Дебилы из Департамента Освиты, или я чего то не понимаю?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем kochevnik99, 3 гру 2019.

1. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    И мы хотим победить коррупцию и поклонение....:(

ДеНик та ViktorKux подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Кроссовки Timberland aerocore. размер 43 Состояние хорошее
      350 грн.
    2. Кросівки Merrell Moab Mesa Luxe 1TRL Оригінальний MOAB повертається з розкішним оновленням. У той ча...
      3750 грн.
    3. Тактичні кросівки Merrell Agility Peak 5 Tactical Mid Gore-Tex Взуття з перероблених матеріалів і мі...
      4800 грн.
    4. (в наявності 21 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    5. Нові. Один раз взув у приміщенні. Розмір не підійшов. Не ношені. В коробці та з біркою
      5399 грн.
  3. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Выход-частные учебные заведения.
    Платишь за всё.
    Отчёт за каждую гривну.
    С чеком.

ViktorKux подобається це.
  4. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    А это тут причём?
    Подарить подарок жене и маме это тоже коррупция.

5. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Причем здесь мама и жена? Вы же выше написали " отблагодарить" учителя...

ДеНик подобається це.
  6. Злой татарин

Злой татарин Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    1.286
    Адреса:
    Украина
    У меня ребёнок пошёл в детсад год назад. Складывается такое впечатление, что этот детсад я строю заново. Каждый месяц минимум 500 грн. на всякие нужды, не считая питания. Последний раз купили песочницу за 4000 грн. хотя её 'красная' цена тыщи полторы. Про всякие новые шторы, кастрюли, увлажнители, осушители и т.д. и т.п. я вообще молчу.

valerka, Luftwaffen та ДеНик подобається це.
  7. Giya

Giya Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    420
    Адреса:
    Украина Стрий
    Всего однин раз моя супруга, отнесла деньги в школу. Не помню, на какуюто ерунду там скидывались . Деньги не большие. Я узнал, вечером поймал . отпиз..ил, выеб..л. И отучил. Пошол на родительское собрание, выеб..л и их всех там. Предупредил, что если ещо раз я не дай бог услышу какой-то намёк на деньги, то личности издающие ети звуки повылетают через окна. Тишь да блажь уже несколько лет. Еслы сцыкуете, и допускаете что Ваших детей будет чмырить какая-то сука, за несдачу пары сотен гривен, то и цена Вам столь-ко же...

Skagen, mykola_k та Искатель57 подобається це.
  8. Giya

Giya Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    420
    Адреса:
    Украина Стрий
    Справедливости ради, есть групка очкошлифовальщиков, предлагали скинуться на празнование учительницы днюхи в ресторане. Прикиньте. Говорят жополизы мне. Давай мол скинемся и училке днюху в ресторане оплатим. Я сказал им что училку нафиг, давайте мне днюху в ресторане организуйте, я что хуже неё ? Посмотрели как на идиота. Сказал имм в лицо что они жополизы. Обиделись. Етож надо до такого додуматься , скинутся чтобы училка пригласила своих гостей в ресторан. Уроды...

mykola_k, Искатель57, ДеНик та ще 1-му подобається це.
  9. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Спасибо вам за ваш пост,благодаря ему
    я понял что незря встаю 5.30 утра чтобы отвести своего ребёнка в нормальную школу за 20км от дома. С ув

trainee подобається це.
  10. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Stabsgefreiter

Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Киев
    Я 87 г.р. Закончил 11 классов. Киев. За 10 лет, начиная с первого класса, в жизни не видел у себя в школе Деда мороза. Максимум это сладкий стол. Праздники всегда отмечали дома.

ДеНик подобається це.
  11. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    ))) мы все чего-то невидели в жизни но это незначит что этого нет. Детство у наших детей будет только раз так почемуже несделать его счастливым.? С ув

12. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Дзвонить до мого знайомого викладачка з училища чи ще з якоїсь біди не пам'ятаю. Каже: "Чо ви на батьківські збори не ходите?"
    Він такий: "А чо я маю на збори ходити?"
    - та як чого, всі батьки ходять а ви нє!
    - всі п'ють, курять і матюкаються то шо і мені то саме робити?
    - нам треба матеріали на ремонт купити, з ким то вирішувати?
    - ну з сином і рішайте.
    - як, він ше малий?
    - ну здрастє малий, йому через рік автомат в армії датуть, а ви мені голову за якийсь ремонт морочите, з ним і рішайте.
    І кинув слухавку, а сину пояснив шо і до чого, щоб всі питання з викладачкою сам рішав, а якщо будуть проблеми то най каже, шось придумає.

