Та я ж не про те. Коли треба показати результати, одних з перших починають трясти копачів, як найменш соціально захищених верств населення. В самого колись була коллекція ммг вопів. Так прийшли гівнарські покидьки з підтассованими матеріалами по справі. Щось зламали, щось поцупили... В них взагалі один сенс у житті - в когось щось спи..ти і когось під щось підставити. Ну, не в тім справа. Просто розмовляв недавно зі знайомими копачами, після подій під ВР вони якось перестали торгувати макетами гранат. Суто власна думка.
ну пускай приходят с мешком я их в лесок отправлю хай берут лимоны если донесут .а ко мне не хер ломится все равно дома взрывного нет
Що макет ВОПа а що матрьошка-це практично одне і теж і наш брат як торгував так і дальше торгує(хіба що впала продажа від збіднення народу).А про,як Ви сказали,гівнарських покидьків,це окрема тема.Тай для плану в них завжди є постоянні клієнти(колишні вязні,наркомани і так далі) і це переконався із своїм знайомим.А якщо ти чистий і робиш все по красоті,тоді з тебе вони нічого не візьмуть
здравомыслящий человек хачик таких бы побольше а то флюдить в теме и раздувать ее от так можно и напороться на гайцов подумают дайка мы глянем че там такого раздули
Так я ж не відмовляю від торгівлі і не агітую за неї. Торгують люди внп - Бог в поміч. Я взагалі виступаю за европейську практику у данному направленні, коли можна придбати будь-який макетований внп без побоювання, що якесь підр..ло захоче на тобі вислужитись. Просто висловив свої міркування, які були не зовсім вірно зрозуміто товариством