Чайні листочки "Ліптон" містять антиоксиданти - унікальні речовини, які, на думку дослідників, допомагають завищувати ціну на чай удвічі.
Вовочка на, і перемішай цукор у своему чаї срібною ложечкою, від срібла у ному загинуть усі мікроби -Ну да, і буду пити чай з дохлими мікробами
Сынок, почему у тебя по русскому двойка? - Потому, что "ослаблять" - это глагол, а не любовница осла, как папа подсказал...
Він прокинувся дуже радісний і бігом побіг в душ. З посмішкою на обличчі, вийшов на кухню з думкою, а що ж мені подарує дружина. Але вона навіть забула його привітати. - Ні фіга собі - подумав він - ну нічого. Діти не забудуть Але діти теж забули. Ви уявляєте, з якими почуттями він їхав на роботу. Але коли зайшов до свого кабінету, секретарка Юля сказала йому ніжно: - Доброго ранку, Шеф. З Днем народження! І він відчув себе трохи краще .Десь в середині дня, Юля постукала до нього і сказала: - Шеф, давайте підемо пообідаємо разом! Це ж ваш День Народження! І вони пішли. Після третього мартіні Юля сказала: - Шеф, поїхали до мене додому. Адже справ на роботі немає, а у вас День народження! І вони поїхали. Коли вони приїхали, Юля прошепотіла йому на вухо: - Шеф, сідайте ось тут на диван, а я сходжу і одягну на себе що-небудь більш зручне! І вона пішла. Через хвилин п'ять відчинилися двері і увійшла Юля з тортом, за нею йшли його дружина, діти, батьки, теща, колеги, друзі та багато інших. А він сидів на дивані голий і думав: Звільню її до бісової матері!