Что сейчас на Майдане?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем MISHAvsACE400i, 3 лис 2020.

1. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    668
    Адреса:
    Украина
    Розумний аж страшно!!

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Макет ВОГ-17 МУ. Безпечний
      400 грн.
    2. (в наявності 6 шт.)
      Латуні гільзи калібру 12.7 мм
      150 грн.
    3. Тубус від RPG-75 М. Чеський ручний реактивний протитанковий гранатомет одноразового використання. Пе...
      3050 грн.
    4. ММГ орковских патронив.Распулени.Без ВВ
      500 грн.
    5. Пропоную Вашій увазі тубус від ПТРК «СТУГНА». Був знайдений на місцях боїв березня 2022 в околицях н...
      1000 грн.
  3. Йцукен#

Йцукен# Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    933
    Адреса:
    Украина
    Ну что есть-то есть.Спасибо что оценили .

4. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    А нам було страшно за Україну, коли такі розумники як ти обрали ЗЕ!

5. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
  6. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Угу,джакузі від пожежників та масаж від білоруського омону в самий раз, та попасом додому:)

Йцукен# подобається це.
  7. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv

Dmitriy1976, vik 80, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  8. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    0cd306d0588921d632681aab8f9715a2.jpg

klerik777, рональд, Kirill1036 та 8 іншим подобається це.
  9. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Нетреба тут таке постити,бо крім сірот фопів, тут є всякі дохтура, почнуть розповідати про різні методики лікування різних верств населення за професіями:)

рональд та reider74 подобається це.
  10. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    668
    Адреса:
    Украина
    Ви навіть знаєте за кого я голосував? :D Ну справжній "гуру"!!

серий32 та NIA подобається це.
  11. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    вряд ли вирус же..не зря они его запустили . воевать традиционно дорого,а бактериями пожалуйста
    вспомнил Демуру он еще 5 лет назад. говорил готовьтесь к эпидемиям .
    медицина нашему паханату не нужна дегенерат Степанов сделает своё дело .
    как вариант эмиграции в США стать баптистом ;)
    на бывшей работе уехало так три семьи . все многодетные . их там приняли братья по убеждениям ,помогли ,живут не тужат

Останнє редагування: 21 гру 2020
    klerik777, рональд, Dmitriy1976 та ще 1-му подобається це.
  12. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    вряд ли . ничего не будет. всем нужна тишина. бунты если будут ,то небольшие . сильно качать никто не даст иначе мвф не даст бабла .

AlexKOA, Dmitriy1976 та Йцукен# подобається це.
  13. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    ну ,Здорово начальнік,начальнік прівет:beer:,про яку суть проісходящого ідеться пишіть конкретніше, і що це за питання кого вибирать,вродь вже всіх понавибирали,чи є які ще вибори мо на носу:eek:,щось не чув.

14. georg_

georg_ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    546
    Адреса:
    Прилуки, Україна
    Оце я читаю бунтару, і він мені все більше нагадує батька одного мого камрада. В нього стеля ще до війни, задовго, протікала на тему українці спілкуються тільки українською, не матюкаються і так далі, одним словом, харчуються нектаром і пукають бабочками. Побув на війні, доброволець, зиму 14 - зиму-весну 15 просидів на блоках, хоча розповідав багато чого, але все в ітозі зводилось до одного реального вогневого контакту, коли в посадці виявили, що хтось лазить... Війна йому усугубила, він почав люто, до піни ненавидіти пороха, а з усіх доводів, син розповідав, було я воював за тебе, як ти можеш мені щось говорити, потім починав плакати і не говорив по парі днів. Так от, він за пару років еволюціонував і приводив в якості аргументів будь кого, навіть шаріка, аби той гнав на пороха. Голосував за зе, але і тепер не здається - пороха скинув скориставшись зелькой, а так вони однакові. Хоча весною минулого року розповідав, що зеля це нарешті справжній народний. Це я не щоб образити, просто мозку в людей нема...
    Олександр Васильович, це не ви?

klerik777, Мишель 777, Магуа та 5 іншим подобається це.
  15. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Зробімо так напевне,будемо,вважати що я цього не читав,а ви цього не писали,а бо як кажуть в народі без коментарів,і я не Олександр Васильович,але коли вам так хочется думати то думайте,мені то що.Може і Ви мені когось нагадуєте з життя,але я цього ж не пишу і нізким Вас не порівнюю,то і Ви такого не пишіть,що не знаєте.А коли кажеться,то хреститися тре.І я не голосую,а що ж до війни то зря Ви так,після війни люди,як правило приходять з великим відчуттям справедливості,і все те блятство що відбуваються в тилу просто неможуть стерпіти,а поствоєнний синдром чи як він там по науковому називається,суіциди і таке інше.Прохання до тебе камрад якщо ти добрий чоловік на майбутнє лічно від мене,нетрогай при мені ветеранів війни,вони своє чесно відслужили і натерпілися,вони всі герої без винятку навіть ті хто там був хай і дехто може навіть і з підпалки,а не по зову серця,направду негоже так.Політика політикою тут дискутуєм,а війна війною,то не рухаєм.

16. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    А дурную песенку кацапскую с дурного кацапского сериальчика значит сюда переть можно , это не плевок в ветеранов? Сам то уже " пюрешечки с котлеткой" поел ?

Мишель 777, Dmitriy1976, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  17. Kirill1036

Kirill1036 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.724
    Адреса:
    Украина
    Наблюдаю за темой... Интересно! Четко прослеживается разделение: "белые", "черные", "серые", "похеру", потребители, которые ненавидят мироедов-кровопийц-спекулянтов-предпринимателей..... Надеюсь, что все эти категории понимают, что за ВСЬО!!! заплатим мы ВСЕ!!! Мы все - конечный(надеюсь не кОнченый) потребитель.... и за все заплатим мы с вами! Вот в Беларуси верят, что с помощью хлопков, цветков, воздушных шариков и пр. херни можно добиться СВОБОДЫ.... а у нас как много людей верят, что побороть беспредел с коррупцией можно без суда Линча?

AlexKOA, Dmitriy1976, vik 80 та 4 іншим подобається це.
  18. georg_

georg_ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    546
    Адреса:
    Прилуки, Україна
    Робіть як хочете. Не Олександр Васильович, то і добре :beer: Що з людьми робиться після війни, я добре знаю. І ветеранів я не зачіпав жодним словом.

Buntara та Егор Задорожный подобається це.
  19. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    суд Линча не дадут сделать наши международные партнеры бо это не демократично . а мы от них зависим .

a_nakoy подобається це.
  20. Kirill1036

Kirill1036 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.724
    Адреса:
    Украина
    Государство? "ДА"! Но когда государство отвечало за действия отдельных "эктремитов-негодяев-маньяков-самосудчиков-..."?... Нет! я никого, ни к чему не призываю.... Просто уверен, что божий суд если и свершится, то пипец с какой отсрочкой...

AlexKOA, Dmitriy1976 та Ph@ntom подобається це.
  21. Іван Сила

Іван Сила Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    213
    Адреса:
    Киев
    А що бліни на лопаті в них вже не в тренді??

22. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    скажут партнеры то привлекут самосудчиков ,либо те будут хоронится всю оставшуюся жизнь.
    потом, кого вешать? там все голосовали -кнопкодавство процветает. а вешатели долго не живут . пример всех революций и всех восстаний .
    пока не будет организации не будет ничего.
    только та революция чего то стоит которая дает сдачи .

Останнє редагування: 21 гру 2020
  23. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    ну ,то такое абстрактное ...сколько людей замаранных кровью мирно доживали свои дни .

klerik777 подобається це.
  24. Kirill1036

Kirill1036 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.724
    Адреса:
    Украина
    Ну, вы прямо хотите получить программу"насильственного принуждения украинских чиновников и власть имущей шушеры к порядку"?:D Конечно же об этом никто не будет говорить вслух.... Просто как-то вспомнилась судьба отца, сына и какого-то судьи по поводу отжатой квартиры.... Ни на что не намекаю... просто вспомнилось вдруг...
    А насчет "божьего суда", так и я о том же... жертва хотела бы знать, что она отомщена сейчас, а не потом, когда-нибудь, если получится, если будет политическая воля, если сойдутся звезды.... и прочие "если".

Dmitriy1976, серий32, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  25. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Пошел учиться баптизму

klerik777, Dmitriy1976 та velomas подобається це.
  26. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.430
    Адреса:
    im Ausland
    а иначе гросс аллес капут ,который уже не за горами. вот я сейчас в глухой провинции ,медвежий угол ,тут все видно намного яснее чем в губернских городах. людишки бегут или мрут-с.
    харьковский судья ,которого обезглавили ? ну там мутно было . коллекция монет ,якобы какие то менты из Донецка ...
    понимаете ли какая выходит петрушка,с жертвами то этими -есть такая наука виктимология о жертвах. то есть жертва ищет палача ,это в теории конечно .
    а если убрать эту виктимность и давать сдачи сразу ,а не потом . то есть опять же понимать,что нужно организовываться .
    армяне вот да. неподалеку от моей старой работы армянин держал магазин . по пятницам у него собирались земляки и разные полезные люди из не земляков ,которых он угощал . эдакий консилиум .
    в чем сила? в организации . он поможет мне ,а я помогу ему .
    гуртом хорошо и бацьку бить. в школе еще у нас один черт начал рекетом промышлять ,80-е годы, обирал тех кто послабее пока они не организовались да не отлупили его как собаку. напали гуртом один прыгнул сверху он упал потом навалились толпой . били ногами . рекет был прекращен .

GarguLL, Kirill1036, Dmitriy1976 та 2 іншим подобається це.