Спіймали якось людожери німця, американця та ізраїльтянина й кажуть, як завжди в анекдоті: мовляв, кожен має останнє бажання - а потім марш до казана, зваримо з вас зупу. Ну, німець та американець свої бажання висловили й сидять уже гарнесенько в казанку, петрушкою притрушені, водичка закипає... Ізраїльтянин каже вождю - а ти, мовляв, дай мені такого підсрачника ногою, щоб я аж беркицьнувся. Вождь дивується - ти шо, питає, мазохіст чи я не знаю? Ісраелі відповідає - то, каже, не твій людожерський клопіт, виконуй моє останнє бажання та й край. Ну, вождь плечима знизав та як вперіщить ізраїльтянина ногою по сраці, що той аж до стінки відлетів, беркицьнувся, перекотився, вихопив з-за спини "галіль" та й поклав усіх людожерів трьома чергами. Американець із німцем йому з казанка волають - мовляв, ти зовсім дурнуватий? Як у тебе зброя, шо ти досі не стріляв? А ізраїльтянин їм: - Еге ж, щоб ви мені потім все життя мізки жерли про непропорційне застосування сили?
Перше побачення. Зима. Iзя з дівчиною сидять у машині. Він кладе їй руку між ногами. - Ти що робиш? - Руку грію, холодно. - А вуха не хочеш погріти... - Циля, який в тебе гарний, класный манікюр! - Дякую, я сама гризла.
Вказівні знаки на роssії: "Наліво підеш - ПДИ отримаєш, направо підеш - ПДИ отримаєш, прямо підеш - теж ПДИ отримаєш. Почав думати - куди йти, коли скрізь така засідка. Але тут голос зверху: "Вирішуй швидше, а то прямо тут ПДИ отримаєш!" В армії болотних орків: Лейтенант після пиятики вранці проспав. У нього дзвонить телефон. Приємний жіночий голос: — Товаришу лейтенанте, ви хочете сексу по телефону? - Звісно хочу! — Тоді з'єдную вас із командиром частини... Прапор роssії: Біла гарячка , сині губи ,червоний ніс - це кольори прапора козломордії.
У Iзi питають: - При відвідуванні будинку своєї нареченої, що вам в першу чергу кинулося в очі? - Її мати! Досі пика подряпана! - Ізя, адже правда, що я тобі дана Богом? - Так, так рідна... Але тільки за які гріхи не знаю. — Ізя, ти хоч раз казав Цилi все, що ти про неї думаєш? — Говорив… Хочеш я шрами на голові покажу?
— Чому це у Iзi таке гарне волосся? — А він натирає голову яйцями. - Оце акробат! Заходить бабуся до переповненого тролейбуса. - Чоловіки, обережно яйця поколите. - Що ж Ви бабуся у переповнений тролейбус та з яйцями? - Та ні мужики, я з гвоздями.
Британські вчені соціологи довели що кожен третiй каЦАП, такий самий довбойоб і виродок як і двоє попередніх.
Ловит старый еврей золотую рыбку далее все как обычно: — Три любых желания только отпусти! — Хорошо, но только я все твои мульки знаю! Как ты эфиопа, попросившего у тебя сделать его белым, много воды, и много красивых женщин, превратила в толчек — знаю, знаю! Как ты армянина, попросившего сделать его Героем Советского Союза превратила в панфиловца с гранатой один на один с танком Пантерой — знаю, знаю! И его последние слова: «Рыбка! Твою мать! Героем посмертно даааа?! . . Знаю, знаю! Но меня не разведешь! Значит, слушай мои 3 желания: «Машину, дачу, квартиру, вертолет, охрану — это раз! Молодым привлекательным евреем — это два! Хорошее здоровье и 10 млрд. долларов — это три! — Хорошо, — ответила рыбка и нырнула. Приходит в себя еврей... В маленькой полутемной комнате с зарешеченными окнами: — Ходорковский, на выход, руки за спину!
— Iзя вибач, але я не буду займатимуся сексом до весілля. - Ти теж вибач, але я не стану влаштовувати весілля заради секса. - Тiтко Сapa! Тiтко Сapa! А Iзя з Мойшою у вашому ліфчику гамак улаштували! - Шо ти кричиш? Нехай діти грають собі на здоров'я! Він все одно на мене малий... Карнавал у дитячому садку Одеси: Дівчинка Циля прийшла на карнавал у костюмі білочки і цим до усрачки налякала сторожа дитячого садка. Одеса. Оголошення на газетному кіоску: "Пішла на обід. Буду, коли повернуся". Одеса. Дерибасівська: - Сарочка, ти чула останню промову бункерного хуйла? - Ой вей, вi вмієте дивувати! Шо, такi остання?!!
