-Ви знаєте, Моня, я коли вас бачу, зразу пригадую Ізю Шніперсона. -А що такое, ми ж з ним не схожі. -Та він такі теж винен мені 100 доларів.
- Я з приводу вакансії спеціаліста інформаційної безпеки. - Добре, надішліть своє резюме. - Воно у вас в теці "Мої документи".
Заходить буха доярка. Корова: - Знову нажралася? Доярка: - Муууу Корова: - Гаразд, тримай за цицьки, а я пострибаю.
Муж собирался завести любовницу, а я отговорила - "Дорого, не потянем". Лучше я заведу любовника, - ведь лишняя копейка в доме не помешает.
— Галю, чого твій чоловік так голосно реве? — Да зубы лізуть!!! — Які зуби? Йому ж вже добряче за 50... — Та він свою вставну щелепу вчора за обідом проглотив...
Упійма дракон українця, білоруса та єврея. І каже: - Хто найперший пробіжить навколо гори, того залишу живим. Усі побігли. Через кілька годин одночасно прибігає білорус та українець. Дракон питає: - А де той з пейсами? - Так він взагалі слабак, взяв та додому пішов.
- Вовочка, скільки буде 5 помножити на 10? - Що, що? - Скільки буде 5 помножити на 10? - Що? Не чую Віктор Іванович. - Ти дурня не клей. - Серйозно нічого не чути. От сядьте на моє місце. Обмінялися місцями. Вовочка: - Віктор Іванович, а що це ви до моєї матері по вечорам ходите? - Що, що?
- Не правильно ти Дядя Федор стіну фарбуєш. І колір невдалий, і фарба токсична. - А, дідько, кіт розмовляє! - Я ж кажу і фарба токсична.
Свет мой зеркальце, скажи, да всю правду доложи, Кто ль на свете всех хитрее, всех богаче и умнее! И ответило стекло - вова ты х@йло!
- Скажіть, будь ласка, а це правда, що у євреїв зараз 5780 рік по вашому календарю? - Такі да, а шо? - Скажіть, а чим 2020 рік закінчився?
Приезжает крутой муж домой и застает жену с любовником. На взводе дает поручение своим охранникам увезти в лес и там отимет его в жопу. Едут они, а любовник взмолился: не надо меня трахать, имейте совесть, ну пожалуйста давай вы меня отпустите и скажите ему, чтотрахнули меня. Тут звонок от мужа возваращаться. Вернулись, и еще одного закинули в машину, и велели грохнуть в лесу. Едут все молчат, тут любовник не выдержал и говорит, ребята, меня выебать надо, вы ж смотрите, не перепутайте