Что творится с ценами?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Иван Скрипник, 2 кві 2022.

Статус теми:
Закрита.
  1. klerik777

klerik777 Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.198
    Адреса:
    Украина.Винница
    Собственно сам в шоке от этого но что поделаешь на все цены растут.Когда бакс поднялся до 29-ти а курковки начали продавать по 7-8 тысяч я был в шоке.Сейчас тоже самое...На все цены поднялись.Самые умные вложили деньги во что-то..Потому как фантики они уже.Дальше будет еще веселее.Надеюсь мы снова не станем миллионерами как в 90-тых???C ув.

Иван Скрипник, Otryta, Vasco та ще 1-му подобається це.
    1. Підсумок медичний компанії Tasmania tiger
      225 грн.
    2. Підсумок для складної саперної лопати
      40 грн.
    3. Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Власне все у назві, нове....
      190 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Дополнительный навесной подсумок-органайзер для переноски и хранения некрупных предметов, имеет съем...
      500 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Сумка протигазова у кольорі MTP. Великобританія,, Оригінал,. Початкове призначення Gas Mask Bag &amp...
      960 грн.
  2. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    С чего бы это? Какие есть к этому предпосылки? Правительство зафиксировало официальный курс доллара США на уровне 29.5грн на весь период военного положения.

restler09, German Stein, ШВАРЦ33 та 5 іншим подобається це.
  3. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.703
    Адреса:
    Украина
    А просто попиздеть?

German Stein, ШВАРЦ33, capt.A.Smollet та 2 іншим подобається це.
  4. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Таки да...,но предпосылки есть...предпосылки возможного голода(это грубо сказано-для красного слова),НО...многие кукурузники (и я тоже)не успели реализовать продукцию...(закрылись,или накрылись выхода из портов).Сейчас не у каждого есть средства отсеятся по полной(тут и соляра,и химия,и посев мат и т.д.).На кредиты от державы(хотел поставить смайлик с фигой,но его нет)расчитывать тем ,у кого до ста га не приходится....По сему и выходит...:confused::confused::confused:

Боб67, rathenau, Luftwaffen та 3 іншим подобається це.
  5. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Сейчас экспортёры переключились на порт Констанца. Жизнь не остановилась. Тот кто хочет,ищет решение,кто не хочет,ищет отговорки. Сейчас всем тяжело. Трактористы в полях в брониках сеют. Но таки сеют. Никаких предпосылок к голоду в Украине нет.

Berlin, restler09, Omikron та 4 іншим подобається це.
  6. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Так речь не столько о голоде,сколько о ценах на продукты(по результату)...и лично у меня(ищи не ищи)нет выхода на Констанцу(но броник какой никакой есть):):beer:
    П.С.Так и сеют те(хоть в броне хоть без),у кого есть чото сеять,и чем сеять(топливо)...я же писал

Останнє редагування: 11 кві 2022
    Luftwaffen, ШВАРЦ33, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  7. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    23
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Ukraine
    Стосовно голоду, то це не красне слівце. Трохи знаю ситуацію в цій царині, то можу сказати, що основну більшість зерна продали до великої війни. У нас в минулому році взагалі вантажівка йшла за комбайном, а коли заповнювалась їхала відразу до одеського порту, а її місце займала інше і так поки все не зібрали. Такого раніше не було. Мука дорожчає з кожним днем. В Казахстані 50-70% млинів зупинилися, інші готуються до зупинки. А все тому, що великий попит на зерно в світі. Як що, то Україна нікому не потрібна,.., а як на нас напали, то ще в лютому на біржах ціна зерна пшениці збільшилася на 70%. Країна окупантів взагалі заборонила вивіз зерна за кордон. Китай ще до Олімпіади скупив від 50% і більше відсотків зерна різних видів від всього світового врожаю, щоб вистачило років на три.
    В Україні залишились залишки зерна, але і їх масово вивозять. Взяти залізницю. "зараз кордон поблизу Ізова перетинають до 500 вагонів на день. «Укрзалізниця» працює над збільшенням пропускної спроможності до 1100 вагонів зерна щодоби." І зараз Укрзалізниця на кілька сотень збільшує системи, які переводять наші колісні пари на європейські. Це при тому, що не відомо, що буде з новим врожаєм.
    А сьогодні зайшов купити хліба, вже з 22 грн., став 24 грн., і це за тиждень. А булка типу "Ромашка" вже 27 грн. І це в аграрному регіоні.

- КАПРАЛ -, Luftwaffen, alexshadow та ще 1-му подобається це.
  8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.460
    Адреса:
    Україна
    Бачу, що зелена пісечка докерується до продовольчої кризи...

