Мерседес на вазеліні. Побачив якось чоловік об'яву, що продається чи не остання модель Мерседесу, стан прекрасний, пробіг майже нульовий, ціна 300 доларів. Приїхав до продавця, подивився авто, позаглядав усюди, та й питається, чого ж так дешево коштує? А той і каже: - Працює просто на вазеліні, але бак повний... Ну, добре, купив, а там, думає, розберемося. Гнав авто додому весь світловий день, а надвечір на просьолочній дорозі у нього скінчилося пальне. Тим часом, вечір, крайня хата села, сім'я з чоловіка, дружини та двох дочок закінчила трапезу. Йде дискусія, хто ж буде мити посуд. Батько каже: - Я голова сім'ї, тяжко заробляю гроші то мені ще й посуд мити?! - Я веду господарство і готувала вечерю, теж не буду мити, - каже мати. - А я цілий день навчалася в університеті і дуже втомилася, - промовила старша дочка. - А мені хатню роботу зараз не можна робити, макіяж, манікюр та все таке...-почули від меншої. І вирішили вони грати у мовчанку, хто промовить - той і миє посуд. От, сидять, мовчать... В цей час стукають в двері. Вони мовчать. Заходить чолов'яга: - Добрий вечір! - Вони мовчать. Він підходить до столу, їсть, наливає. Вони мовчать. Не довго думаючи, потягну у ліжко дружину, швидко справився. Мовчанка. Потім повів нагору старшу дочку, а за нею і молодшу вдув. Ніхто ані слова. Після молодшої доньки заходить у їдальню весь спітнілий та й каже: - Чуєш мужик, я тебе хотів спитати, а в тебе вазелін є? А той: - Та ну його нах..й, я краще посуд помию!!!
Оксана брила зону бикини,используя вместо зеркала фронтальную камеру,она заподозрила неладное, когда по экрану поплыли сердечки...
Теперь после месяца тренировок по Капоэйра, Андрюха прежде чем получить в еб@льник, красиво танцует...
А давай устроим корпоратив, чтобы все напились и перетрахались!:-. Блин Петрович,ты охренел?! Нас на вахте всего двое...
Бабушка стала подозревать,что внучка в Германии работает не учительницей,после того, как та подоила корову за полторы минуты...