Можливо була ще надія, на те, що влада з народом може мати хоч тохи спільного, що можливий діалог,але виявилось навпаки!
Не смішіть мене! Ви в це вірите? До одного місця така конституція, в рамках якої знаходиться тільки народ! От коли вона стосуватиметься абсолютно усіх, тоді це можливо буде назвати "Конституцією України", а так "фількина грамота"
Как минимум (в виртуальном и личном контактах) развеиваю лож, пропаганду и популизм. Несу правду, помогаю сомневающимся. Вот с вами диалог веду (можно на ты и на вы, это нормально в инэте). Развиваюсь как личность. Становлюсь трудным для прошлой, нынешней и будущей власти.
Я это знаю. И майданы вам тому подтверждение. Теперь можете посмеяться как истинный пофигист и "а шо я могущий". Такая позиция является рабской. Паны всё порешают, а я шо? я раб.
Це було зроблено із однієї причини! Хто б не були підприємці, хто б і як до них не ставився, але це є українці, які проживають у своїй державі. З боку влади, можливе було просте, людське спілкування? Це ж її народ! Хоч одна держи морда вислухала те, що пропонували ФОПи, чи розглядали яку альтернативу? Скільки днів стоять на майдані підприємці, хто із влади прийшов і вислухав те, чому там стоять? Нікого не хвилює, що там стоять жінки, пенсіонери, чи підприємці це не люди? Я вибачаюсь, для бомжів в зимку ставлять пункти обігріву, а тут не то що обігрів, навіть біотуалети заборонили ставити! Це по людяному? Це так влада відноситься до своїх людей?
Сегодня походит дед ко мне (сторож с конторы где я машины ставил). Говорит как жить то? Всё дорожает (и далее по тексту). Я ему напоминаю. Я вам до выборов всё это прогнозировал. Говорил что невздумайте голосовать за плеснявых/смешков/юль и тд. Отвечает: я помню.... И уходит тяжко вздыхая. Нечего мне ответить. НеЧеГо.
Уже отвечал. И добавлю. Даже простое просвещение своих близких, родных, друзей, коллег и тд это тоже полезно для страны. Я образумлю 50 человек, другой 50 и тд. Из этих людей (включая меня) страна и состоит. Выбирают власть не рептилоиды. Власть не с юпитера прилетела. Её выбирают. И как не удивительно выбирают граждане страны. И если гражданам всё пох то имеем рашку. Если не пох имеем Украину. Всё просто.
І за кого на Вашу думку потрібно було голосувати? В списку були кандидати, які могли б в майбутньому назватися справжнім народним президентом? Ті які б змогли їздити на роботу у метро, та харчуватися в рядовому кафе у місці, без охорони? Чи одяг носити від українського виробника? Та відпочивати на курортах Одеси, купаючись на загальних пляжах, разом із народом. Є такі кандидати?
1. Моё мнение было подтверждено бюлетнем. За кого не раз писал уже. 2. Мне ПОФИГУ на чём ездит президент и где он отдыхает если он исполняет качественно свои президенские одязанности. 3. Если президент не беден то почему он должен ездить в метро, купаться на пляжах Одесы и питаться в макдаке? Это бред. Я имея возможность отдыхать за бугром не обязан ездить в Кириловку. Я могу поехать в тот же Египет за те же деньги. С таким подходом то давайте всей страной откажемся от авто, продадим свои трёшки и дома и переселимся в однушки. Будем всей страной отдыхать сугубо в Одесе. Откажимся от дорогих телефонов, ноутбуков, телевизоров, часов и тд. Для чего? А для того чтобы будущий президент избраный народом был такой же точно. Жил в однушке, ходил пешком, отдыхал в Кириловке в совковом пансионате, ходил в одёжке с сэконда или рынка и питался в заводской столовке. Насмотрелись Слуги Народа мля...
Ви занадто сильно підняли планку) Причому все перераховане не має відношення до виконання президентських обов‘язків. Це опис якогось супер популіста, якому навіть Голобородько в підметки не годиться)) Не дай бог нам такого «народного» президента... Просто співставте позитивні справи преза і негативні. Якщо перших більше, вже плюс. І так помалу доберемось до цивілізації. А якщо вимагати від кандидатів ангельських крил, то кастинг не пройде жоден)
Я так і не почув, чого ви вимагали у посольствах? У вас взаємна любов! ) Ну якщо ти не здатен на щось більше, то і не напружуйся, живи як живеш. Ти на це заслуговуєш!
Собственно пришли к тому с чего начинали. Мне сразу было понятно что так и будет, поэтому сразу так и написал.
Можливо, але як можливо бути народним президентом, та піклуватися про його блага, знаходячись в оточені одних олігархів!
В окружении кого находятся Меркель (хоть она и не президент), Макрон, Байден? Уж точно не среди бомжей с брайтона и не имигрантов из Ирана.
Сьогодні в столиці майданять біля офісу телеканалу «НАШ», перекрили дорогу... Шуфрич зі своїми однодумцями нардепами готовий приїхати на допомогу.
Президент повинен виконувати свої обов‘язки,бажано якнайкраще) Це все. Піклуватися про блага народу не входить в список- це просто мовний зворот, який люблять вживати популісти. Зовнішня політика, гарант Конституції і т.д. Але ж не нянька)
Не ломай людям их мир) Они до сих пор думают что президент это царь. Не понимают почему у нас Парламентско Президентская республика. Не понимают почему первым стоит слово Парламентско)
Навіщо щось ламати, коли і так все зламано! Гарне слово Парламентско Президентская республика і не більше! Дивні люди, з одного боку хочуть реальних змін, з другого боку вперто продовжують самі собі накладати "рожеві" окуляри, які держава в обовязковому порядку виписує кожному, від виборів, до виборів!
Сломано оно со времён совка. И не чинится потому что народ превратили в рабов которые ничего не хотят решать.