можу за недорого продати довідку в якій сказано що дозволяється копати всюди де нема посівів та культурної та археологичної спадщини.
Комрады, вопрос очень риторичен, уверен, с каждым что-то было и не раз. А сейчас так и по-давно арендаторы озверели от жизни собачей и налогов, а труд на Земле не лёгкий. И тем более, что процентов 85 --- ямки не зарывают после себя, хотя и кричат здесь на форуме, что мы порядочные. Чушь, если внутри у человека порядок в душе, то и после себя он будет оставлять порядок. А вы таких видели много?... Но здесь ещё проблема в другом, часто фермеры мнят из себя богатых и потомственных латифундистов, показывая нам, кто "здеся" хозяин. Всегда стараюсь договориться, мы все люди. С человеком можно всегда договориться, но попадались и неадекваты. Здесь вам решать , как дальше поступать. Я без оружия не езжу на коп, часто езжу один, привык. Когда компания, там другие расклады и веселее. Оставайтесь людьми, правую щёку не подставляйте,-- бейте на упреждение и будет на Земле равновесие.
Может случится вот так https://m.vk.com/video-75723668_456239017?list=a1e30f30aa0615ac67/pl_post_-68255827_41526
С неадекватами, наверное, все встречались. В таких ситуациях однозначного "рецепта" не существует. У меня пару раз возникало желание обзавестись каким-то жутко узнаваемым девайсом типа резиноплюя, флобера, или под СХП. Но также быстро пропадало - лишний вес, а толку - в редких случаях с "базаром на уровне быдлоты". Сапатка лапёрная - рулит
щось я сьогодні дуже добрий. тож даю безкоштовного рецепта який захистить від злих хвермерів та інших але тілько якщо закопуєте ямки, не риєте посіви та не довбите історико-археологічні пам'ятки. отже слхайте та можете не дякувати. мій тариф усім відомий і так. як припхається хтось та почне питати чого тут копаєш ви кажете що вам дозволив пан К. та поцікавтесь у хвермера чи сплатив він гроші на відновлення сінагога на верхньобиківській. всьо. більш ні на які питання невідповідайте та самі не ставте питань. отакоєот
Да однозначного рецепта конечно нет , вариантов развития событий множество , главное стараться всегда оставатся человеком , а там как...
Якщо яма буде по шию , то матюки від фермера це буде саме м"яке . На звичайні ями глибиною штик півтора , які потім і закопуєш фермера реагують більш менш нормально , але були випадки коли мені казали (без матюків і у спокійній формі ) щоб я забирався із їх поля , не сперечався , склав пожитки та й поїхав собі далі . Більшість фермерів подивиться на викопані мідяки , та й їде далі по своїм фермерським справам . Знаю навіть одного фермера-копаря .
в одному селі недалеко від міста селяне копають при обробці полів. один кермує а другий по полях шариться а потім міняються. копають переважно брухт а якщо трапиться щось історичне то вітдають вчителю історії
Я вже там всі вершки зняв , то і розповів що на цьму полі була корчма , але точного місця де саме попадалися манеТТо не показав .