Лежит малoй и слышит, что в соседней спальне что-то происходит. Он возьми и закричи: - Дядька Мыкола, варэников хачу! - Ты шо, обалдел? Два часа ночи! - А шо вы там так вкусно чмокаете?
Про дуже хитру дружину! Покликали чоловіка на роботі на корпоратив, дозволили приходити з дружинами, корпоратив був тематичним - маскарад, потрібно було прийти в костюмах, в масках. Сказано - зроблено, зібралися вже перед виходом вони, а в дружини голова розболілася, каже "Йди без мене, а я поки вдома полежу" - а сама придумала хитрий план - простежити за чоловіком, як він буде себе вести на маскараді, приставати до Наталки з бухгалтерії чи зовсім нап'ється в дрова.. Перед виходом змінила костюм,маску. Приходить і бачить як її благовірний - то з однією танцює, то іншу кружляє в танці! Вирішила вона перевірити - наскільки він далеко може зайти, запросила його на танець, танцюють, і тут вона шепоче йому на вушко: - Може усамітнитнимось ... Усамітнилися, зробили свої справи, дружина швидко додому поїхала. Чоловік приїхав трохи пізніше, вирішила вона у нього запитати: Д - Ну що? Як тобі корпоратив ?! Ч - Та нудьга сіра, вирішили ми з хлопцями піти в покер пограти, а перед цим Петрович, начальник наш попросив з ним костюмами помінятися, так як він свій забруднив. Так ось йому пощастило, уявляєш, якась жінка,яка була на вечірці,гарно йому дала....!
Стара діва запросила собі додому нотаріуса, щоб скласти заповіт. Нотаріус: - Що ви хочете заповідати? Стара діва: - У мене є 40000 доларів накопичень! Нотаріус: - І як би ви їх хотіли розподілити? - Я все життя прожила одна і хочу, щоб мої похорони всім надовго запам'яталися. Я хочу заповісти 35000 на свої похорони! Нотаріус: - Добре, за 35 штук можна організувати шикарні похорони! Ну, а що ж з рештою п'ятьма тисячами? - Розумієте, у мене ніколи не було чоловіка ... Тому я хочу за 5000 знайти якогось мужика, щоб він подарував мені трохи любові! Нотаріус оформив всі папери і сказавши, що він знайде такого плейбоя, пішов. Вдома, він все розповів дружині. Дружина сказала йому, що за 5 штук вона сама привезе його до тієї баби завтра і не буде рахувати це за зраду. Вранці вона привезла чоловіка до дому старої діви і залишилася чекати його в машині. Минула година, ще одна, а чоловік все не з'являвся. Тоді дружина нотаріуса почала гудіти в клаксон. Зверху відкрилося вікно, висунувся нотаріус і каже: - Люба, забери мене завтра вранці. Вона хоче бути похованою за державний рахунок ...
Дачний ранок, біля хвіртки стоїть електрик, кричу йому: - Заходьте, вони не зачеплять! Мужик сміливо заходить, робить пару кроків і ... мимо нас мчить Вовкодав з гомілкової кісткою в зубах, слідом наша волкодавообразная подобрашка з людським хребтом, а слідом вгодований великий лабрадудль пре руку цілком. Трешову процесію завершує чоловік з граблями, кричить услід ОЗУ: фу, плюнь! І вже мені: - ааа, вони знову Інокентія відкопали! Зелений від побаченого електрик намагається прикинутися мертвим, і поки я намагаюся йому пояснити, що це всього лише навчальний посібник сина-лікаря, молодший син добиває мужика остаточно, принісши обслюнявленний череп, зі словами: тварі ці Андрійка (теж скелет навчальний) зжерли. До нас тепер інший електрик ходить. (С)
Молодий хлопець в кафе п'є каву і дивиться на красиву дівчину за сусіднім столиком. Нарешті вирішує підійти: - Дівчино, а можна до вас присісти? Дівчина на все кафе: - ТА НЕ БУДУ Я З ТОБОЮ СПАТИ !!! Люди обернулись, почали усміхатися. Хлопець почервонівши повертається до свого столика. Тут до нього підсаджується ця ж дівчина - Ви, звичайно, вибачте, але справа в тому що я психолог і пишу дисертацію на тему "Поведінка різних типів людей в неадекватних ситуаціях". Хлопець, раптово, на все кафе: - ЩО ?! ДВІСТІ БАКСІВ?!
-Алло, секс-шоп? Я замовляв у вас штучну вагіну! А зараз грюкають у двері й кричать "Тобі пи@да!" Це доставка, чи мені погрожують?