В наличии два датчика DD33×34 см и DD32×24 см. Вес DD33×34 см - 610 грамм DD32×24 см - 530 грамм Длинна кабеля 1,25м. Цена 1800 грн любой, гарантия 1,5 года.
Прибор супер, дуже добре про нього згадую,вже з ним не ходжу 2 роки, але ще не продаю,дуже мені його шкода думаю ще весною з ним походити,ох і знахідки були в мене з ним, ще не з одним прибором таких не було, тому і не продаю думаю можливо ще до нього прийдеться вернутися.
Доброго дня, так все актуально. В наявності DD32×24 см. Також можливо під замовлення будь якого розміру.
Підкажіть, а "Чебурашку" для Tesoro Tejon виготовити можливо? Або, хоча б, роз'єм (штекер) придбати окремо.
Штекер окремо ні. Якщо маєте на увазі датчик типу OO то в моєму асортименті таких не має й не буде, вони малопрактичні й попит на них нульовий.
Ок. По стабильности разница между тремя есть??? Получается если по видео судить то тайгер будет глубже 28-й?
Нет, 28×26 см очень глубокий датчик, по дальности с тайгером разница +/- 1см, конечно у тайгера ширина захвата большая но и вес тоже ощутимо больше чем у 28×26. По стабильности одно и тоже.
Доброго дня Є в наявності датчики Tesoro Tejon,Vaquero,Cibola DD38*35 , DD32*24(тайгер) , DD32, DD28*22. Перша 3900 грн, решта 3700грн. 1.5 роки гарантії.
Доброго дня. Замовляв до свого Тежона дд 32,якісно виготовленний датчик,стабільний. Дякую Артему за гарну роботу!