З особистого досвіду: Навесні 2013 Вона мені сказала: "Йдемо в РАЦС!" (ЗАГС кацапською)... і це після 10 років цивільного шлюбу! Ну прийшли.. черга з молоді величезна, десь з годину просиділи, б.дь, і, дивлюсь, а щє не менш тре штанці протирати... Я їй кажу: "Все - я на роботу! Ну дуже надА!" Побіг, відпрацював... Через пару тижнів знов: "Йдемо в РАЦС!"А у мене завал по роботі ... ну ніколи мені у знов черзі час гаяти! У червні знов: "Завтра йдемо - черги не буде!" Прийшли. Чотко у 8:31 ранку нас запросили до реєстратора. Вона з сумочки дістала вже заповнені Заяви (мені тіко підпис зосталося поставити), витягнула вже оплачені квитанції якихось платежів..., у реєстратора навіть ті Заяви виявилися вже зареєстровані... Ну і через місяць ультимативно на мене напялили "торжествений" кАстюмчик, краватку на вию затягнули, паспорт у кишеню впхали...торжествено..., і поїхали розписуватися.... Розписалися.. До дому повернулися... І тут Вона планувала, що у вечорі підемо десь посидимо у ресторані...Ага!!! Як приїхали -я її ультимативно впхав у камуфляж, "торжествено" вручив зібраного мною з вчора рюкзака (у гаржі приховав, як і зібраний свій), сам уплигнув у камок, зашнурував берці і утягнув її на три дні "у пампаси"!!! На "пампасах" нас чекало з десяток камрадів з шашликами і іншим належним ... МД теж були... Воопщєм ... нормально відірвалися і навіть злегка покапати вийшло: я "зненацька" обручку напікав (зрозуміло, що завчасно камрадами прикопану) і їй на пальчика вдяг! Але...і до сього дня Вона мене інколи подколює: "А як ти не бігав від шлюбу, як не пручався - а ось колечко на пальчику бачиш?!" Пи.Си. Щоб не було "нєпоняток" - це в обох другий шлюб: тому фата, весільне платячко і вихід із жбурлянням букету квітів - заранє був відкинутий! І на "покапеньки" чи просто подорожувати полями, лісами, морями їздили до, їздимо зараз і будемо їздити і надалі вдвох! Хоч синців на долонях коли "тягнули" до шлюбу і не було... Але як ми обидво підготувалися!!!
Учительница жалуется на Вовочку папе:-Представляете,я спросила у него:Кто прячется в половую щель?А он ответил:йух! Хм,а что же?Мышка!!! Мышка в п#зде? Оригинально!!!
Сегодня ночью моя жена во сне, звала какого то Володю.Так поговори с ней когда проснется.Она не проснется.
Учитель по географии,рассказал детям,что наша земля вертится.А учитель труда показал,на чём она вертится...
Когда я сдаю кровь,я же сам её не выкачиваю!Мне в этом помогает медсестра!:-Но здесь банк спермы, здесь всё по другому!:-Ужасное! Ужасное обслуживание!!!
Привел парень к себе девушку. Выпили, потанцевали, легли в постель. Парень ее на спину положил, а сам сверху. Тр@хает ее полчаса, час, два, три... Затем встает с нее и говорит: — Ну все. Теперь ты меня долго не увидишь. Девушка огорченно: — Мне уже пора уходить? — Нет, переворачивайся.
Женщина пришла за мясом, а ей предлагают рыбу. Говорят, что в ней много фосфора. А она в ответ: — Мне мужа кормить, я хочу, чтобы он у него стоял, а не светился!