ДВ762 та duso подобається це.
  9. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.258
    Адреса:
    г. Киев
    В незалежній Україні ніхто з голоду не помре!! Головне щоб наші хлопці скоріше знищилу цю ГИДРУ!! А наші Фермери все роблять для посівної, не зважаючи на те що з окупованних терріторій ОРКИ та КАДИРІВСЬКІ УПИРІ повивозили сільгосп техніку!!
    А з цінами і так все зрозуміло, що з продуктами, паливом. Та з не можливістью поповнити арсенал боезапасу нарізних патронів.
    Не залежно вже від їх вартісті - так їх просто вже немає, а в залишках ціни вдвічі)) Зрозуміло, що зараз нічого нового неможливо завезти!!
    Тому і підраховую та заощадливо тримаємо резерв)) Тримаємось!!

Otryta, Иван Скрипник, - КАПРАЛ - та 5 іншим подобається це.
  10. Коля Полелюк

Коля Полелюк Feldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Ukraine
    Сьогодні в наш місцевий магазин вже заїхали і на гладке 12к теж. Ціни звісно високі, але придбати можна і навіть карткою оплатити)

Boris Pryanikov подобається це.
  11. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    23
    Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Ukraine
    Повністю незалежних країн в сучасному глобалістичному світі нема. Селяни УРСР в 1932 році в свій час теж не розуміли, а чого це на полях будують спостережні вежі. А потім СРСР треба була валюта (як і зараз Україні), був високий попит на продовольство, особливо на зерно, тому його гнали і в Європу, і в США (саме в 1933 році були встановлені дипвідносини між СРСР та США). Винищення українців Голодомором було паралельно з усім цим.
    Стосовно, що ніхто від голоду не помре, так скажу, що є таке, як смерть від недоїдання, коли організм не отримує необхідну кількість нутрієнтів. В мене дід прийшов з війни, а його батько бригадир (царський офіцер в минулому) в лікарні (простих колгоспників в лікарню не клали), у матері серце відмовило від недоїдання, а сестри і брати залишились самі на себе.

Зараз ОФІЦІЙНО 53 відсотка безробітних працездатних, про рівень пенсій більшості пенсіонерів казати думаю не слід, відповідно ні про яку якість харчування не йдеться.

Крім голоду є питання ліків. Як раз сьогодні мені жалілися, що не можуть дістати гормональні ліки для щитової залози. В аптеках немає елементарного, навіть від тиску. Якось зайшов спитав про ліки проти високого тиску, через 5 днів після початку війни, нема кажуть, але мене знають, подумали, кажуть от є показують маленьку упаковку за 500 грн, коли ще тиждень назад велика коштувала 50 грн.

Продаю бронежилет за те що купив (лише плити і бронетруси британські продаю по цінам, які бачу на сайтах компаній, і то по яким їх не купити), бо пошкодив спину, хоча вона і так була пошкоджена, спортом, стрибками в окоп з бронею і БК, та і сам не маленький. Та вже її і не лікую, ліки дуже дорогі, а так як займався довго і серйозно спортом, то знаю, що таке лікується роками, і то до стадії ремісії. Тобто ніби вилікував, навантаження і все знову по колу. Але знеболювальні потрібні зараз, тим більш, що вони знімають запалення.

Останнє редагування: 12 кві 2022
    - КАПРАЛ -, Luftwaffen, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  12. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Саме так я у минулому роцi сдавав насiння...тiльки у Миколаевi

duso подобається це.
  13. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    Огласите цены, коль не трудно, на 12 кал, 7,62 х 39, 308 :beer:

14. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.258
    Адреса:
    г. Киев
    І в якому регіоні можливо придбати? Бо в Києві проблема))

Otryta та Иван Скрипник подобається це.
  15. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    проблема с наличием или с ценами?

16. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    За нарiзнi забудьте взагалi...принаймi наразi:beer:

17. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    понятно... то-то мне сегодня в ормаге в Днепре предложили 7,62х39 луганские по 70 грн за шт. (под заказ около 2 дней)
    я в шоке )))

valerka та alexshadow подобається це.
  18. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Так и есть...двое суток.чтобы доехать с ...приблизительно с Урала...черти:smile_9::beer:
    Или самокруты подвальные...

Joker_1981, vladss, Omikron та 2 іншим подобається це.
  19. ohotnik127

ohotnik127 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    А я не могу продать две пачки патронов даже блядь по ибисовской цене! Не поверите, говорят дорого, в ибисе скидка была 10%. Я просто в ахуе
    Патроны 308

20. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.703
    Адреса:
    Украина
    Где не можете ?

21. ohotnik127

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    Нигде не могу. Даже здесь на форуме

22. ohotnik127

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
  23. Коля Полелюк

Коля Полелюк Feldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Ukraine
    308 ggg 175gr hpbt-74грн.
    12к здається 32грн

Omikron та DNEPR UA подобається це.
  24. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    кому треба 12к травматичні,мабуть з десяток віддам безкоштовно,мож у тро згодяться...

Боб67, Рус11, Omikron та 3 іншим подобається це.
  25. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    23
    Повідомлення: