— Возвращаюсь я, значит, на день раньше из командировки... — Дальше не рассказывай. — Почему? — Дальше все понятно. Ты его в шкафу нашел? — Нет, я его за амбаром закопал..
Звільнився з війська підполковник, командир батальйону, приїхав до батьків у село, живе для себе: пробіжка, рибалка, банька, маленький городик - відпочиває ... Рік пройшов, другий, все у нього добре. Ось, а батько його бубоніти почав: - Сина, ти б собі дружину знайшов. Он по тобі всі дівки на селі сохнуть, та й нам онуків хочеться. Син каже: - Бать, дай я ще рік відпочину, а потім все буде: і дружина, і внуки. Старий на нервах: - Де ти втомився? Ось я в 43-му ... а ти нічого не бачив, одні розмови! Син зрозумів, що дідові нічого не пояснити, і пропонує: - Давай завтра один день як я в армії. Дід погодився. О шостій ранку бабка будить діда: - Підйом! Командний пункт викликає. Виходить старий на ганок. Син стоїть в формі , і починається: - Чому запізнилися на щикування? Пояснювальну, розслідування, наказ, догана... Які заходи сплановані на сьогодні? Дід каже: - Ну, так це, по дрова їхати треба. син: - У скільки виїзд дід: - Ну, годині о 7-8. Син як гаркнув на нього за відсутність планування і визначив: - Виїзд о 7.40! Дід кобилку запряг, тільки рушати, а тут син: - Бажаю здоров'я! Начальник КТП. Транспортний засіб до огляду. Недоліки: упряж НЕ обслужена, возик не пофарбовано, на обліку не стоїть, колісний хід не змазаний, кінь не підкований, бортовий номер і знак військової частини відсутній. Усуваємо !!! Дід офігів ... Ну, що робити, за пару годин косяки усунув, тільки рушати, тут син знову: - Бажаю здоров'я! Начальник автослужби. Пред'явіть шляхову документацію. Наряду немає, путівки немає, маршрутного листа немає, посвідчення старшого немає ... Усуваємо !!! Дід з бабою дуже довго документ малювали . Дивиться дід, сина немає, ну і ВИЇХАВ. А син за селом: - Бажаю здоров'я! Начальник інженерної служби бригади. Куди їдемо? дід: - По дрова. син: - Дуже добре, пред'явіть інструмент. Сокира тупа, щей не обслужена, щей без бірки, пила іржава . Усуваємо !!! Дід додому ... а, син його вже зустрічає: - Бажаю здоров'я! Зам.нач.штаба з безпеки військової служби. Куди збираєтеся? дід: - У ліс по дрова. син: - Дуже добре, пред'явіть журнал інструктажів з техніки безпеки. Відсутній? Усуваємо! Дід журнал зробив, інструктажі намалював, галопом в ліс, наєбенів повну повозку дрів, сів, закурив, дивиться - бабка мчить стрибками похилого зайця і гундосить: - Що ти сів? Розпрягай коней, я посильна від нач.штаба полку - наш кінь заступає черговим тягачем! Схопилася і рисю в село. Дід хомут собі на шию і потихеньку додому ... Виповз з лісу, а тут син стоїть: - Бажаю здоров'я! Зампотилу бригади. Зо веземо? Дід відповідає: - Дрова. син: - З бригади термінове завдання - заготівля сіна. Тому дрова потім привезеш, а зараз гони на сусіднє поле, там набереш пару стогів сіна. Сказано зроблено. Дід дотягнув сіно до містка біля річки. син: - Бажаю здоров'я! Зам. ком.бригади Попутне тренування. Міст знищений противником. Долаємо водну перешкоду вбрід. Дід поліз у воду, за & бався, але форсував. Приповз додому, кричить: - Бабка, налий 100 грам! Стара відповідає: - Мені замполіт бригади півдня зозулю виносив за профілактику пияцтва і конфіскував всі пляшки. дід: - Ну хоч пожерти дай !!! бабка: - Ти поки по лісі лазив, приходив начпрод і перевіряв порядок організації прийому їжі. А ти запізнився на обід більш ніж на 4 години. Заявки на пізній обід не було, а ми приготовану їжу тривалий час зберігати в бачках не маємо права ... Дід голодний, втомлений, курить на ганку ... Підходить син: - Бажаю здоров'я. Я командир бригади. Ну що, підведемо підсумки: виїзд не спланували, заготівлю сіна затягнули, наряд ледь не зірвали, дров немає, сіно мокре, а на тлі цього ще й спроба розпивання спиртних напоїв і зрив прийому їжі. Не слабо! Значить так, сьогодні незалік, а завтра робочий день за таким самим планом ... дід: - Ні-і-і, синку !!! Ну їх на х # й цих онуків !!! Давай рік відпочинемо ...
Солдатик а чего ты тут стошь? -Охроняю. А что ты охраняешь? -Гвиньтивки,кулеметы, гранаты. А чо ты мне это все рассказуешь? вдруг я вражеский шпион? -Тра-та-та-та,,Ты бачь яка сука!
Зловив старий золоту рибку, і мовила рибка людським голосом: - Що тобі треба, старче? - Для початку - іншу дружину. Пушкіна читав, висновки зробив .....
У автобус зайшла жінка з дівчинкою і сіла навпроти чоловіка з бородою. Дитина вивчаюче придивляється до лиця чоловіка і той не втримався запитав: Шо на татка схожий? Дитина нахиливши голову відповідає: - Ні. У вас на бороді, як у мами між ногами... А татко мій бриється...
Ну нашла же дура время когда водку в бутылке водой подменить! Налил, опрокинул рюмашку — ни запаха, ни вкуса. Чуть не поседел....
- Дорогая, сколько у тебя было парней до меня? – Семь. – ??! Ты же говорила, что три?! – Так ведь год прошёл.
Звонок в интернет-магазин "для взрослых": - Добрый день! - Добрый! - Я у вас делал заказ вчера: женский резиновый половой орган. - Да, я помню. - Так вот, у меня тут какой то мужик под дверью встал и говорит: " Вам пиз..а Так у меня вопрос: это ваш заказ привезли или мне угрожают!?
На рынке девушка покупает шубку. — Сколько стоит эта шубка? — 5000. — А за красивые глаза 500 скините? Продавец, подумав: — Ну ладно, выковыривай.