"СЛУГА НАРОДУ" - ВЕЛИКА ФІКЦІЯ ... Це вже новий мем !!! Причому повністю відповідаючий дійсності... Нарешті, довбешка Безуглої хоч на щось згодилася - затулила зайві букви та оголила сутність ...
Квартиру Оксаны соседи называли -Ватикан, потому что на балкон раз в неделю выходил покурить новый Папа.
Он был женат уже пятый раз,имел пятую жену и пятую тёщу, поэтому в ведьмах разбирался лучше инквизиции.
А кудой это вы Наум Абрамыч?Таки скажу тебе за твой интерес Сема,иду яйца покупать.На Привоз,или к тете Циле в лавку?У тёплое море!...
Заезжая задом в гараж,попросил сына помочь мне и сказать, когда я доеду до стены.После удара об стену,сын сказал"Ровно 17.45"
убогое, обклей весь дом фотками "слуг народа" и твоего кумира - зеленого укурка, рядом повесь твоего главного идола - ху@ла кремлевского и маструбируй с утра и до вечера, а можешь и на ночь не притормаживать и, таки да, не приставай к нормальным людям с идиотскими советами, дабы дурь твоя не так видна была
Історія з життя: Батько фермер, син програміст. Батьку треба в місто. Каже сину:" я поїхав, набереш бикам води". Повертається - бики ревом ревуть. До них - поїлки порожні. До сина - ти бикам води набрав? - Звісно набрав. Дивиться батько - коло скважини стоять всі набрані відра з водою.
гарна притча ... Звичайна чорна ворона зайшла в ресторан і тут же помітила білу ворону, яка сиділа в кутку. Вона підійшла до стійки, взяла свій гаманець і демонстративно крикнула: "Офіціант! - Я купую їжу для всіх в цьому ресторані, крім цієї білої ворони!" Офіціант взяв гроші і розніс всім їжу, крім білої ворони. Однак, замість того, щоб відчути себе ніяково, біла ворона просто подивилася на звичайну чорну ворону, посміхнулася і крикнула: "Дякую!" Це ще більше розлютило чорну ворону. Тоді, вона знову дістала свій гаманець і крикнула: "Офіціант! Цього разу я пригощаю всіх вином, крім цієї білої ворони!" Офіціант взяв гроші і став розносити всім вино, крім білої ворони. Але, замість того, щоб розсердитися, біла ворона знову вигукнула: "Дякую!" Чорна ворона, розлючена від гніву, нахилилася до барної стійки і запитала: "Що не так з цією білою вороною? Я купила всім їжі і вина в цьому ресторані, крім неї, а вона кричить мені: "Дякую! Вона що - божевільна ???" Офіціант посміхнувся і сказав: "Ні ... вона просто власник цього ресторану".