Cold Steel AD-10 реплика или оригинал?

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем HappyMax, 22 гру 2020.

1. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    В тактиджампе безполезно .
    Говорят - хорошо,а приходит ни фига не то что просили. Они на мороз выпадают . Если нужен без люфтов ,то только наложка.
    Не знаю работают они с ней ?

Alex_LV подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. не пользованый. лезвие не заточено
      1450 грн.
    2. Заточка ИТК. Вопросы в личку.
      320 грн.
    3. 3 шт ножа боцмана 1950р.
      800 грн.
    4. Предложу интересный экземпляр собирателям советских ножей. Складной нож-рамка 80-х годов прошлого ве...
      200 грн.
    5. складной нож бундесвер не люфтит не мил тек в прицепе все на фото С уважением!
      1000 грн.
  3. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Работают,но не проверяют нифига

Otryta подобається це.
  4. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Київ(Позняки, піраміда) Україна
    Хлопці, нікого не хочу образити, але навіщо купувати підробку за такі грощі? Не реклама, позавчора придбав ось такий оригінал, вчора подарував дружбану https://reibert.info/threads/cold-steel-pro-lite-sport-blue.967954/

ViktorKux подобається це.
  5. MadMax Dunedain

MadMax Dunedain Feldwebel

Повідомлення:
    480
    Адреса:
    Киев
    Есть и такой в оригинале, но это совершенно разные ножи:) если бы выбирал между этим и репликой АД10, выбрал бы АД. Так понравился, что буду искать оригинал за адекватную цену. А Пролайт в руке выглядит и ошущается крайне дешево, сорри за мое личное мнение.

prust, romannn та Dr.Gonzo подобається це.
  6. MadMax Dunedain

Повідомлення:
    480
    Адреса:
    Киев
    Прошу прощения за оффтоп, не могу понять, что за нож. Сделан с любовью, очень качественный скиннерок, но что это, кто производитель и какая сталь - хз:( 16099313946724352480282602792658.jpg 16099314484347133257290978092497.jpg

Dr.Gonzo подобається це.
  7. MadMax Dunedain

Повідомлення:
    480
    Адреса:
    Киев
    Вдруг кто-то знает, буду крайне благодарен за инфу

8. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Не тільки у Вас таке враження))Вчора інший кореш так і сказав взявши у руки PF 838 та Pro Lite Sport. На мій Workig Man мій племіник сказав теж саме)) Але....на сьогодні мій улюбленіший ніж на кожен день, на кармані взагалі не вагомий. Про міцність та надійність казати зайве. Колись зрозумів що не може бути універсального ножа на кожен день. Коли придбав Pocket Bushman думав ось він, ніж на всі випадки життя))Після пари місяців на кармані зрозумів що ломік на кармані то не EDC, і якось не помітно для себе перейшов на невеличкі ножі. Workig Man для мене став найбільш наближеним до ідеалу(це зараз, а нічого постійного не існує). Правильний вибір шукати оригінал друже, і тут Вас підтримую на всі сто. Не розумію купівлю підробки, виправдати це можно лише ціною не дорощою за пляшку дешевого віскі:beer:

MadMax Dunedain подобається це.
  9. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Всё элементарно Друже,
    у кого-то хлеб чёрствый, у кого-то бриллианты мелкие…
    Я тоже хотел бы оригинал,но жизнь вносит свои коррективы...а новый нож хочется....можно конечно насобирать на оригинал,положить его на полку и пылинки сдувать,но нож должен работать.ИМХО

Otryta, Alex_LV, prust та 3 іншим подобається це.
  10. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Є таке) В мене всі ножі юзані та точені. Можливо я ще не виріс до рівня коли почну їх колікціонувати)) Доречі, зараз модно вживати слово репліка. В мої часи це називалося підробка, це я до того що підробка не має нічого спільного з оригіналом.Купив лише одну підробку то Раджа 3, ніякого задоволеня мені той ніж не приніс, лише негативні враження і розчарування....

ViktorKux та Скиф379 подобається це.
  11. MadMax Dunedain

Повідомлення:
    480
    Адреса:
    Киев
    1609938195019..jpg

Dr.Gonzo подобається це.
  12. MadMax Dunedain

Повідомлення:
    480
    Адреса:
    Киев
    Реплика реплике рознь. Вот достался новый в титане и Д2 фейковый ZT 0456, за 550 грн:) у моего товарища оригинал. Та вот при "слепом" сравнении он расстроился, что оригинал подогнан и флипует хуже. Я не стал его дополнительно расстраивать, а просто начал при нем моей репликой/подделкой рубить дрова на костер. Он был в ужасе и совал мне для работы свою крысу:) И я его понимаю с оглядкой на стоимость оригинала. У меня сотни классных реплик, я их щупаю и выбираю то, на что готов потратиться в оригинале. АД10 в их числе. Так что - "У каждого свой вкус" - сказал Бобик, облизывая собственные яйца:))

prust, romannn, Dr.Gonzo та 2 іншим подобається це.
  13. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.154
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    согласен на все 1000%, но только именно в данном случае , можно по разному относиться к репликам( подделкам, аналогам , копиям , дубликатам И Т.Д и Т.П......), но экономическая составляющая в нашей реальности - решающий фактор. Кто бы что не говорил , но аеплика реплике - рознь. За последнее время приобрел две реплики - Багоут 535 и АД 10 и от обеих в дичайшем восторге. Но это относится именно к этим двум копиям.
    А на данном этапе цену за нож в 1500грн,( за любой из ножей) , даже самый лучший лригинал - я считаю уже неадэкватной исходя из экономической ситуации.
    и тут я полностью согласен , т.к. имею и Покет Бушмена для леса и Спайдера Джуниора в качестве ЭДСишника , а теперь и Багоут на ЭДСи и АД 10 для всего .

