Деякі мої вірші

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Евгений Корощенко, 23 лют 2017.

1. tester49

tester49 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    512
    Та нормальные стихи камрад, те что на украинском - вообще реально супер; дело в другом, если бы ты написал - в сельской библиотеке были найдены ранее неизвестные вирши молодого стуса/хвильового/холодного и публикуются впервые - на ресурсах не было бы отбоя от восторженых читателей. А ты сказал что они твои, а народ у нас ценит и любит только то, на что ему пальцем сверху указали любить и ценить. Ван гог за жизнь продал одну! картину, зато сейчас все, даже последний алкаш твердо знает что это маэстро, а что - картины разве поменяли себя за эти годы?
    Вот стих в тему, автора указывать не буду, можете начинать критиковать его

Поэт! не дорожи любовию народной.
    Восторженных похвал пройдет минутный шум;
    Услышишь суд глупца и смех толпы холодной,
    Но ты останься тверд, спокоен и угрюм.

Волверин та Евгений Корощенко подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. PETG. Рамка - монолит, оси - нержавейка, ударник - сталь, в курке - стальной элемент. Под заказ можн...
      500 грн.
    2. (в наявності 15 шт.)
      Магазини підходять до всіх перечислених моделе BLOW TR-92, CARRERA GT-50 , GT-60, GTR-77.
      350 грн.
    3. Продам Стартовий пістолет Ekol P-29 Rev II Black + Холості набої Ozkursan 9 mm 40 шт. Все працює, по...
      3000 грн.
    4. Сигнальный пистолет под 9 мм холостой патрон. Производство Турция , EKOL Major. Б\У настрел - штук...
      2200 грн.
    5. Рогатка и 20 шариков. Довольно классная и мощная игрушка. На крышку добавлен неодимовый магнит.
      380 грн.
  3. Евгений Корощенко

Евгений Корощенко Feldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    671
    Лоти
      на продажу:
    241
      продані:
    1.614
    Повідомлення:
    207
    я понял чей это стих)))))))) не буду писать посмотрим что скажут уважаемые критики)))))))))

4. 100-й окрап

100-й окрап Feldwebel

Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Киев
    Євгене, зацікавте нас, дайте більше образів, сюжету, навіть конфлікту.

Розкажи нам про своє село. "Невелике, але гарне". Це як зарплата - невелика, але гарна? Я не хочу чути, що воно мальовниче і в ньому живуть добрі та працьовиті люди. Розкажи краще, як ти біг навпростець через овес заввишки за тебе і злякався сусідського собаку, а потім з нього вирвали шматочок шерсті і спалили, щоб ти більше не боявся. Або про сусіда, який читає молитву перед тим, як різати свиню.

Або не про село. Напиши, хто їде поруч в останньому трамваї . А може це я також їду? Напиши так, щоб я відчув запах шаурми на зупинці і мені захотілося вийти і з"їсти її.

"Я твоя, а ти моя". Це кому? Собі? Їй? Нам? Окей, ми знизали плечима і побажали совет да любовь. Візьми яку-небудь пісню ОЕ і подивись, що в ній торкає мільйони. Що таке знає Вакарчук, чого не знаєш ти? А може він все вигадав. Так а хто тобі заважає? Вигадай красиво, ми повіримо. А поки що я б до бібліотеки не ніс.

5. Евгений Корощенко

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    671
    Лоти
      на продажу:
    241
      продані:
    1.614
    Повідомлення:
    207
    Яка багата наша рідна мова,
    є безліч гарних, ніжних слів,
    прекрасна, мелодійна та чудова,
    луна неначе солов'їний спів.

Багатий той хто нею володіє,
    і статок цей ніхто не забере,
    нею громада думає,говоре мріє,
    а пісня українська за душу бере.

І де б не був ти не цурайся мови,
    життя закинуть може будь куди,
    ти пам'ятай пісні, вірші та колискові
    і мова рідна буде мов ковток води.

Artyr та Волверин подобається це.
  6. Волверин

Волверин Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Край, де сходить Сонце
    Дуже хороший вірш, патріотичний, завжди актуальний!!! Як би Ви з нього почали своі публікаціі на РЕЙБЕРТі ...

7. Евгений Корощенко

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    671
    Лоти
      на продажу:
    241
      продані:
    1.614
    Повідомлення: