- Соня, ти не на мій смак. - А ти спробуй. - Цилю, ти дівчина моєї мрії: Красива, весела.. - Ти хочеш мене трахнути? - А ще й яка розумна! - Алло? Я, попав в реанімацію? - Ой, вей такi, ви поки ще тільки подзвонили.
Раніше ціна за десяток яєць була 20 грн. Тепер вже 70-80 грн. Таке враження, що курка розвелася з півнем, а аліменти платимо всі ми.
Мальчик заходит в трамвай и просит жалостливо: - Люди добрые, помогите! У нас семья бедная. Мама бедная. Папа бедный. Шофёр бедный. Дворецкий бедный. Повар бедный. Садовник бедный.
Моня Цуцман: Коли при зверненні до глави держави використовується слово "дорогий", тоді менше грошей водиться у кишенях громадян. Вроджена вада капіталізму – нерівний розподіл благ; вроджена гідність соціалізму - рівний розподіл злиднів. Сер Уінстон Черчілль Вчитель попереджає учнів: — Ніколи не можна цілувати тварин, це призводить до різних захворювань. Хто може навести приклад? - Я, - підвівся Iцик, - ось моя тiтка Туля весь час я цілувала свого папугу. - Hу і?.. — Папуга не винiс цьОГО охренiв та й збожеволів.
Новини з того світу - тобто з болотної підара-ції: У світлі останніх подій, бiбiзяни зоопарків мацкви навідріз відмовилися вважатися предками лаптємордих болотних свинособак.
Канєц епохі беднасті все ближче! Незабаром з"явиться податок "Просто так" Та штраф "Какаяразніца за що"
Що таке справжнє кохання? Увечері Ізя випадково у гаражі закрив дружину та свого собаку. Вранці, коли треба було їхати на роботу, відкрив, i... …і дружина зарядила йому по фейсу класного ляпаса, а собака з великою радістю кинувся до його ніг. Шлюб - це те, чим чоловік розплачується за секс, а секс - це те, чим жінка розплачується за шлюб.
В одеській лікарні: Який тісний світ, який тісний! - радів Моня лікар, призначаючи даішнику по шість клізм на день. Так, джентльмени в Одесі ще є: Iзя Трахман приходить на роботу з синцем під оком. Колеги запитують: - Що трапилося чувак? — Заступився за кохану дівчину. - Та ти справжній джентельмен! А скільки ж хуліганів було? — Двоє: дружина та теща.
Чоловік уважно дивиться по телевізору футбольний матч і не звертає уваги на дружина. — Дорогий, хочеш, я роздягнуся догола? — До, гола?! А, хто заб'є?
Ви ще не підключили жодної акції? Нічого, бо ми вже потурбувалися і зняли гроші з вашого рахунку! Київстар! Ми завжди на крок попереду!
Шановні батьки, як класний керівник, мушу вам нагадати що "Коляд-коляд-коляда, хай русні прийде пі..да" не є офіційно визнаною колядкою!
Бункерне хуйло подало заявку до Книги рекордів Гіннеса як чемпіон за кількістю санкцій. - Хто найбагатший фермер в свiтi? - Бункерне хуйло. - Чому? - В ньОГО 140 млн. баранiв i найбiльший в свiтi свинарник! В дитинствi циганка нагадала бункерному хуйлу що про ньОГО будуть спiвати пiснi, а якi саме не уточнила.
Моня зайшов до магазину, не захотів стояти в черзі, чхнув, чекаю. Усі почали чхати у відповідь. Не проканало... В Одесі черга – це святе! Від перестановки місць чиновників сума хабарів меншою не стає. Депутат із партії зелених стверджує, що 3-поверхову віллу з басейном та повіями йому підкинули під час обшуку.
Короткий зміст фільмів: Голлівудських – Усі вижили. Китайські - Всі гигнули. Французьких – Усіх дiвчат оттрахали по повнiй. рюssкiх - Все пропили нахрiн. - Француз – це не національність, це спосіб життя. Єврей - теж не національність, а спосіб мислення. - А каЦАП? - каЦАП – це вирок долі болотнОЙ пiдара-цiї.
Сидить жінка їсть морозиво підходить чоловік каже дай лизну? Жіночка каже- Ти то лизнеш . А хто долизувати буде???