дедушка хабар!!!!)

Dieses Thema im Forum "Курилка" wurde erstellt von Kow4ey, 29. Jan. 2013.

1. когось він мені нагадує! але кого? О! точно! згадав! так це-ж даруночок-аскабан.

1. Назва - Кітель ДПСУ Стан - новий Колір - вудланд Матеріал - Rip-stop, комбінована тканина Комплектац...
      357 грн.
    2. Хижак костюм маскувальний від Combat CnH. Розмір L 46 170 Абсолютно новий. Упаковка для відправки...
      2980 грн.
    3. 1000 грн.
    4. Легке,гарне б/у,без пошкоджень,розмір на фото,статутні,хижак.
      375 грн.
    5. Брюки ветрозащита зима 48/5, бу Отправка по полной предоплате или оплате доставки в обе стороны по...
      250 грн.
  2. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    16
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Ти що сказився ???:D:D:smile_6:

3. чого се? ну викопаний ти!

4. shelest

shelest Stabsfeldwebel

Английский дед хабар в юности;)

Images:

Английский дед хабар в юности.jpg
  5. ASKOT1

ASKOT1 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    16
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    Чешет репу что со всем этим делать:D

6. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    17.02 Приблизно о 12 годині вирішив вискочити в ліс.Зарядив акуми.налив Діду Хабару
    *50 грамів*.І поїхав.Звернув з *асфальту* в ліс.а там дерево лежить на дорозі.Проїхати нема як.Вирішив поїхати по іншій дорозі.Заїхав в ліс.Замкнув машинку..Налив*50*.прикопав монетки. Ввімкнув МД.а він НЕ ПРАЦЮЄ.Я його і так і сяк.вже хотів об дерево.Заспокоївся.приїхав додому.в хаті ввімкнув МД.Все нормально.фунциклірує.

Рік назад.на цій-же дорозі в лісі.Приїхав на місце.Пройшов від машини метрів 50.На МД переломилася штанга.що робити-додому.При виїзді з лісу(на тому місці де вчора.Поперек дороги лежить дерево.дітав бензопилку.вирізав проїзд.
    В кого які думки будуть.щось не так.Боньба в одне місце два рази не падає.а виявляється-навпаки.Чому ліс не дозволяє?З повагою.

7. так мо треба було замість горілки цукерку залишити чи шматочок сала.
    а взагалі мо воно і на краще. відводе він вас від цього місця не просто. мо зарано іще там шукати, а мо не для вас зберігає.

8. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

Вірите у містику та забобони?:) Дарма. Дерева у лісі валяться під тягарем свого віку,це природньо. Але,якщо хочеться містики-тоді фантазуйте-саме за тим деревом поваленим, сорок кроків на північ та сто тридцять п"ять на південь,під кущем ольшини захованозакопанозарито скарб Мазепи.

Zoomo gefällt das.
  9. де те дерево? та звідки ти знаєш що саме там, га питаю?
    давай так зробимо. їдемо у двох та шукаємо. що знайдемо то нарівно на двох ділимо. домовились?

10. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

Ось такого дідуся начеб-то ще не було

Images:

72496257f145.jpg
    Zoomo gefällt das.
  11. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Скарб Мазепи закопано в іншому місці ;). Все ніяк не виберуся поїхати забрати.

12. ну так я-ж розраховую на свої братерські відсоточки.
    ти-ж не залишиш старенького без його комісійних?(с)

13. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

От ти темний (с):) Ти хіба не знаєш,що усі скарби охороняються тими,про кого не згадують поночі? :eek:

14. Allex761

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Візьмеш зі скарбу Марусі :):):). А з приводу "старенький" - "Да на тебе пахать надо!" (с) :).

Пані Ово, так для того відповідна молитва є, яку необхідно прочитати відшукавши скарб.

15. я чарівне слово знаю!;)

16. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

А точніше у декількох інших місцях...:oops:

17. я ліпше козацького скарба піду вирию. місце приблизно знаю. найму тубільців-алкашів, вони за 3 літри горілки мені пів села перериють.
    але коли відшукаю ні з ким ділитися не буду.:p

18. а ну швидко кажу у яких! тільки пошепки, щоб отой даруночок не почув та не викопав усе сам. бо він увесь скарб на самовару протринькає. і буде сидіти з голою дупою біля самовари:D:D

19. Allex761

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Швидше за все, саме так. Я про найближче місце - неподалік Мазепинець. Правда, деякі засмітили його, шукати буде важко. Але ми труднощів не боїмося :smile_8:.

Чого ж чекаєш? Давай, висувайся на місце, щоб поки потепліє і я приїду вже мав чим похизуватися.

20. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

Якщо навіть скарб когось "обирає",показується,приходить чи як завгодно,то це говорить лише про те,що тобою цікавиться темрява,по твою душу послано звабників. Зрештою,за все платиться ціна,не нами встановлена,нам незбагненна...

21. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

Не втішайся;) Воно не зарадить:smile_5:

22. я завжди радий допомогти слушною порадою та теплим словом. а іще маю доброго нагая, можу підганяти копачів.:D

23. Allex761

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Ви вирішили мене "закошмарити" :eek::smile_6:.
    Так я в те не дуже вірю. Частку знайденого завжди можна на церкву віддати, а інше витратити на щось корисне. Так що най цікавляться :p.

"А глаза добрые-добрые" (с) :). Я завжди знав, і ніколи у твоїх здібностях не сумнівався.

24. SOVA1

SOVA1 Feldwebel

Кажу,як є:rolleyes: Згодні заплатити ціну? Тільки пам"ятайте,поки не впало слово...

25. Allex761

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    22
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Запросто ;).
    У якості плати можу передати міцного та непитущого молодика, що чіпко тримає в руках лопату, хоч і полюбляє скаржитись на старість :):):).