.. Чувствуется шырокость души сборщика податей )) Проблемы? Есть одна проблема. В нетрадиционных пдарасах, принявших такой бюджет.
тобто контрабас - наше ВСЬО? чорні зп - наше ВСЬО? торгівля без касових апаратів - наше ВСЬО? ну і напоркуа мені, людині з повністю білою зп, підтримувати такі ФОПи?..хочуть бастувати - да будьласка...я не проти..подивлюсь на цей цирк
Ось мій фін номер +380505304711 скидуйте сюди. Сподіваюся ваші слова не розходяться із діями. Одразу й перевіримо.
"За протестами может стоять собственник сети "Эпицентр" Александр Герега." а йому який вихлоп? ТОВ "Епіцентр-К" і ПРаТ "Нова Лінія" працюють як юр лиця...
От коли, постоіте декілька років на базарі в спеку, та холод без вихідних, та відпусток, щоб відати борг, за те що закупив товару для торгівлі, а потім візьмете кредит на товар для того, щоб не мерзнути на базарі, а працювати в приміщенні, з не знанням того, чи піде торгівля в магазині, чи ні! І думати ночами, як потім розраховуватися по кредиту. Познайомитесь з налоговою, с пожарною службами, вчасно зАплатите аренду, налоги, незважаючи на те, чи вторгував щось у цьому місяці чи ні! Лише тоді зможете говорити що наше ВСЬО, а що не ВСЬО!! Без образ!!
ХЗ,значит что-то знает. Так,к слову,что в Эпицентре,что в НЛ,присутствует масса товаров из свинопсятии
платить налоги у нас...я конечно извиняюсь ,но ..что это даёт по факту? население само по себе ,власть сама по себе. её ненавидят . а что она хорошего сделала? а ничего . Гетманцев сказал мы медикам зарплату не повысим бо денег нету. то есть повысим ,но если 21 год будет успешным .. и потом такой :ну да ..конечно в нашей стране на медиков смотрят как на гавно ...но что же делать? ну сбежит еще 30 000 врачей ну и ладно . работать некому .
Мені не зовсім зрозуміло, яке відношення мають фопи до контрабанди. Зробити адекватне мито, реформувати митницю і проблеми контрабанди не буде. Зарплата в конверті, якщо ти фоп, то єсв і єдиний податок платиш в любому випадку, на сьогодні, це мінімум 2 тисячі, з нового року тільки єсв буде 2000 грн, можливо ви мали на увазі не фопів? Особисто я, як і інші підприємці немаю нічого проти касових апаратів. Якщо б влада була зацікавлена в реальному впроваджені касових апаратів, їх б видавали безкоштовно, обслуговування було б безкоштовним, перехідний період без штрафів за помилки хоча б рік, максимально спростити звітність і ведення касових апаратів і ніхто б не протестував. Для мене зрозуміло, що це просто знищення спрощеної системи, так як в такому вигляді як це пропонується, переважна кількість дрібних підприємців закриється і ринок дешевої робочої сили збільшиться. Ну і відповідно зростуть доходи великих компаній за рахунок зменшення конкуренції. Не думаю, що монополіти в якійсь галузі будуть пропонувати ринкові ціни. Недавні випадок у мене був з Львівгазом. У нас нібито зробили ринок газу, можна нібито міняти постачальників. Виглядає все класно. Що ми маємо в дійсності. Два тижні тому поміняв постачальника на нафтогаз, по газу боргів не було, але була заборгованість 600 грн за транспортування. В суботу дзвонить сусідка, що мені перекривають газ, причина, нібито витік газу. Попросив щоб мене почекали 10 хв, газ перекрили і втекли, посвідчення не показали акту не залишили. В понеділок поїхав на Золоту на Львівгаз, черга кілометрова, на вулиці, годину простояв, всередині сказали що нічого не знають про перекриття газу, порадили писати заяву, до кінця дня зі мною звяжуться. Аж в четверг до мене передзвонив майстер, що їде відкривати мені газ, питаю, а чого взагалі закрили? Нічого не знаю, закривав не я. З суботи до четверга без газу, зимою, добре що не мороз.
Точнісінько про таке я казав своїм друзям. Не вірили. Думали, що халява на все життя. Скінчилося воно вже
расскажу вам одну притчу в любой больнице бухгалтер это важная персона со всеми разговаривает через губу. в общем пошел один сотрудник в отпуск на 17 дней . потому что у них такой порядок отпуск делят на две части 17 и 14 дней. начислили деньги . а через время говорят : слушай имярек ! а ведь мы тебе дали 1300 лишних ! высчитаем назад ! ну не смешно ли ,а? вокруг понимаешь ковид работать некому а они на копейках дурят ..
Я теж не підтримую акцію ФОПів (бо це дитячий сад, або чергове наї....во від політиканів), але Ви навіть поняття не маєте скільки замовлень передають "білі" "чорним" (і мають з лоха"клієнта" відсоток), бо адекватний спеціаліст ніколи не піде до "хазяїна". Якщо він змушений буде поставити апарат- він його поставить, але за це заплатить кінцевий споживач, навіть якщо у нього в "хозяїнах" олігарх, бо замовник буде той самий "білий", який все одно буде мати свій відсоток+дороще замовлення через касовий. А малі підприємці які щось мають на руках, і Люди які можуть реально щось робити, виготовляти між собою завжди домовляться- бартер ніхто ніколи не відмінить, але будуть по можливості поменше годувати "держ-морди", які і так скоро тріснуть, як і їхніх "шісток-злиднів". Ви не уявляїте, як вас на...ють місцеві депутати-бізнесмени, навіть на елементарних речах, за ваші ж "налоги".