Хлопець вирішив одружитися і каже своїй мамі: – Мам, я вирішив зробити тобі сюрприз. Я приведу в будинок відразу трьох дівчат, а ти спробуєш здогадатися, яка з них моя наречена. На наступний день він приводить додому трьох дівчат – блондинку, брюнетку і руду. Вечір проходить чудово, всі задоволені. Коли гості розійшлися по домівках, він запитує у матері: – Мам, ну як ти думаєш, хто вона? – Руда, без сумніву! – каже мати. – Мамочко, – розпливається в усмішці син, – але як ти здогадалася? – А вона мені відразу не сподобалася!
Зустрілися дві подружки і одна запитує " Твій чоловік курить?" - В загальному - Ні. Тільки після сексу. - Знаєш , погано ,бо може померти! - Де ти виділа, щоби після 3 сигарет в рік, хтось помер?
Минутка философии: лучше смотреть на то,что не можешь тр@хать,чем тр@хать то,на что не можешь смотреть...
– Ми з дідом вакцінуватися не будемо! Хай там хоть шо ... Заявила мені 95 річна сусідка ,баба Ніна . – Хто й зна як воно нам ще аукнется через якихось років шість - сім . Взяла ковіньку і пошкандибала в магазин діду по пиво .
Учительница вызывает к доске трёх учеников и задаёт вопрос:Что самое тяжёлое на Земле?Один отвечает:Дом! Второй:Гора! Третий:Х#й! Учительница удивлённо спрашивает: Почему х#й? Надо будет,и краном не подымешь! Учительница подумав,согласилась: Правильно! Садись 5.!На следующий день она вызывает тех же ребят и спрашивает:Что самое лёгкое на Земле? Первый:Пух! Второй:Пена! Третий:Х#й! Учительница удивлённо: Почему опять х#й? Отвечает: Ну вот например смотрите,я на вас сейчас х#й положил,а вы даже не чувствуете!
Онук зі своїм дідом очищали двір граблями від листя. Хлопчик спіймав хробака, який намагався залізти назад в землю. Онук: – Діду, сперечаємося на 100 гривень, що я запхаю хробака назад в його нору? – Не вийде. Він дуже м’який і звивається. Посперечалися. Хлопчик біжить до дому і виходить з тюбіком клею. Намащує хробака, розпрямляє і чекає, поки той затвердне, а потім легко запихає його назад в нірку. Дід дає онукові 100 гривень, хапає клей і біжить до хати. За півгодини бабуся виходить з будинку і дає внукові ще 100 гривень. Онук: – Так дід вже дав мені 100 гривень. Бабуся, загадково усміхаючись: – Я знаю. Це особисто від мене.
Мужик возвращается с работы домой.Уже во дворе к нему подходит бабёнка.:-Мущщщина, это же вы живёте на третьем этаже,прямо подо мной?Ну да...Вы за солью сами ко мне придёте,или мне для этого надо вас затопить?
Сын,подросток отжег:- Мам,ты знаешь что такое поза 69?Киваю утвердительно головой.А 96 ?Это что то новенькое...Это когда поссорившиеся супруги, повернувшись друг к другу спиной,трахают друг другу мозги...