Доброго вечора, цікавить чи буде цікавий даний предмет, допоможіть в оцінці, всі деталі на місці, все щолкає, поворонений, дякую, з пов.
Вітаю! Звісно,непогано було б побачити нутрянку,щоб зрозуміти,на скільки гарно він "щолкає",який деактив,які ушкодження деталей корозією(якщо я правильно зрозумів,це - "коп"?),та й взагалі. Коротше кажучи,фото нутрянки - в студію! А так,навскидку - до штуки баксів(це попередній висновок). З повагою.
Даже без дополнительных фото ясно, что штука баксов это жирно… Спуск - явная копанина, затертая шлифовкой, прицельное возможно то же. Пожалуй 600уе это пока потолок.
Я только вижу складской диск. Все остальное коп, пошлифовано криво. Тисяч 10 грн. Кому нужно. Я бы и 5000 не дал. Это сугубо имхо
Повністю підтримаю Камрада Саню, реставрація копу делітантом з кривими руками, просто пообточували на наждаку криво, потім пошліфували, поворонили, скоріше якоюсь пастою для мисливських рушниць, одним словом може прибавити в ціні сама труба, якщо середина ідеальна, а так по ціні тис 7-8, з урахуванням що все треба по новій реставрувати.