Преподаватель спрашивает студентку:-С чего начинается основа геометрии? Девушка не может ответить.За неё отвечает преподаватель:-С оси!!! Девушка:-А почему сразу СОСИ? Даже подумать не дали!
Когда Любовь Ивановна прочла в кроссворде вопрос"Длинный друг Маугли...три буквы",то сначала даже как то растерялась.
- Милый, обожди немного, я накрашусь. - Маша, тебе не нужно краситься. - Ой, какой ты милый! - Тебе нужна пластика...
Чоловік скаржиться другу: - Дружина зовсім опустилася. Будинок заріс брудом, діти від рук відбилися, сама виглядає як опудало ... І розлучитися не можу, і жити з нею немає сил. Хоч би померла вона вже! Друг радить: - А ти її виснажити ceкcуально! Так швидше і копита відкине. Через якийсь час знову приходить в гості до нещасного чоловіка.. Бачить - той замучений валяється на дивані з розстебнутою ширінкою. - Ну, що, як дружина? - Не знаю, як і сказати! Дружина будинок весь вилизалиа, діти стали добре вчитися, сама як цукерка, навколо мене крутиться...щебече! Бідна ... Не знає, що скоро помре ....
Жена спрашивает у мужа: - Дорогой, что ты мне подаришь на 8 марта? - Трахну тебя! - А я не дам! - Ну и ходи как дура без подарка.