- Чому на роSSії ложка використовується, як музичний інструмент? - Тому, що жрати нічого, окрiм ягєля та бєрьозовОЙ кари. - Куме, а що це за виття в дубовому гаю? - Та то каЦАПИ гризуть кору, куме. А чому вони виють? Тому що гірка ...
Українська народна пісня ''путін - хуйло'' стала всесвітнім супер хітом, тому що всіма мовами світу вона звучить однаково. До речі, в будь-якій країні світу також знають значення слова хуйло. А з пісні слів не викинеш, бо хуйло є хуйло.
- Мама, а куди повинен йти руський корабль? - Додому, синку, додому. - А я чув там iнше слово! - Ну такий вже в ньОГО дiм очевидно…
Іде суд ... Єдиний свідок - старенька пані. Щоб підтвердити, чи вона при своєму розумі адвокат запитує : - Чи пані знає мене? - А певно що так! Я пам'ятаю вас від маленького хлопчика. Які великі надії на вас покладали ваші батьки!! Ви стали адвокатом, але багато п'єте, ганяєтесь за жінками, водитесь з поганою компанією... Тут у розмову втручається прокурор, бажаючи переманити свідка на свою сторону: - На жаль, то є правда... А чи пані знає мене? - О так, ви нічим не ліпші... Берете хабарі, гуляєте з дружиною пана адвоката, і.... Тут не витримує суддя і кличе до себе прокурора і адвоката: - Тако, панове, якщо запитаєте чи знає вона мене - сядете обидва....
- Девушка, можно с вами познакомиться? - Я на вулиці не знайомлюсь! - ОООО... так вы с Украины? - Пішов нахєр москалюка! - Так вы ещё и со Львова?!?!
Колись в Празі зчепився з москалькою на "день пабєди", в решті решт вона мені сказала: "Мальчік, я відєла брльше ху...в чєм тьі бьіл на прогулках!!!" І отут завис я, бо додати було більше нічого. не кожен здатен так себе обісрати
Звоне хуйло Залужному та й каже: Мы страшные и ипанутые и если вы не отдадите нам Львов, то мы бросим на Киев атомную бимбу. Залужний: То что вы ипанутые на всю бошку я знаю, но если вам на роssии нужны львы то поезжайте в Африку и наловите их сами.
Як сказав Степан Андрійович Бандера: Настане такий час, коли один скаже – Слава Україні! А мільйони отвiтять - Героям Слава! Мене дивує – як він міг це передбачити? Можливо i тому так бояться його каЦАПЫ? Дух характерника Сірка живе у ньому, а у Сiрка за всю історію боїв не було жодної поразки.
Шановний друже, Якщо ви уважно читали, то розмова була за Степана Андрійовича Бандеру, якОГО боялися скотомордi покидьки. Також, я припускаю, що Степан Андрійович успадкував дух Сірка, тому що він бачив обрій подій. З німцями Сірко також не воював, але Ананербе посилено шукала його могилу. Я міг би продовжити далі, але ця тема форума не для історичних аналізів, а для анекдотiв.
Аааа, то це такі анекдоти були? Я гадав, ви думки вголос про сьогодення розказуєте, тому і не смішно...
Засідання Львівської Ради: Дуже старенький депутат тягне тремтячу руку: - Хлопці! Дайте мені пару слів за екологію!… - Та діду, йди до біса, не до тебе зараз!.. - Хлопці!.. Ну лише пару слів… За екологію!.. - Так. Добре… Кажи, діду!.. - Хлопці!.. Бережіть смереки!.. А то ніде буде вішать москалів.
П'яний чоловік йде ввечері вздовж паркану. Назустріч дівчина. Він її хватає і ставить раком до паркану. Вона: - Може мені хоть зняти колготки? - Не треба, я й так перелізу. Сільська дискотека Хлопець підходить до дівчини: - Танцюєш? - Ні! - Чудово, пішли трактор допоможеш підштовхнути!
намагаюся тримати себе в руках... https://videos.cnscdn.com/0/4/4/7/04478b635807b242f6c026a1bb1329eb/original.mp4
Згадався старий анекдот, мабуть ще з часів першої світової або й раніше: Йшло військо через село, от до одної бабці солдати й просяться на постій. "Бабцю, а чи не можна до вас на постій?" "А багато вас?" "Та нас десятеро і єфрейтор." "То ви, хлопці, ідіть до хати а свого Єфрейтора оно біля клуні прив'яжіть, хай там гавкає..."
Як живуть на роssії? - Іноді випивають коли нiчого робити, іноді щось роблять коли нiчого випити. Маленький хлопчик, поживши у бабусі з дідусем, став в дiтсадку грати, начебто він самогонку жене ... I як сказала вихователька, що ВСІ діти заняли до нього чергу зi стаканами та кружками!
Дивна в нас країна: одружуватися можна з 16-ти, а парнуху дивитися — тільки з 18-ти. Напис на асфальті перед під'їздом "Я люблю твою дружину" розбурхав увесь будинок.
Новий анекдот про каЦАПIВ: - Ой дрон летит, и так низко, давай в него хоть стулом кинем. - Не могу у меня стул жидкий.
— Софочка, я прочитала, що для схуднення треба активоване вугілля пити? — Ціля, щоб схуднути, вугілля треба не пити, а розвантажувати. - І запам'ятайте, Ізя, презерватив - це тимчасовий разовий контрацептив. А гандон - це постійна риса характеру... на все життя! Поліцейський зупиняє машину – за кермом Сара Абрамівна. - Ви чому не ввімкнули світло в тунелі? - А я не місцева, звідки ж я знаю, де у вас тут світло в тунелі вмикається?
І знову ж таки Одеса, куди ж без неї? Iзя Трахман підсів до дівчини щоб познайомитись. Чемно все так... А вона як схопиться, ледве труси встигла надіти, та як закричить: - Забирайтеся звідси! це ж жіночий туалет! - Циля дорога виходь за мене заміж! - А ти мені купиш кольцо з величезним діамантом? - Так, ловко ж ти мене на хрєн послала...