Диспут.

Тема у розділі 'Питання по роботі аукціону REIBERT', створена користувачем РЫБОЛОВ63, 29 гру 2017.

1. РЫБОЛОВ63

РЫБОЛОВ63 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1700
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4.337
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Україна Горішні Плавні
    Щось незрозуміле коїться з аукціоном, або модераторами.
    Продав лот, в лоті чітко прописано, якщо укр пошта+15 гривень.
    Також було відправлено повідомлення продавцю в приват з реквізитами, та суму для оплати.
    З'являється повідомлення, що лот оплачений, відправка прописана укр поштою.Але я не знаходжу у себе потрібної суми , та прізвища.
    Диспут створив 27 гру 2017 у 03:40 і донині диспут модераторами не прийнято до розгляду
    28 гру 2017 у 21:28 модератор заходив в диспут, але так і не відписався.
    Написав повідомлення адміну-теж тиша
    Ну і як бути? Я лише прошу підтвердити чеком, або повідомити, в який час здійснювалась оплата, із зазначенням суми і ПІБ платника!
    А якщо людина оплатила тільки вартість лота, то нехай сплатить доставку чи дасть реквізити для надсилання Новою або Інтаймом.

Модератори, прийміть мій диспут до розгляду, а то час летить і з мене скоро стружку знімати почнуть за не вчасно надісланий лот

1. Майже все з алюмінію
      150 грн.
    2. (в наявності 48 шт.)
      Шпеньки на німецьку амуніцію. Оригінал!
      50 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Німецький зачеп на поясний ремінь. Оригінал! Сталь.
      400 грн.
    4. (в наявності 19 шт.)
      Пряжка “крокодил” на німецьку амуніцію. Оригінал! Зазвичай встановлювались на амуніцію тропічного...
      300 грн.
    5. ЧАСТЬ фурнитуры на игрик материал сталь. Вермахт.
      210 грн.
  2. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    225
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    367
    Повідомлення:
    13.754
    Потерпите, у всех предвногодние приготовления, у модераторов тоже... поэтому мы не успеваем сейчас оперативно отвечать и разбирать диспуты, но постараемся все это сделать как можно быстрее.