А з молодшим то взагалі історія. Його мама "виховувала", після розлучення вони дітей "поділили", старший до знайомого, а молодший до його жінки.
    Після смерті жінки він його до себе забрав, на той час молодший десь в 6 чи 7, класі вчився.
    Взявся він провіряти уроки і побачив шо син погано вчиться. Вирішив виправити ситуацію наступним чином.
    Поставив умову, до 18:00 уроки вчаться сидячи, після 18:00 стоячи. Якщо бачив шо малий філонить, то починалася фізкультура.
    Ніяких побоїв чи криків, все спокійно і культурно. Де треба там пояснював матеріал і допомагав зрозуміти.
    Ви будете здивовані, але знання пішли у гору. Та от біда мало оцінок приносив, як так, пішов в школу і вернувся без оцінки.
    Напевно слабу руку має, шо не може підняти, значить треба фізкультурою займатися :)
    І ви знаєте, дійсно так, підкачав руки і почав оцінки приносити :)

До чого я так багато букв написав?
    Щасливе дитинство - це коли дитина до дорослого життя підготована, що з тих цирків і парадів, якщо людина виходить у доросле життя з думкою, що треба бути як всі?
    З такий моментів і починається унікальність, в позитивному значенні. І в даній ситуації, яким поганим б не був департамент освіти, ті двоє дадуть собі раду в житті,
    якщо не розумом, то силою :D

Ви напевно, деколи говорите собі: "Вот як би мені хтось другий шанс би дав, я б тоді ..."
    Ваші діти то і ваш другий шанс, ваші діти то ваше майбутнє, не втрачайте його.
    А якщо хтось говорить, "не чіпайте дітей най самі вирішують як жити", то знайте той хтось, хоче вкрасти у вас, ваше майбутнє.
    Той хтось, з ваших дітей хоче зробити собі рабів і не тільки собі, ай своїм дітям.

appendicit, ДеНик, Giya та ще 1-му подобається це.
  13. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Доброе утро, во многом вы правы. Но увы не у всех есть педагогическое образование, не каждый может составить программу обучения, а ломать психику ребёнку нехочется.

14. ДеНик

ДеНик Leutnant

Повідомлення:
    1.576
    Адреса:
    Планета Земля
    Ну если вам не хочется - другие поломают. Может даже об колено.

mykola_k подобається це.
  15. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Ви будете здивовані, але він не педагог, в нього нема навіть вищої освіти :)

16. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Ну значит он долго и много читал Макаренка, Козлова,

17. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    ? Кто другие? Какое колено? Вы о чём?

18. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Може і читав, я хз, а з іншої сторони, що вам заважає бути педагогом для своїх дітей?

19. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Доброе утро. Это не так просто, ведь у меня нет опыта, нет столько времени. Каждый должен заниматься своим делом. Я хочу быть папой, а не учителем, тренером, воспитателем.

Giya подобається це.
  20. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Доброго ранку :)
    Ви тільки що сказали що хочете бути водієм, але не маєте бажання крутити руль, тиснути педаль акселератора, слідкувати за дорожньою обстановкою.
    Складно назвати водієм людину котра їде у безпілотному автомобілі, тут як би сам тип автомобіля натякає.

Суть батьківства і полягає в тому щоб бути вчителем, тренером, вихователем.
    Бо в іншому випадку буде так:

trainee подобається це.
  21. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Нет) я 20лет вожу машину но за фуру не сяду. С ув
    У вас есть дети???? ( видят ли они в вас педагога, если да то спросите себя зачем дома ещё один педагог)

22. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Суть батьківства це: чтобы дети были одетые, сытые и в хорошем настроении., а еще задача родителей найти правильную школу и организовать досуг ( театр, плаванье, футбол, рисование, гимнастика и тд)

23. Stefler

Stefler Feldwebel

Повідомлення:
    194
    Адреса:
    Столиця
    Не всі народжуются воїнами.
    Та якщо є задатки, то почути від батька такі слова дорогого коштують.
    Слова з фільму, однак вони близкі моєму сердцю.

Живи так, щоб страх смерті ніколи не бентежив твоє серце. Нікому не заважай вірити в те, у що вони вірять, поважай інших і їхні погляди і вимагай такої ж поваги до себе. Люби життя, роби життя краще, прикрашай все навколо себе. Прагни жити довго на благо свого народу, а коли прийде твій час - помри, і не будь як ті, чиї серця сповнені страху смерті, так, що коли приходить їхній час вони ридають і молять щоб їм дали ще часу, щоб прожити життя по іншому ... Співай свою смерть ... і загинувши героєм повернися додому.

Хоч в сучасності це рідкість, немає спадкової традиції передавати знання від батька синові.

24. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    +. Вот, вот. Школа и родительский дом это совершенно разные вещи! То что даст педагог не даст родитель, а тому чему научат близкие в доме непрочитаешь в никаких книгах. С ув

25. Stefler

Stefler Feldwebel

Повідомлення:
    194
    Адреса:
    Столиця
    Школа зараз це лише часткова соціалізація і документ для прийому в університет. Епоха інтернета дозволяе вчитись і вдома, було б бажання.

26. mykola_k

mykola_k Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Ви вкотре підтвердили мій приклад про автомобіліста, з безпілотним авто.
    В обов'язки власника авто входить помити, почистити, знайти правильний автосервіс.
    А ким керується таке авто?
    В автомобіліста може скластися хибне враження що ним.
    Але реальність полягає в тому, що авто керується алгоритмом закладеним не автомобілістом.
    Тому таке авто є інструментом в руках того хто складає алгоритм і в потрібний час воно піде проти автомобіліста.

Зараз хтось скаже: "Ну добре звичайне авто тоже керується водієм, то шо ти хочеш сказати, що наші діти не мають
    вибору і повинні повністю керуватися батьками?"

В даному випадку дозволю собі процитувати нашого комрада: