На одному з рейсів в Лондон блондинка, яка купила простий квиток, вирішила перейти в бізнес-клас. Сіла в зручне крісло, простягнула ноги і насолоджувалася польотом. Через декілька хвилин стюардеса підійшла до неї і попросила її ввічливо, щоб вона повернулася на своє місце, тому що не заплатила за Бізнесклас, блондинка відповіла: “Я блондинка, я красива, я лечу в Лондон і залишуся сидіти тут.” Стюардеса пішла в кабіну і пояснила другому пілотові. Пілот прийшов і попросив блондинку ввічливо, щоб та повернулася на своє місце, блондинка відповіла: “Я блондинка, я красива, я лечу в Лондон і залишуся сидіти тут.” Другий пілот повернувся в кабіну і пояснив все капітанові. Капітан у відповідь: “Я одружений на блондинці, я розберуся з цим.” Капітан підійшов і щось прошепотів їй на вухо, блондинка, повна несподіванки негайно відповіла, “Не може бути !? Ну, я йду назад на своє місце.” Пілот і стюардеса в подиві запитали: Що ти їй сказав, що вона так швидко втекла на своє місце ??? Капітан відповів: – я сказав їй, що бізнес-клас не летить до Лондона.
Говорять завтра день тещі. ************** Сім'я готується до дня тещі. Теща запитує: - А куди це твій нероба пішов? Дружина: - Та за хлібом в магазин до трамвайної зупинки пішов, ну і там ще дещо треба докупити. Теща: - Це добре. А то я тут анекдот згадала про "любимого" зятя: З-під трамваю викотилася голова зятя, і мертві губи прошепотіли: "Ну нічого собі сходив за хлібом ... Дружина: - Ну і жарти у вас, мамо. Але проходить час, а чоловіка все нема і нема... Мобільний не відповідає... Хоча гудки йдуть І тут раптом дзвонить телефон, дружина піднімає трубку. З трубки голос: - З вами говорить поліція. Ви рідні та близькі Петрова С.О. 1981 року народження, який пішов за хлібом в магазин на трамвайній зупинці? Дружина в істериці. Теща радісно відбирає у неї трубку: - Я так і знала! Так і знала!!!А коли можна їхати на впізнання і забирати тіло? Жінка в обмороці.... Теща цвіте і пахне Голос із трубки: - Можете прямо зараз, поки ми його не відправили до витверезника.
В небольшом местечке умирает местный богач Шапиро. Всё своё огромное состояние он завещает двоим сыновьям. Но толковому и работящему Исааку оставляет одну лишь корчму, а беспутному и вечно пьяному Янкелю — всё остальное. Ребе, пришедший навестить умирающего, пытается наставить его на путь мудрости: - Это, конечно, не моё дело... Это твои деньги и твои сыновья... Но ведь Янкель пропьёт всё твоё состояние за полгода! - Правильно. Но где он его пропьёт, если в городе всего одна корчма?