авіації.
Так как жил в гарнизоне полка правительственной связи то паял разные детекторы, электронные звонки и радоключи,теперь даже не помню как радиодетали правильно соединять.
...поЇхав зранку пострілЯти (курси поводження із вогнепальною зброєю, ...приватні). Птрібен папірець для "дозвільної", що пройшОв ... Потеревенили з інструктором..., про війну, ...про зброю, ...почитали тестові білєти - посміялися... ...постріляв (Glock-17 9X19)... (прємні хлопці, задоволений... правда 4 кулі не втрАпили ув мішень...) З.ЬІ. ...стріляю з 1976-го, з калашмата - з 1979-го, полюю - з 1986-го З.ЬІ.ЬІ. ...зловИв себе на думці, що не стріляв з 2015-го року ... ...вже давно 50 + але іграшки - ТІ-Ж САМІ, залізні, важкі, красИві... (...і не дівчАчі !)
такі були, за бажанням секцій. Воздушки, мелкашки, луки, марголіни, трохи дефіцитніше авто мото. Вчився зі мною хлопець, вже якийсь чемпіон по автогонкам, ще 16 не було, прав не мав звичайних, ксіва для гонок. Інший на стенд ходив, з дводулки пуляв, 70 патронів за раз. А мелкашки прямо в підвалі були.
То від батьків залежить,а не від дитини. 4 роки то вже дорослий хлопець Спитайте його вміє він їздити на ровері, ковзанах, роліках? На які секції ходе? Скільки раз може підтягнутися ,проплисти, пройти пішки чі пробігтися З повагою
однозначно бід батьків. Навіть перечисляти не буду що вміє онучка і чому то нещасне дитя вчать батьки. В її віці і близько того не вмів, а дещо і зараз мимо. Різнобічно розвивається.
Щоб керувати автівкою треба пройти навчання та скласти іспит. Щоб отримати зброю треба пройти психіатричну експертизу. І тільки майбутніх громадян країни може виховувати будь хто без усякої освіти та медичного огляду. Це так, навіяло.
Ну, у мене - було, у нас було, колись такЕ булО... ...ми у 73-му бавилися кулємьотом "мАксім" без станкА (...іржавим вщент - викопали в окопі поряд з будинком, і він був не останньє...)... З.ЬІ. ...того батко І повІв мене на секцію кульової срільби (щоб нічого гіршого не стАлося )...
це в кого світла нема. Не розумію більше ніж 3 дітей, за умови прийнятного матеріального стану. Як завжди тільки моє бачення. І жінка не дуже "розрахована" на більше. Але повернемся до наших баранів, тобто нас, не знавших одноразових підгузників, зате знавших примусові щеплення і видалення молочних зубів, а також всіляких лінійок і принижень від кого попало.
Чого відкручуаали? Ви до ресторану ходили на великій перерві? Звичайна общепітівська солонка типа глибоке блюдце з сіллю 3 помелу. Мо у вас ще гірчиця була?