Мотоцикліст(і мотоцикл) білий метал,фарбований.Виставив в Західній Україні,для цієї теми-дубль. Ще цікава кришка годинника(цибулі),і значок розрядник.Якого виду спортуцей розряд?
Сьогодні з Шльомою вискочили на пару годинок в лісок. Основна ціль виходу , протестити безпровідні вуха для прибора. Попалась поливана тарілка(мисочка) . Думав радянське сміття, але побачивши клеймо , думка змінилась. Може хто зустрічав щось подібне, і може атрибутувати її. Також попалось пару монеток , і основна знахідка зірочка. Спочатку подумав що солдатська, але почистивши від землі, зрозумів, що знайшов привіт від наймолодшої ланки комуністів- жовтенят. А може цей значок і я загубив, в далекі 60 ті роки.
На позициях Риа частенько попадаются кружки и тарелки эмалированные.Точно не скажу но по моему Польша для армии поставляла такую посуду.
Із сьогоднішніх знахідок нема що виставити .з давнішніх в цьому лісі знайшлась така трубка,досі ще не попала в кадр.всередині був добре впресований тютюн-довго вичищав.ще можна було палити після просушки.
К такой трубочке у меня есть крышка верхняя.Она после находки мне все мозги промыла не мог понять что за вещь такая.Если хозяин темы не против то выкину фотки.
Схожі пластинки давали новонародженим при СРСР. В мене десь теж є така із гравюрою "Народженому в Івано-Франківську", чи щось типу того
Весна в повному розгарі, сніга більше чим дох треба, дома не сидиться. От і вирішили з Шльомою трохи розвіятись. Ліс зразу відпав, так як снігу в ньому практично по саме фе. Поїхали в поле. Місцями вже практично видно землю, але дуже мокра. Ходили, ходили, грязні як пацята, а знахідок як кіт наплакав, але ми придержуємся лозунгу " головне не перемога а участь" Варто уваги, найдений Шльомою мідний перстеньок з красивим камінчиком, розділеним білою полосою.(думаю виставить після баньки) Мені послідній час чогось попадаються годинникові запчастини .Попередній вихід, корпус від кишенькового (вбитий), сьогодні вискочила срібна задня кришка. Наступний вихід напевно вже попаде цілий. Копарський червачок на деякий час заморений, поки не зійде сніг.
Нинішня погода у всіх на язиці,і всеж копу вона не мішає,при великому бажанні,звичайно. Виїхали в зовсім незнайоме місце в густий туман.Щоб не загубитись ходили вздовж дороги,напали на шрапнельний шлейф,кожний раз виймати з грязюки їх приходилось з допомогою"матері" Вже під кінець походу дісталась така каблучка.що за прикраса такаВ ньому,і який період?. З повагою!
Молодці!Щирі вітання!А я так і не наважився поїхати.Перстень гарний!Я знайшов подібний з цієї теми на позиціях Австріяків.ПСВ.З повагою.
Так як постійний напарник по лопаті у відїзді, прийшлось їхати в ліс самому. Погода була на любий смак і дощ, і град, і сонце. Все починалось як завжди, купа шрапнелі, гільз, поясків, осколків. Але за наполегливість, духи лісу трошки поділились. Появився петличний знак інженерних військ СРСР. Якась чорна пряжка. Гудзик з зірочкою.(до якого періоду відноситься, ще не визначив) Ну і сама цікава знахідка пряга РІА (до речі моя перша царьова. ) Для Шльоми. Пряга була в 40 см від ямки, викопаною і засипаною, тобою або мною, зовсім недавно в березні. Це доказує ще раз, що все вибити неможливо. Ну і знайдена раніше тарілка, так і спочиває на пеньку
Vitay! naresti vukopav svoy pryazky v latyni,cekala svoho casy,tyt nicoho ne zminus!gydzik tez latyniy? ale cydovo vdoma,y lisi1 Exxxx!
Сьогодні з ранку поїхав на пару годинок. Попало пару вбитих монет, гудзик радянського лісника, інструмент . Знов духи лісу підкинули пряжку РІА
vitannya! bac yak poperlo tobi na pryahu! cey lis xoce cas vid casy viddavatu svoyi sxronu. na zal ya ne v zmozi zburatu ,to vze pruxodutsya tobi potrydutus.dymka byla sco tam vze custo-tishut,sco pre ! fine!
Твої майбутні знахідки я пропускаю, нехай чекають тебе.. Час летить швидко, і скоро знов будем ходити разом.
Вітаю шановне паньство. Після вимушеної перерви, сьогодні з камерадом Вяз@, відвідали чудовий лісок. Масса задоволення, жари нема, комарі не агресивні, в лісі тихо, тільки чути спів пташок. Коп в мене получився вопний. Вилазили тільки маленькі бронебойні поросятка і 50мм мінометки. В кінці правда попало "маленьке щастя". В камерада коп получився кращий, якщо захоче виставить свої фото.