от полюбляєш ти мороку нагнати. це мабуть тому що знаєш де скарби заховані але ділитися не бажаєш ні з ким. хочеш залишити мене старенького без комісійних а що до містики то вчора теж стикнувся з цим. пішов я хомячка свого у вечорі вигуляти та своїх зустріти, вдома нікого не було окрім кішки. ну то з початку хомяк біг гуляти нормально але після почав впиратись, сідати та постійно назад оглядатись. геть йти не бажає.протяг я його волоком десь з квартал. після плюнув та повернув додому. хомяк побіг аж кухвайка завертається. приходжу до дому чую щось гарчить. почав шукати хто воно арчить та де і знайшов свою кішку. вона гралась ялинковою прикрасою у вигляді кульки та відгризла від неї частину сітки, яка на кульці була. і ковтнути не може і виплюнути. аж поки я не прийшов та не витяг з пащеки сантиметрів з 5 отої гидоти. після знов пішли з хомяком то цей раз він нормально піов гуляти. а ти кажеш що нічого немає.
Он Вам сразу намекнул,что ехать дальше не надо,ищи здесь!Поехали другой дорогой Он и усыпил прибор.Вернитесь к дереву,попросите у Дедушки прощения и Он,как каждый любящий дедушка,возможно растанется с чем-то,что давно обещал непослушному,но поумневшему внуку.
таке! 1 травня! а ялинкову прикрасу кішка вкрала з ялинки в перший вечір. іграшка з пінопласту, її не шкода, най си кішка побавиться.так їй і залишили кульку гратись.
Безумовно вже є. Цілих двійко . Один вже і сам копати поривається. А інші - треба лиш поїхати та забрати . А для чого її розбирати? Щоб потім у кінці року знову собі голову морочити?
У мене кіт колись зачепився щелепою за ошийника,гарчав сердешний так,що я у магазині чергу покинула та додому прибігла (щось тягло,про праску невимкнену маячилось) Містика? Просто передчуття якісь та й годі.
От нащо ти таку бридоту о третій годині ночі поминаєш? Я тут вже тиждень не сплю,дятловці з палаткою сняться а тепер ще оце...
скільки разів тобі казати. нє єш наночь сирих памідорав(с) ти от постійно щось знайдеш таке а після ночами не спиш. доречі як там чорний вепр? іще чекає на тебе у хащах чорного лісу?
Від чого? Від того, як завернувся сюжет, поки ти міцно спав? Почали з дідуся, а закінчили Чикатилом, тепер боїшся до лісу йти?
Будеш продавати МД - дай знати. А краще, візьми собі добру рогатку, чи алабайчика. Дехто вже взяв, і тепер Чикатила не боїться .