Дембельский черпак

Discussion in 'Горище' started by f.Der, Sep 11, 2009.

1. Ернест

Ернест Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    9
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Да нет,я бы такую каску в руки не брал,пусть дальше ней черпают,то что черпали.:D

2. Интересные лоты

1. Оригінал. 1934 року видання. Календар на наступний,1935рік. Формат 23см.Х 15 см. 124 сторінки ( разо...
      265 грн.
    2. 1 видання, 1 випуск (0 -100 тис.). Присвята-побажання швидкого одужання з рукописним текстом “Reul b...
      1350 грн.
    3. "Sieg über Frankreich" (Перемога над Францією) — це історична книга зі звітами та ілюстрац...
      1300 грн.
    4. Марки з цього комплекту не продаються поштучно або за окремими серіями. Усі марки — оригінальні. Це...
      22498 грн.
    5. Марки з цього комплекту не продаються поштучно або за окремими серіями. Усі марки — оригінальні. Ц...
      6399 грн.
  3. Dog

Dog Stabsfeldwebel

Да нормально. Покупатель и не узнает.Хорошо что крепление держака по кламерам наложено-а ни дырку во лбу засверлили и все дела,как обычно.

4. Хохмайер

Хохмайер Schütze

Я бы взял, так как Касок уже мало осталось. С каждым годом всё меньше и меньше а в лесу сохран редко хороший попадаеться. А этот касон почти как с чердака, ну и чтож что гавно черпали зато сохран гуд! Вот я тоже мечтаю найти говночерпалку так бы её и оставил для антуража!!!!

1 person likes this.