Одесский трамвай. Утро. Люди едут на работу. Дамский голос: - Какие невоспитанные мужчины – сами сидят, а женщины стоят... - Имею Вам заметить, шо настоящие женщины ещё спят – работают только лошади! А лошади спят стоя...
Маленький хлопчик Ізя зазирнув до кімнати, де мама приймала коханця, поки тато був на роботі. Ізя сховався в шафу і звідти підглядав. Раптом заходить батько. Дружина ховає коханця в шафу, не знаючи, що там її син. Ізя: — Темно тут. — Так. — У мене є футбольний м’яч. — Це добре. — Ви не хочете його купити? — Ні, дякую. — Мій тато зовні. — Скільки? — 250 доларів. За кілька тижнів Ізя і чоловік знову зустрічаються в шафі. Ізя: — Темно тут. — Так. — У мене є кросівки. Згадавши попередній випадок, чоловік питає: — Скільки? — 750 доларів. — Добре. Через кілька днів батько пропонує Ізі пограти у футбол. — Я не можу, я продав м’яч і кросівки. — За скільки? — За 1000 баксів. — Але це набагато більше, ніж вони коштують! Це гріх, ти повинен піти до рабина і розповісти про це. У синагозі Ізя зайшов до рабина, зачинив двері й каже: — Темно тут. Рабин: — Ізя, тільки не починай!
- Куме, що ви ото вже годину сидете, щось прискіпливо в інтернеті шукаєте? - Та дивлюся, може десь є опублікований графік замахів на найвеличнішого лідора та його оточення на цей рік.
Постепенно смысл всей мировой экономики сводится к тому, чтобы продавать друг другу товары, произведенные в Китае, по возможности выдавая их за свои. * * * После убийства полиция первым делом выясняет, не причастен ли к преступлению супруг жертвы. И, в общем, это всё, что нужно знать о браке. * * * Лично знаю пару человек, которые расплачивались в винно-водочном магазине часами, ещё задолго до Apple Pay.