Пане Консерватор ,моє вам вітання!Довгих років життя,в сяйві тисяч ламп! і кулемет вам в клуню..3 шт. ..
я бачу що ти самий перший сьогодні. ти таки хочеш щоб я не тілько згадав тебе у заповіті шалом тєбє Шмулік, але і щось відписав по ньому от і займаєшся підлабузницьтвом. а минулорічної теми мабуть і нема бо усі забули.
З Днем народження Вас , пане Консерватор ! Я думав Ви кансєрвіруєтє в салі при світлі лямп кулемети, а Ви ісчо і іграєтє оказиваєца
С днем рождения! Желаю радости всегда И настроенья бодрого, Не знать печали никогда И в жизни всего доброго. Никогда не унывать, Не видеть огорчения, И дни с улыбкой начинать, Как в этот день рождения!
Минулорічна десь є, я пам"ятаю, що вона була. Бо ми справді забули, а потім вже вночі писали. А оскільки в мене (на відміну від тебе ) совість є, і мені совісно, що минулого року забули, то цього року я не забув.
Вітаю! нехай здоров"я прибавляється в геометричній прогресії! Щастя, удачі, злагоди в сім"ї! Нехай клуня розростається в усі сторони, лямпи та шварцлозе ростуть як гриби після дощу!
Вельмишановний барон К.удулай! Не знаю що в вас циган прийнято бажати, але я від українців побажаю тобі довгих років життя, міцного здоров,я ,натхнення, та щоб діти трактора не боЯлися! Будь крєпкий як обценьки!