Диспут.

Тема у розділі 'Питання по роботі аукціону REIBERT', створена користувачем РЫБОЛОВ63, 29 гру 2017.

1. РЫБОЛОВ63

РЫБОЛОВ63 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1684
    Лоти
      на продажу:
    358
      продані:
    4.301
    Повідомлення:
    660
    Адреса:
    Україна Горішні Плавні
    Щось незрозуміле коїться з аукціоном, або модераторами.
    Продав лот, в лоті чітко прописано, якщо укр пошта+15 гривень.
    Також було відправлено повідомлення продавцю в приват з реквізитами, та суму для оплати.
    З'являється повідомлення, що лот оплачений, відправка прописана укр поштою.Але я не знаходжу у себе потрібної суми , та прізвища.
    Диспут створив 27 гру 2017 у 03:40 і донині диспут модераторами не прийнято до розгляду
    28 гру 2017 у 21:28 модератор заходив в диспут, але так і не відписався.
    Написав повідомлення адміну-теж тиша
    Ну і як бути? Я лише прошу підтвердити чеком, або повідомити, в який час здійснювалась оплата, із зазначенням суми і ПІБ платника!
    А якщо людина оплатила тільки вартість лота, то нехай сплатить доставку чи дасть реквізити для надсилання Новою або Інтаймом.

Модератори, прийміть мій диспут до розгляду, а то час летить і з мене скоро стружку знімати почнуть за не вчасно надісланий лот

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Оригинал , не коп, состояние 5-
      330 грн.
    2. Був снайпером… є накладка металева на передній частині… див. Фото задавайте питання…
      2500 грн.
    3. (в наявності 21 шт.)
      Состояние 98 из 100; Тула; Оригинал
      330 грн.
    4. Прицельное для винтовки мосина.состояние склад.
      500 грн.
    5. Предложу паспорт к макету винтовки Мосина. Бланк Балаклеевского ремзавода. Номер макета не вписан....
      300 грн.
  3. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    222
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    358
    Повідомлення:
    13.591
    Потерпите, у всех предвногодние приготовления, у модераторов тоже... поэтому мы не успеваем сейчас оперативно отвечать и разбирать диспуты, но постараемся все это сделать как можно быстрее.