Шановні українці, завтра виповнюється 105 років з дня народження нашого провідника ОУН, символа нескореної нації Степана Бандери!!! Вітаю всіх українців з цією славетною латою!!! «Розділені кордоном смерті, але з'єднані зв'язком віри, ідеї і любові — живі та померлі можуть собі взаємно помагати перед Богом І через Бога» — Степан Бандера
" Фронт поневолених народів — це національно-визвольні революції десятків поневолених народів від залізної заслони до Тихого Океану, в яких прийматимуть участь всі поневолені нації на цьому просторі — казах чи кореєць, закинутий окупантом в Україну, є й буде вояком УПА,як і українець, закинутий окупантом у далекий Казахстан або Корею чи Карелію,або інший край поневоленого народу,стане вояком тамошньої національної УПА,воюючи за Україну." Щиро вітаю всіх!!!Степан- це символ всіх нескорених націй
Виростають сини на піснях, на казках, на молитвах І ідуть по житті, як по кризі крихкій навесні. Як їм нині і нам твою правду від лжі відділити? Як твої зрозуміти, Степане, і ночі, і дні? Приспів: Степане-Степане, за що тебе вбито? У чому твоя перед світом вина? Твоя в тім провина, що є Україна, | Твоя в тім вина, що любов є одна! | (2) Ти у серці беріг віру в батька і в мамине слово, І простити не міг тим, хто в душу заліз чобітьми, Ти плекав на чужині стражденну зернину любові, А на рідній землі висівали полову сини. Приспів. Час так стрімко пливе і загоюють рани руїни, І до храму твого нині, рідний, відкрито ідем. Хто життя своє склав за величність і честь України, Хай не прощений нині та завтра прощений буде! Приспів.
У наш час вже стало традицією у перший день нового року згадувати Степана Бандеру. Йому випало народитися першого дня нового року і почати нову, значиму, сторінку української історії. А також за дивним велінням долі його йменням стали називати спочатку галичан, а згодом і всіх свідомих, патріотично налаштованих українців. Бандерівцями або просто бандерами вороги іменували наших героїчних борців за волю України, і взагалі вихідців з Галичини, на теренах якої ОУН і УПА вели нерівну боротьбу з різними окупантами за Богом дане право українцям жити у власній державі. У наш час кожному відоме ім’я Степана Бандери. Хто з великою шанобливістю й вдячністю, а хто з люттю й острахом згадують це ім’я – ім’я, що дало назву великій частині українців. І тепер багато недоброзичливців і ворогів всього українського шукають гріхи Степана Бандери, вишукують допущені ним помилки, але ніхто й не пробує закидати йому, що діяв задля своєї вигоди й збагачення, що прагнув чогось особисто для себе… Ми пам"ятаємо,ми шануємо,ми беремо приклад!
Слава Господу Богу нашому Ісусу Христу, що на українській землі народжувалися таки Люди як С.Бандера! Я пишаюся що ми з С.Бандерою люди однієї крові. Ми пам'ятаємо визначного Героя! Слава Україні!