Шановне панство, Весь час анекдоти, анекдоти, але хочеться хоч трохи поезії, поезії високої проби: кацап завжди був мудаком ну як пустить його в Європу? де треба жить своїм умом він же підставить свою жопу тому ще в києвській Русі на віче предки говорили: якщо зустрінеш десь, колись то зразу бий кацапа в рило кацапа звідусіль жени хай здохне в ямі при дорозі ти подаєш йму води, А він вже сере на порозі Т.Г.Шевченко "кацапи" 1851р И как написал также Великий Украинский поэт Javelin NLAW: Нравится, не нравится А буряты будут жариться...
Мальчик заходит в трамвай и говорит: - Люди добрые, помогите! У нас семья бедная. Мама бедная. Папа бедный. Шофёр бедный. Повар бедный. Садовник бедный. Дворецкий бедный.
— Ізя, я захоплений вашими почуттями! Ви з Цілею разом живете вже 30 років і тим не менше, гуляючи Одесою, завжди тримаєтесь за руку! — Моня, якщо я її відпущу, вона обов'язково щось купить. На виборах в Одесі: — Роза, а хто такий одноМАНДАТНИК? — Думаю, що це вірний чоловік. В аптеці: - У вас є гандони? – Заходять іноді.
— Соня, скільки ж ти дала за цей чарівний капелюшок? - Два рази... Приходить Моня в бордель і просить: - Дайте мені двох жінок по 50 $. - У нас такса 100 $. - Гаразд, давайте таксу... Циля, ах твої яскраво-червоні губки…, а ці груди — як персики…, а який ніжний животик…, ах, а цей кругленький пупочек… а тут… — Ми трахатимемося чи інвентаризацію будемо проводить?
Кафедра русского языка. Две еврейки-доцентши, одна курит, вторая разгадывает кроссворд. — Роза Борисовна, "полный крах всех надежд", шесть букв, вторая "и"... Курящая долго думает, потом: — Ну таки не может быть! В газете? — Да. — Пи.дец?! — Подходит... Входит завкафедрой, профессорша. — Софья Марковна, вот вы, доктор наук! "Полный крах всех надежд", шесть букв, вторая "и"? — Пи.дец! Однозначно! — Ну не может же быть в "Российской газете" — "пи.дец"! — Сейчас всё может быть! Входит аспирантка Машенька, юное невинное создание. — Вот молодежь все знает! Машенька, полный крах всех надежд, шесть букв, вторая "и"! У нас только один вариант — "пи.дец"! Машенька краснеет до корней волос и шепчет: — Ой, да вы, что... Это же "Фиаско"
Урок роssійської літератури у грузинській школі: ‘’МАРТЫШКА И ОЧКО” Учитель: А сейчас дарагие дэти будем учить хитрый руssий басень ''Мартышка и ачко'' Пошел мартышка на пруды – ачком туды – сюды… А тут Вано Криладзэ из воды – иды сюды. А мораль сэй басэнь такова – ачко дано не для того чтобы им крутить, а для того чтобы его вытирать после нужды – это ачковтирательство. “”КРАСНАЯ ШАПОЧКА'' А чего мне бояться? - Сказала Красная Шапочка. Лес я знаю, секс я люблю! Как-то Серый волк встречает Красную Шапочку в лесу. - Красная Шапочка, я хочу тебя распять. - Слышь серый чувак, да хоть раз шесть… - Но вот рядом ручей, пойди сначала отмой свой кардан от мандовох и вшей – тогда натрахаемся от всей души. Девочки, прежде чем надевать короткие юбки... проверьте развал-схождение ваших ног... Миниюбки и кавалерия... несовместимы.....
Щоб каЦАПИ не правили світом, Бог створив для них горілку... каЦАПИ захопили поле коноплi, площею 2 гектари. Після чого оголосили себе дивізією і вирушили до космосу воювати з покемонами. Інтуїція - це здатність голови чути жопою.
каЦАПСЬКИЙ палковнiк на мацквє: — Мені "Известiя" та "Єврейську газету" Кіоскер, подаючи газети і висуваючись з вікна: — Вi шо... із наших? - Ні, я не з ваших. — А чому ви цікавитеся єврейською пресою? - Я нею витираю жопу. — А дозвольте поцікавитися, як давно ви це робите? — Півроку, яка вам різниця? — Хотів би дати такi пораду, якщо вi й далі якийсь час це робитимете, то ваша жопа такi скоро стане розумнішою за вашу голову. Маленький єврей каже до свого діда: — Дідусю, щойно двоє каЦАПIВ відібрали у мене всі гроші! Нічого, онучок. Вони повернуть удесятеро більше! Чому? — Нині вони це відзначать. Потім починають п'яну бійку. Наб'ють один одному морди, поб'ють зуби... Ну, а потім прийдуть їх вставляти до мене! Єврейський народ - це спосіб мислення. Грузинський народ – це спосіб життя. Чукча – це діагноз. каЦАПСЬКЕ бидло — це вирок.
