Объявление:55 летняя женщина,мать троих программистов,просит кого нибудь не психованного, научить её интернету...
Две подруги встречаются и одна другой говорит:-Что то я не пойму ,в последнее время, когда сажусь какать,кучки почему то две,хотя раньше была одна?! Слышь подруга,а ты стринги снимаешь???
Хозяйка увольняет горничную,и та напоследок говорит всё что думает:И в постели я лучше вас! Это вам мой муж сказал??? Нет,СТОРОЖ!!!!!
Раньше,чтоб увидеть попу, нужно было сдвинуть трусы,а сейчас ,чтобы увидеть трусы, нужно раздвинуть попу....
Уважаемые форумчане! Периодически возникает желание почесать яйца,но боюсь разбудить мужа.Как быть???
Зустрічаються двоє глухонімих та один і каже: - Ой, вчора були на весіллі, так наспівалися, так наспівалися, що... аж руки болять!
Піймав якось Василь Іванович золоту рибку, а та йому і пропонує 3 бажання на вибір за те, щоб він її відпустив. Ну, - каже- щоб мене жодна куля не брала! - Зроблено! - Щоб мене ніяка шаблюка не рубала! - І це зроблено. - Ну а третє бажання... Оно бачиш у полі коняка стоїть, так ото хочу щоб у мене був як у нього! - Щож, і це зроблено. Василь Іванович на радощах влітає в хату і до Петьки: - Ану, Петре, на тобі наган і стріляй в мене. - Та Василь Іванович, ви в своєму розумі? - Стріляй, кажу! Постріл, рикошет, куля в стелю, Петька в шоці. - Тепер бери шаблю та рубани мене з плеча якомога сильніше. - Та Васиииль Іванович, ну як так? - Рубай, кому кажууу!!! Замах, удар, іскри і шабля навпіл, а начальнику хоть би що. - А тепер, Петька, дивись... - і розстібає та скидує штани. А той такий: - ОГО, МАНДІЩЕ!!!
Побачилися двоє німих через рік після останньої зустрічі, та й один каже руками - привіт, а інший йому по нормальному відповідає: - Привіт! - Да ти шо, а де ти навчився розмовляти? - Та є в сусідній області село Зажопинське, на покинутій вулиці стоїть крайня хата, в неї заходиш, там таке темне віконце, в нього заглядуєш, і там тебе учать говорить. Погнав другий німий в сусідню область, знайшов село Зажопинське, пройшов по покинутій вулиці до крайньої занедбаної хати, зайшов у темну кімнату, бачить, віконце. Нахилився у нього...а тут його чиїсь міцні руки, хвать!, і в жопу яяяк вставить! Той такий: - Аааааа.... А голос йому із темряви: - Прихади завтра, дарагой, будєм Бе учить....