Анекдот Прилетіли в село марсіани на нло. Все село вибігло подивитись, а ці марсіани прилетіли подружжям, хлап і дівчина, майже як наши люди лише трохи сині) Ну все село давай святкувать бухать бухали до вечора потім староста каже марсіанам :《Підете ночувати до Василя з Галиною в них хата велика вам місця висточить》 Вони прийшли , Вася з Галей постілили їм в вільній кімнаті, а марсіанин каже 《а у нас так не прийнято, ми коли ходимо у гісті міняємося парами 》 Галя давай Васю на ничку вмовляти, мов давай, вони ж не кожен день прилітають) Ну короче пішла Галя з тим марсіанином, Вася з марсіанкою, розядглися Галя з марс., вона дивиться, а в нього тільки два яйця і більше ніц не видно Вона давай питать :《А що? А як? А чим?》 Він каже 《А у вас що , не так? Дивись , крутиш ліве яйце, налаштовуєш, видвигається на ту довжину яку хочеш, крутиш праве регулюєш діаметр і полетелі》 Ну Галя все відрегулювала так як завжди мріяла, і натішилася супер, потім лежить відпочиває і як начне ржати) Марсіанин такий 《Ти чого? Все ж було добре тобі ж все подобалось!》 А Галя :《Ой, я як подумала як зараз та марсіанка моєму Василю яйця крутить )))》
Жена мужу:"Не хочешь тяпнуть соточку?"Муж недоверчиво:"Хочу!" Тогда собирайся на дачу,и тяпку не забудь!
Софочка,вы знаете,ваш сосед Йося таки не еврей!?И с чего Ви это взяли?Ну я же эту новость не из пальца высосала)
Один мужик познакомился с женщиной в соцсетях и начал слать ей смс-ки.Ей это надоело и она нашла программу, которая сама за неё отвечает,типа:"И я тебя люблю","Целую","И тебе спокойной ночи". Когда она проснулась утром,в её телефоне было около ста смс-ок .И самая последняя в 7 утра:"Да ты сука , сегодня уснёшь вообще?"
Муж жене:"На кого должен быть похож ребенок?"-"Ну на отца конечно!"-"Дура ты! Ребенок должен быть похож на мужа!"
Доктор,он у меня постоянно стоит..-Да не волнуйтесь вы! Он просто у вас настолько маленький,что висеть не может!!!
— Дед, а почему портянки в армии отменили? — Внучок, для современного призывника — это слишком сложный гаджет…