Увечері Ізя нервово ходить перед своїм будинком, постійно поглядаючи на годинник. — Хвилююсь за свою Цилю, — пояснює він сусідові. - А що з нею? - З нею мій автомобіль. Моя Сара вічно ниє: - Мені нема чого носити, мені нема чого носити! - Ой, Моня! Я тебе благаю! Дай їй мішок картоплі та хай собі носить! Старий одеський дворик. Знизу лунає крик: — Фіра Соломонівна! Фіра Соломонівна, ваш Додік заліз по коліна в гiвно! За хвилину знову: — Фіра Соломонівна, вi — такi вже чуєте?! Ваш Додік заліз по коліна в гiвно! На третьому поверсі відчиняється вікно. З'являється Фіра Соломонівна: - Та Боже ж ти мій! Та скажіть йому хтось, нехай уже вийде звідти! — Та він не може. Він униз головою!
ДАІ зупиняє машину. За кермом - Iзя - Ви перевищили швидкість. - Ваші права. - Які права можуть бути у бідного єврея? Дружина каже: - Моня! Ти майже дві години виносив сміття! Як такi можна! - Сара, заспокойся! Я ж його такi продав! — Мойша, ви такi вірите в коронавірус? — Звичайно вірю, я на ньому вже стільки заробив, як же не вірити! Ізя підходить до класної дівчини, що лежить на пляжі. А дівчина: Я тобі ще не давала? Iзя - Нє... Тодi дівчина скручує велику дулю і тика Iзi в морду: - На!
В армії лаптємордих каЦАПIВ: Таварiсщь палковнiк, к табє прiєхала жена. - дурак ти блядь сержант, нi к табє, а к вам. - к нам она прiєзжала вчєра, а к табє сєгодня. На московії випустили марку з портретом карлика-хуйла. Але ніхто так і не зміг її приклеїти. 14% плювали не на той бік, 86% лизали не з того боку. Історія роssії: 1157-1453 - Складова частина золотої орди 1721-1917 - Імперія царів яка свято шанувала традиції золотої орди 1917-1991 - Імперія зла 1991-1999 - Імперія алкаша 1999-20?? - Імперія хуйла
- Iзя, ви що, кримінальний авторитет? - Ну, та вi шо, справжні кримінальні авторитети давно депутати. А я лише складаю анекдоти... - Тітка Сара, а ваш маленький Моня їсть газету! – Та нехай їсть, вона ж такi вчорашня. Головний орган у людини – це жопа. У всьому бере участь — у прийнятті рішень та пошуку пригод...
- Моня, за що вас посадили? — Уявіть, якось з'ясувалося, що держава випускає - такі ж самі банкноти як i я. Ізя в косметичному кабінеті: - Як стерти з руки лінії кохання? - Онанізмом. Двоє розмовляють про життя: — Важко нам, євреям, все в цьому житті дається... — Важко, зато все. Ізраїль це єдина країна, де підозрюють, що ти не єврей.
Розмова на Дерибасівській: Моня, вi знаєте, що на роssii такi скоро будуть дозволені лише заборони. - Та я їх уже привітав із Новим 1937 роком, що настав. - Вони ж самі казали: Повернемо все в зад, тобто - в сраку. - На мацкві проходить економічний форум для інвесторів під девізом «роssія кличе!» -Куди кличе? -На похорони рюцькаго мiра. Кримінальні новини Криму: У зв'язку з неухильним зростанням рівня життя в Криму, в Керчі сталося озброєне пограбування ковбасного кіоску. - Якісь дивні ці москалі - вони хуйлована називають "путін"
рюзгiя дєвушкi заявiлi што дадут настоящiй отпор укро-фошiздам i хунтє: Классiчєскiй отпор – 3000 руб Отпор с заходом в зад – 4000 руб Допрос язiком – 1000 руб ГрупповОЙ отпор – 8000 руб Отпор с виездом на ночь – 20000 руб роssосія. Хлопчик запитує: - А путін він поганий чи добрий? - Не чіпляйся: здохне - дізнаємося. Чим жахливіша брехня – тим більше вона схожа на роssійські новини. Буряти виявилися настільки суворими, що виклали портрет хуйлована тушами "200-х", привезених з Донбасу.