якщо в тебе є совість то мо і мені трошки подаруєш тієї совісті але перед цим поясни як нею користуватись і який з неї в мене буде зиск.
Вітаю пана К з черговою Днюхою!!! Бажаю щоб сокира завжди була гостра, сала різного в повному об,ємі, кулеметів усіляких великий схрон, та жирних і смачниї кацотролів (але не переїдайте дуже ) _)))
а я і незнав що циганські реббе писати вміють та ще і приписують себе до Українців З.І. як просувається будівництво сінагога, все усіх довірливих обідрали чи ще ні?
ну апетит тим тортігом ви мені вже зіпсували. я мертвечину не їм, я живих рузькойазичних немовлят вподобаю
добре, вмовили _))) https://gif1.mycdn.me/image?t=45&bi...3098&plc=WEB&tkn=*4qPod0DL4HZQutqNBRU-CMCpeXg
Не могу пройти мимо и не поздравить Великого Учителя ! На словах хочу пожелать щастья-здоровья-ивсяческогоблагополучия !
ґудзики залиште собі, в мене усі пришиті. кулемет ми з іншого когось зібємо, а от пошукати скарбів в вас можна і не те що можна але і треба. бо в вас вони є.
як гарно що цю світлину не баче моя жінка бо вона б вже була на пів дороги до тебе щоб провести ревізію та вилучити тую мишку.
приєднуюсь до привітань!в такий день бажаю Вам отримати всі річні відсотки з гостей./ну а гостям від Вас-повернення ПДВ з тих вісотків.в вигляді-наливок.сала і т.д.а і куґочку,куґочку не забудьте на стіл запросить!/!
Бахталес рома К.удулай. Обібрали ще не всіх. Чекаємо поки особливо довірливим циганам подарунки додарять.