Щось незрозуміле коїться з аукціоном, або модераторами. Продав лот, в лоті чітко прописано, якщо укр пошта+15 гривень. Також було відправлено повідомлення продавцю в приват з реквізитами, та суму для оплати. З'являється повідомлення, що лот оплачений, відправка прописана укр поштою.Але я не знаходжу у себе потрібної суми , та прізвища. Диспут створив 27 гру 2017 у 03:40 і донині диспут модераторами не прийнято до розгляду 28 гру 2017 у 21:28 модератор заходив в диспут, але так і не відписався. Написав повідомлення адміну-теж тиша Ну і як бути? Я лише прошу підтвердити чеком, або повідомити, в який час здійснювалась оплата, із зазначенням суми і ПІБ платника! А якщо людина оплатила тільки вартість лота, то нехай сплатить доставку чи дасть реквізити для надсилання Новою або Інтаймом. Модератори, прийміть мій диспут до розгляду, а то час летить і з мене скоро стружку знімати почнуть за не вчасно надісланий лот
Потерпите, у всех предвногодние приготовления, у модераторов тоже... поэтому мы не успеваем сейчас оперативно отвечать и разбирать диспуты, но постараемся все это сделать как можно быстрее.