Что творится с ценами?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Иван Скрипник, 2 кві 2022.

Статус теми:
Закрита.
  1. klerik777

klerik777 Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.188
    Адреса:
    Украина.Винница
    Собственно сам в шоке от этого но что поделаешь на все цены растут.Когда бакс поднялся до 29-ти а курковки начали продавать по 7-8 тысяч я был в шоке.Сейчас тоже самое...На все цены поднялись.Самые умные вложили деньги во что-то..Потому как фантики они уже.Дальше будет еще веселее.Надеюсь мы снова не станем миллионерами как в 90-тых???C ув.

Иван Скрипник, Otryta, Vasco та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 7 шт.)
      Кевларовий захист плечей шиі горла
      700 грн.
    2. Кевларовая защита шеи Оплата на карту Укргазбанка. Отправка Новой Почтой. Упаковка моя. Не делайте н...
      500 грн.
    3. Новый. Внешний вид на фото. Упаковка за мой счет.
      499 грн.
    4. Титан марки ВТ1-0.Розміри та вага на фото.
      787 грн.
    5. Бронежилет для прихованого ношення Point Blank body armor 52 розміру
      1200 грн.
  3. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    С чего бы это? Какие есть к этому предпосылки? Правительство зафиксировало официальный курс доллара США на уровне 29.5грн на весь период военного положения.

restler09, German Stein, ШВАРЦ33 та 5 іншим подобається це.
  4. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    А просто попиздеть?

German Stein, ШВАРЦ33, capt.A.Smollet та 2 іншим подобається це.
  5. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Таки да...,но предпосылки есть...предпосылки возможного голода(это грубо сказано-для красного слова),НО...многие кукурузники (и я тоже)не успели реализовать продукцию...(закрылись,или накрылись выхода из портов).Сейчас не у каждого есть средства отсеятся по полной(тут и соляра,и химия,и посев мат и т.д.).На кредиты от державы(хотел поставить смайлик с фигой,но его нет)расчитывать тем ,у кого до ста га не приходится....По сему и выходит...:confused::confused::confused:

Боб67, rathenau, Luftwaffen та 3 іншим подобається це.
  6. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Сейчас экспортёры переключились на порт Констанца. Жизнь не остановилась. Тот кто хочет,ищет решение,кто не хочет,ищет отговорки. Сейчас всем тяжело. Трактористы в полях в брониках сеют. Но таки сеют. Никаких предпосылок к голоду в Украине нет.

Berlin, restler09, Omikron та 4 іншим подобається це.
  7. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Так речь не столько о голоде,сколько о ценах на продукты(по результату)...и лично у меня(ищи не ищи)нет выхода на Констанцу(но броник какой никакой есть):):beer:
    П.С.Так и сеют те(хоть в броне хоть без),у кого есть чото сеять,и чем сеять(топливо)...я же писал

Останнє редагування: 11 кві 2022
    Luftwaffen, ШВАРЦ33, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  8. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Ukraine
    Стосовно голоду, то це не красне слівце. Трохи знаю ситуацію в цій царині, то можу сказати, що основну більшість зерна продали до великої війни. У нас в минулому році взагалі вантажівка йшла за комбайном, а коли заповнювалась їхала відразу до одеського порту, а її місце займала інше і так поки все не зібрали. Такого раніше не було. Мука дорожчає з кожним днем. В Казахстані 50-70% млинів зупинилися, інші готуються до зупинки. А все тому, що великий попит на зерно в світі. Як що, то Україна нікому не потрібна,.., а як на нас напали, то ще в лютому на біржах ціна зерна пшениці збільшилася на 70%. Країна окупантів взагалі заборонила вивіз зерна за кордон. Китай ще до Олімпіади скупив від 50% і більше відсотків зерна різних видів від всього світового врожаю, щоб вистачило років на три.
    В Україні залишились залишки зерна, але і їх масово вивозять. Взяти залізницю. "зараз кордон поблизу Ізова перетинають до 500 вагонів на день. «Укрзалізниця» працює над збільшенням пропускної спроможності до 1100 вагонів зерна щодоби." І зараз Укрзалізниця на кілька сотень збільшує системи, які переводять наші колісні пари на європейські. Це при тому, що не відомо, що буде з новим врожаєм.
    А сьогодні зайшов купити хліба, вже з 22 грн., став 24 грн., і це за тиждень. А булка типу "Ромашка" вже 27 грн. І це в аграрному регіоні.

- КАПРАЛ -, Luftwaffen, alexshadow та ще 1-му подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Бачу, що зелена пісечка докерується до продовольчої кризи...

