Та нормальные стихи камрад, те что на украинском - вообще реально супер; дело в другом, если бы ты написал - в сельской библиотеке были найдены ранее неизвестные вирши молодого стуса/хвильового/холодного и публикуются впервые - на ресурсах не было бы отбоя от восторженых читателей. А ты сказал что они твои, а народ у нас ценит и любит только то, на что ему пальцем сверху указали любить и ценить. Ван гог за жизнь продал одну! картину, зато сейчас все, даже последний алкаш твердо знает что это маэстро, а что - картины разве поменяли себя за эти годы? Вот стих в тему, автора указывать не буду, можете начинать критиковать его Поэт! не дорожи любовию народной. Восторженных похвал пройдет минутный шум; Услышишь суд глупца и смех толпы холодной, Но ты останься тверд, спокоен и угрюм.
Євгене, зацікавте нас, дайте більше образів, сюжету, навіть конфлікту. Розкажи нам про своє село. "Невелике, але гарне". Це як зарплата - невелика, але гарна? Я не хочу чути, що воно мальовниче і в ньому живуть добрі та працьовиті люди. Розкажи краще, як ти біг навпростець через овес заввишки за тебе і злякався сусідського собаку, а потім з нього вирвали шматочок шерсті і спалили, щоб ти більше не боявся. Або про сусіда, який читає молитву перед тим, як різати свиню. Або не про село. Напиши, хто їде поруч в останньому трамваї . А може це я також їду? Напиши так, щоб я відчув запах шаурми на зупинці і мені захотілося вийти і з"їсти її. "Я твоя, а ти моя". Це кому? Собі? Їй? Нам? Окей, ми знизали плечима і побажали совет да любовь. Візьми яку-небудь пісню ОЕ і подивись, що в ній торкає мільйони. Що таке знає Вакарчук, чого не знаєш ти? А може він все вигадав. Так а хто тобі заважає? Вигадай красиво, ми повіримо. А поки що я б до бібліотеки не ніс.
Яка багата наша рідна мова, є безліч гарних, ніжних слів, прекрасна, мелодійна та чудова, луна неначе солов'їний спів. Багатий той хто нею володіє, і статок цей ніхто не забере, нею громада думає,говоре мріє, а пісня українська за душу бере. І де б не був ти не цурайся мови, життя закинуть може будь куди, ти пам'ятай пісні, вірші та колискові і мова рідна буде мов ковток води.
Дуже хороший вірш, патріотичний, завжди актуальний!!! Як би Ви з нього почали своі публікаціі на РЕЙБЕРТі ...