Что сейчас на Майдане?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем MISHAvsACE400i, 3 лис 2020.

1. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Біда в тім,що на Майдані кожен стояв за своє-люди,народ за все хороше,чесне,світле,справедливе без повернення назад,а сцена Майдана за своє,після чого і сталося,сцена пришла до влади і реставрувала все старе,гниле,а на народ поклали.Та і народ завжли як правило використовують як інструмент для пробиття дороги нагору,тоді якщо він навіть і не зламався відкладають в сторону.Тобто розмежували як завжди поняття,так Ви-будете країну любити,а ми-іметь,нічого нового все як завжди.Памятаю 2004 рік коли теж на В.Ющенка дивився як на месію і все на нього всі сподівання покладав,не розумів правда чого він себе оточив сумнівними різними людьми типу:Порошенко,Червоненко,Жванія,Мартиненко,Третьяков ще тоді не розбирався що і до чого,пізніше побачив істину суть темряви побачив її глибину і бездоннісь.Порошенко ще тоді для мене був підозрілий і я не розумів чого його взагалі в команду взяли,але не надав тоді тому значення,ну взяли і взяли,були тоді всі хмільні духом боротьби.Потім конференсія Зінченка інші корупційні скандали гризня за владу і портфелі і мозаїка склалася,що відбулась реставрація минулого строя лайт-версія кучмізму,тобто Кучма пішов,кучмізм як він і предрікав лишився.Тому Дякую Богу,що я не помилився в ньому,і ні в 2014 р,ні 2019 р. за Порошенка не голосував,тут в цьому моя совість чиста.А дякуючи Пороху,коли я побачив всю мерзенну і потворну суть його всієї політики ,я став циніком і загубив віру у людство,не розумію звідки такі беруться люди,може від сирості:)Ми повинні неодмінно підняти Країну з руїн,а бо дальше падіння в прірву я це бачу,чи візьміть теперішню інформаційну громадянську війну штучно створену в підтримку олігархії,далі що,виграти то вони ніколи не виграють,але зла натворять багато,стравлять між собою різні групи,а самі відійдуть в сторонку дивитися театр і хіхікати.Думайте добре,аналізуйте все і не попадайтесь в інформаційні капкани,будьте розумними перевіряйте все:хто говорить,що говорить,від якої політсили віщає,кому служить,за які гроші фінасується і таке інше,і картина зразу прояснится,не ставтеся легковажно до цього,бо то все що пропагандисти роблять зараз за брудні гроші,може дуже і дуже погано закінчитися.І потім не говоріть,що вас хтось не попереджев,деякі люди бють мов об лід,щоб донести щось,та їх не слухають.

AlexKOA, Teddy, ЛюбительПива та 7 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. тяжёлый металл
      650 грн.
    2. Два знаки ДПСУ-одним лотом.
      500 грн.
    3. все на фото все мои нагрудные/должностные знаки на продаже https://reibert.info/auction-history/auc...
      700 грн.
    4. Оплата: передоплата на картку Приват банку Доставка згідно з чинним законодавством України: по Украї...
      75 грн.
    5. Оплата: предоплата на карту Приват банка Доставка согласно действующего законодательства Украины: по...
      20 грн.
  3. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Тогда надо вспоминать англ яз
    Ландан из за кепиал...

4. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    для начала и польский подойдет .

Йцукен# та Dmitriy1976 подобається це.
  5. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    Вам там достаточно будет знать :
    «Месье, же не манж па сис жур…»

AlexKOA подобається це.
  6. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    спасибо конечно, за заботу ;) думаю не пропадем там

Йцукен# подобається це.
  7. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    В Польше делать нечего, там те же 2 тысячи евро

8. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    которые здесь заработать не реально . знакомый с высшим получает 900 евро ,но сутками на работе . в марте ему сорок лет. а после сорока повылазят боком все бессонные ночи на "любимой" работе .