ДВ762 та duso подобається це.
  10. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    г. Киев
    В незалежній Україні ніхто з голоду не помре!! Головне щоб наші хлопці скоріше знищилу цю ГИДРУ!! А наші Фермери все роблять для посівної, не зважаючи на те що з окупованних терріторій ОРКИ та КАДИРІВСЬКІ УПИРІ повивозили сільгосп техніку!!
    А з цінами і так все зрозуміло, що з продуктами, паливом. Та з не можливістью поповнити арсенал боезапасу нарізних патронів.
    Не залежно вже від їх вартісті - так їх просто вже немає, а в залишках ціни вдвічі)) Зрозуміло, що зараз нічого нового неможливо завезти!!
    Тому і підраховую та заощадливо тримаємо резерв)) Тримаємось!!

Otryta, Иван Скрипник, - КАПРАЛ - та 5 іншим подобається це.
  11. Коля Полелюк

Коля Полелюк Feldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Ukraine
    Сьогодні в наш місцевий магазин вже заїхали і на гладке 12к теж. Ціни звісно високі, але придбати можна і навіть карткою оплатити)

Boris Pryanikov подобається це.
  12. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Ukraine
    Повністю незалежних країн в сучасному глобалістичному світі нема. Селяни УРСР в 1932 році в свій час теж не розуміли, а чого це на полях будують спостережні вежі. А потім СРСР треба була валюта (як і зараз Україні), був високий попит на продовольство, особливо на зерно, тому його гнали і в Європу, і в США (саме в 1933 році були встановлені дипвідносини між СРСР та США). Винищення українців Голодомором було паралельно з усім цим.
    Стосовно, що ніхто від голоду не помре, так скажу, що є таке, як смерть від недоїдання, коли організм не отримує необхідну кількість нутрієнтів. В мене дід прийшов з війни, а його батько бригадир (царський офіцер в минулому) в лікарні (простих колгоспників в лікарню не клали), у матері серце відмовило від недоїдання, а сестри і брати залишились самі на себе.

Зараз ОФІЦІЙНО 53 відсотка безробітних працездатних, про рівень пенсій більшості пенсіонерів казати думаю не слід, відповідно ні про яку якість харчування не йдеться.

Крім голоду є питання ліків. Як раз сьогодні мені жалілися, що не можуть дістати гормональні ліки для щитової залози. В аптеках немає елементарного, навіть від тиску. Якось зайшов спитав про ліки проти високого тиску, через 5 днів після початку війни, нема кажуть, але мене знають, подумали, кажуть от є показують маленьку упаковку за 500 грн, коли ще тиждень назад велика коштувала 50 грн.

Продаю бронежилет за те що купив (лише плити і бронетруси британські продаю по цінам, які бачу на сайтах компаній, і то по яким їх не купити), бо пошкодив спину, хоча вона і так була пошкоджена, спортом, стрибками в окоп з бронею і БК, та і сам не маленький. Та вже її і не лікую, ліки дуже дорогі, а так як займався довго і серйозно спортом, то знаю, що таке лікується роками, і то до стадії ремісії. Тобто ніби вилікував, навантаження і все знову по колу. Але знеболювальні потрібні зараз, тим більш, що вони знімають запалення.

Останнє редагування: 12 кві 2022
    - КАПРАЛ -, Luftwaffen, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  13. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Саме так я у минулому роцi сдавав насiння...тiльки у Миколаевi

duso подобається це.
  14. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    Огласите цены, коль не трудно, на 12 кал, 7,62 х 39, 308 :beer:

15. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    г. Киев
    І в якому регіоні можливо придбати? Бо в Києві проблема))

Otryta та Иван Скрипник подобається це.
  16. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    проблема с наличием или с ценами?

17. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    За нарiзнi забудьте взагалi...принаймi наразi:beer:

18. DNEPR UA

DNEPR UA Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Ukraine
    понятно... то-то мне сегодня в ормаге в Днепре предложили 7,62х39 луганские по 70 грн за шт. (под заказ около 2 дней)
    я в шоке )))

valerka та alexshadow подобається це.
  19. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Так и есть...двое суток.чтобы доехать с ...приблизительно с Урала...черти:smile_9::beer:
    Или самокруты подвальные...

Joker_1981, vladss, Omikron та 2 іншим подобається це.
  20. ohotnik127

ohotnik127 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    А я не могу продать две пачки патронов даже блядь по ибисовской цене! Не поверите, говорят дорого, в ибисе скидка была 10%. Я просто в ахуе
    Патроны 308

21. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    Где не можете ?

22. ohotnik127

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    Нигде не могу. Даже здесь на форуме

23. ohotnik127

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
  24. Коля Полелюк

Коля Полелюк Feldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Ukraine
    308 ggg 175gr hpbt-74грн.
    12к здається 32грн

Omikron та DNEPR UA подобається це.
  25. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    кому треба 12к травматичні,мабуть з десяток віддам безкоштовно,мож у тро згодяться...

Боб67, Рус11, Omikron та 3 іншим подобається це.
  26. duso

duso Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення: