А у нас на Україні хлібом-сіллю вас зустрінуть, а ще салом почастують - споконвік його цінують. Їжте сало – буде сила і щоб там не говорили про холестерин в крові - Ви не вірте тій брехні. Будеш сало споживати - станеш гарно виглядати,- так ще прадіди казали, коли сало куштували. А яке ж воно смачне з морозильника сальце, з помідором, часником, з огірком та перваком. Положи на хліб шматочок, достань з банки огірочок, у чарочку налий первак - неповторний буде смак! Слинка вже побігла в Вас? Тоді Вам до столу час! Пригощайтесь смачним салом, щоб Вам жити краще стало! Вітаю друже!!!
я що тобі москаль щоб нашу народну, яб сказав© наційональну тваринку на якій наші прадіди за сіллю до криму їздили вбивав?! я ліпше москаля вбю, а ліпше трїох ніж вола бо вола вбити це теж саме що синичку або ластівку, а з недавних пір ще і снігура. отакоєот З.І.а замість отого тортика можна було-б і руцкаізичнава младєнца запеченого принести.
тю а що казати? чим хвалитись? що постарів ще на рік та сивини додалось. так тут нема чого радіти от якби навпаки було щоб років 30 стало чи 35 от тоді б дійсно було б чому радіти. отакоєот. а ви кажете
А я все голову ламаю - з якого це переляку в мене на дворі такий хвейєрверк. А воно он як виходить З Днем народження!
Поздравляю с Днем рождения пана Консерватора! Крепкого здоровья, красивых девчат, и крутую тачку! Помни- что вся сила в сале!!!
Шкодую що не мав змоги років ...дцять тому мати таких товаришів як ви , камради чи друзяки чи побратими ! Але все ж не маю права на шмарклі та сльози в такий час , особливо в такий день , коли в такого поважного пана іменини , геть все погане та сумне ! Вітаю та бажаю , Консерваторе ! Гарного настрою , щирих та вірних друзів , заслабких та недолугих ворогів , слухняних діток та шестеро онуків , миру та Господнього Благословення . А ще нехай Вам щастить , та щоби ось така ґаздиня Вас завсігди зустрічала в хаті .
Щиро Вітаю Взагалі, народитись перед святами - це удача Відсвяткував День Народження, перепочив трохи, аж ось і Новий Рік. Відсвяткував Новий Рік, знову перепочив, а там і Різдво
Поздравляю!!! Ну и пожелание: Здоровья,Счастья Сала полный холодильник и денег полные карманы!!! Можно и наоборот.
О!!! Ти став вже зовсім здоровим хлопом! Дартую тобі дерев,яну шаблюку та коника! Та дозволяю три дні не вмиватися!!! Кури за хлівом "Партагас" та доробляп плота, весною до моря пливти! П.С. Друже Консерватор! Щастя, тобі, здоров,я! Всього що сам собі побажаеш! Щоб діти тракаХтора не боялись!!!
де та коли я зможу отримати подарунки від тебе як то карабелу, то шабля така, панцерника замість коника бо йому нема де пастися, ящик портагасу, інші кубинські синари теж підійдуть, кулемет шварцлозе або кольт? ну і мабуть все. а якщо згадаю то допишу ще.
Вітаю пана-атамана із приємним святом! Хай в житті буде все, чого людям так бракує - здоров'я, любові, достатку, вірних друзів. А в душі хай завжди панують веселий, гарний настрій і вічна молодість.
Вітаннячка з різдвом пане Консерваторе! Хай збудуться всі побажання шляхетного товариства, які є у цій темі! Многая літа Вам!