Dr.Gonzo подобається це.
  14. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.154
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    В продолжение разговора про АД 10 - от копии( подделки ) , хозяином которой я являюсь - я в восторге , не взирая на нюансы , про которые писал выше. А космическая цена на оригинал не только для мння будет недостижимой. Поэтому голосую за копию обеими руками.

Dr.Gonzo та MadMax Dunedain подобається це.
  15. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Кстати и я свой получил,шикарная копия,без косяков.Разобрал ,полирнул шайбы.Пару дней поклацал ,но не моё,клинок короткий...хочу вояжер танто хл:D

Otryta, prust та Dr.Gonzo подобається це.
  16. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Клинок четко в выемку становится,говорят на половине не заходит IMG-dd5736af435ce38e0611480b7891622c-V.jpg

Otryta, Dr.Gonzo, MadMax Dunedain та ще 1-му подобається це.
  17. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.154
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    в отношении копий вообще и именно Раджи в частности.... Раджа вообще довольно харизматичный и шикарный ТОПОР и МАЧЕТЭ , но довольно вопросный НОЖ( одно слово - Кукри ). Поэтому делать выводы о копиях( да хоть и подделках....) именно по Радже - неблагодарное занятие - упирается в вопрос вкуса , а потому суждение непоказательно.
    С АД 10 совсем другое дело - шикарный универсальный нож , не лишенный недостатков( одна клипса чего стоит...), но при этом на шикарный нож - шикарная копия.

Останнє редагування: 20 січ 2021
    Dr.Gonzo подобається це.
  18. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Відверто та приємно здивований, механіка якісно зроблена. Яб розібрав раджу, але гвинти посадив на каніфоль так, що вони курва вже не відкручуються))

Друже, погоджуюсь зі всим Вами сказаним, з однією обмовкою, на підробках сталь гавнолін. Але і по сталі теж обмовлюсь, якщо ніж робочий псуватися буде будь яка. Єдина перевага підробки окрім ціни, то те що такий ніж взагалі не жалко юзати на харді)

prust, MadMax Dunedain та ViktorKux подобається це.
  19. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Я здаватимусь занудою, але я поквапився з похвалою....На вашому ножі замок виглядає як тріадлок, а працює як звічайний беклок. У Колдстілі коромосло замикання клинка може рухатись вздовж руків'я вперед та назад,отвір під вісь на коромислі еліпс, тобто допуски не те що великі, колосальні, коли замикається клінок то лезо виємкою упирається у штифт, а з іншого боку в штифт впирається коромисло. Це і є суть тріадлоку, три точки опори замка 1) зуб замка у лезі2)Лезо у штифті 2) коромисло у штіфті. На біса це робилося?Така схема виключає люфт леза вгору в низ, при цьому допускаються великі допуски між вісю леза та отвором у лезі під вісь, між вісю коромисла та отвором під вісь у коромислі. Механізм саморегульований і з зносом деталей буде компенсувати люфти. Тріадлок нівелює головну ваду беклоку де треба чітко підганяти деталі, та коромисло на своїй вісі не повинно мати жодного люфта. З часом люфт леза буде з'являтися. IMG-dd5736af435ce38e0611480b7891622c-V.jpg

Otryta подобається це.
  20. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Я фанат ножей cold steel и знаю как работает триадлок;)на многих экземплярах копии этого ножа выемка не заходит в бонку.Мне повезло,заходит.А коромысло не достаёт на всех последних репликах ад10, рекон1,код4.Я думаю таким образом китайцы страхуются от обвинений в копировании триадлока))На всех вышеперечисленных копиях недотриадлок.

21. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Друже, я ні в якому разі не образити, не подумайте поганого. Я просто трішки дотошний:beer::beer::beer: Вчора навіть пішов на сайт магазину що вищє скидали, думав може ризикнути ще раз)))Але ні...
    Питання, я правильно зрозумів що в цій моделі типу можна штифта вставити знизу який блокує лезо у відкритому стані?

Останнє редагування: 21 січ 2021
    prust подобається це.
  22. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    Реплик?
    Просто странно видеть фаната в теме о потделке .
    Ни от чего они не страхуются ,просто косяк технический.
    Думаю со временем и это устранят.

23. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    Вот не люблю разводить срач и умничать ...и не буду;):D
    Читайте выше,денег нет ,финансовая жопа.Поэтому приходится на данном этапе продавать оригиналы и довольствоваться репликами.
    Посмотрите мои темы продаж,профиль открыт.Или помогите финансово:Dшучу конечно же

Otryta, prust, Cracker та ще 1-му подобається це.
  24. Dr.Gonzo

Dr.Gonzo Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.750
    Адреса:
    Не сваріться друзі. Не має значення що да як, кожен має право на свою думку. Я наприклад вдячний комраду Скиф379 за детальні світлини механізму, такого в інеті не знайдеш, для себе зробив певні висновки стосовно конкретної моделі від китайців.

prust та Скиф379 подобається це.
  25. Скиф379

Скиф379 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.264
    Адреса:
    Украина
    IMG-0809b14f93b67210fc6897ccae369a09-V.jpg Screenshot_20210107-220627.png это вариант где выемка не дружит с бонкой)))справа оригинал слева подделка.Насколько я знаю,у китайцев подделки тоже делятся по классам.Получилась,тогда и цена выше,а те ,что не получились и цена меньше.А наши предприниматели в основном берут дешевле ,а продают как хорошую реплику.

26. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення: