17.02 Приблизно о 12 годині вирішив вискочити в ліс.Зарядив акуми.налив Діду Хабару *50 грамів*.І поїхав.Звернув з *асфальту* в ліс.а там дерево лежить на дорозі.Проїхати нема як.Вирішив поїхати по іншій дорозі.Заїхав в ліс.Замкнув машинку..Налив*50*.прикопав монетки. Ввімкнув МД.а він НЕ ПРАЦЮЄ.Я його і так і сяк.вже хотів об дерево.Заспокоївся.приїхав додому.в хаті ввімкнув МД.Все нормально.фунциклірує. Рік назад.на цій-же дорозі в лісі.Приїхав на місце.Пройшов від машини метрів 50.На МД переломилася штанга.що робити-додому.При виїзді з лісу(на тому місці де вчора.Поперек дороги лежить дерево.дітав бензопилку.вирізав проїзд. В кого які думки будуть.щось не так.Боньба в одне місце два рази не падає.а виявляється-навпаки.Чому ліс не дозволяє?З повагою.
так мо треба було замість горілки цукерку залишити чи шматочок сала. а взагалі мо воно і на краще. відводе він вас від цього місця не просто. мо зарано іще там шукати, а мо не для вас зберігає.
Вірите у містику та забобони? Дарма. Дерева у лісі валяться під тягарем свого віку,це природньо. Але,якщо хочеться містики-тоді фантазуйте-саме за тим деревом поваленим, сорок кроків на північ та сто тридцять п"ять на південь,під кущем ольшини захованозакопанозарито скарб Мазепи.
де те дерево? та звідки ти знаєш що саме там, га питаю? давай так зробимо. їдемо у двох та шукаємо. що знайдемо то нарівно на двох ділимо. домовились?
ну так я-ж розраховую на свої братерські відсоточки. ти-ж не залишиш старенького без його комісійних?(с)
Візьмеш зі скарбу Марусі . А з приводу "старенький" - "Да на тебе пахать надо!" (с) . Пані Ово, так для того відповідна молитва є, яку необхідно прочитати відшукавши скарб.
я ліпше козацького скарба піду вирию. місце приблизно знаю. найму тубільців-алкашів, вони за 3 літри горілки мені пів села перериють. але коли відшукаю ні з ким ділитися не буду.
а ну швидко кажу у яких! тільки пошепки, щоб отой даруночок не почув та не викопав усе сам. бо він увесь скарб на самовару протринькає. і буде сидіти з голою дупою біля самовари
Швидше за все, саме так. Я про найближче місце - неподалік Мазепинець. Правда, деякі засмітили його, шукати буде важко. Але ми труднощів не боїмося . Чого ж чекаєш? Давай, висувайся на місце, щоб поки потепліє і я приїду вже мав чим похизуватися.
Якщо навіть скарб когось "обирає",показується,приходить чи як завгодно,то це говорить лише про те,що тобою цікавиться темрява,по твою душу послано звабників. Зрештою,за все платиться ціна,не нами встановлена,нам незбагненна...
я завжди радий допомогти слушною порадою та теплим словом. а іще маю доброго нагая, можу підганяти копачів.
Ви вирішили мене "закошмарити" . Так я в те не дуже вірю. Частку знайденого завжди можна на церкву віддати, а інше витратити на щось корисне. Так що най цікавляться . "А глаза добрые-добрые" (с) . Я завжди знав, і ніколи у твоїх здібностях не сумнівався.
Запросто . У якості плати можу передати міцного та непитущого молодика, що чіпко тримає в руках лопату, хоч і полюбляє скаржитись на старість .