Dmitriy1976, Йцукен# та Ph@ntom подобається це.
  9. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Если жить на работе можно, косарь в обычном режиме

10. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
  11. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    а потом все деньги спустить на лечение . не, это мы уже проходили . когда ползешь с работы усталый и субботы ждешь как манны небесной ,а в воскресенье грустно уже с утра .

AlexKOA, Йцукен#, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  12. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Я к тому, что лучше в США. Если байден упростит миграционную политику, точно знак свыше))

13. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Як цікаво! Я бачу на форумі багато знавців усіх мітингів!Які знають точно, що і як робиться, і хто за чим стоїть! Я перепрошую, таке відчуття, що перед Вами особисто відчитуються сама влада, чи олігархи, хто який мітинг буде влаштовувати, і хто за ним буде реально стояти! Почитаєш, ну прямо "сірі кардинали" Української політики!

14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Якщо не важко, скажіть но мені "гуру" проплачених, та заказних акцій на майдані, чому мітингувальникам до цих пір не можуть поставити хоч один біо-туалет, ( чоловіки ходять у пляшки, жінки ледь витримують до ранку)чому не має пунктів обігріву, які ставлять навіть для вибачте бомжів! Чому не дозволяють ставити генератор, чому крадуть речі підприємців(ковдри, стільці, палатки). А все тому шановні, що у ФОПів не має реальної підтримки, і їх просто напросто ніхто не захищає, вони нікому не потрібні, тільки самі собі!

semovente подобається це.
  15. Йцукен#

Йцукен# Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    933
    Адреса:
    Украина
    И петрушки с укропчиком на грядках посадить обязательно!

16. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Тобі було питання, чому не відповідаєш?

fop_15122020_10_.jpg

17. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Что вы подразумеваете под словом государство? Украина это не государство, а страна (с определенными границами и народом). Те кому фактически принадлежит вся власть и средства производства в стране, не решают государственных проблем (они на это и не подписывались), они решают свои проблемы. В первую очередь их интересует личная безопасность и личный бизнес. Для этого они создают своих политиков, своих управленцев, своих президентов. Объективно нужно признать, что Коломойский, Ахметов, и др. ни когда не обещали народу Украины, что они будут заниматься государственными проблемами. Получается замкнутый круг. Те кто должен заниматься государственными вопросами, занимаются обслуживанием интересов пяти семей, которые их и поставили.

Хантер ua., AlexKOA, Dmitriy1976 та ще 1-му подобається це.
  18. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
  19. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Ні петрушки, та укропчика не потрібно, потрібно людське відношення, а не відноситись як до "скотини"!

20. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    – Порошенко, терміново віддай булаву та займись допомогою ФОПам, а то ми не будемо тебе підтримувати!
    – Прошу пана, а кому віддати булаву?
    – Што за вапроси? Зельонському, конешно, я (мі) за нєго голосавалі, чтобі свєргнуть рєжім Порошенка.
    – Хух, а то я подумав, що булаву треба віддати мураєву.
    – Мі без палітікі, а мураєву спасібо: і за асвєщєніє пратєста, і за автобуси, і за палатки, і, вообще, он хароший.

сіроманець 78, ДВ762, Boris Pryanikov та ще 1-му подобається це.
  21. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Потому что жадные фопы не могут скинуться на биотуалет?

Йцукен# подобається це.
  22. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Хорошо. Все доходчиво расписано, но что вы так уперлись в Порошенко? Развивайте свою аналитику дальше. С Порошенко все понятно.
    Вот чесно вас прошу, без иронии и сарказма откройте мне глаза на суть происходящего. Я думаю и анализирую, а картина не проясняется. Что нужно делать и кого выбирать?:beer:

refmechanic, korch. та ДВ762 подобається це.
  23. Йцукен#

Йцукен# Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    933
    Адреса:
    Украина
    Пусть идут и работают-и будет соответствующее отношение.С какой радости им за счет бюджета города который наполняю и я в том числе ставить сортиры и пункты обогрева с чаем и бутербродами?

ДВ762 подобається це.
  24. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89