Что можно привезти из Америки?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Billy Phelan, 7 тра 2022.

1. Igor2011

Igor2011 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    48
      продані:
    43
    Повідомлення:
    646
    Адреса:
    Kiev
    Я був перший в Україні, що отримав Ліцензію на експорт в Україну в 2014 р. і все було добре до червня 2023 р., коли Виробники США і Продавці почали мені відмовляти, хоча були підписані Контракти і т.д. Мені надали пояснення і розірвали контракти. Причина була одна - відсутність контролю за обігом відповідного Товару і тому є підтверджені факти, про які писати не можу.

akms1974 та Лорд Грегори подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Воронка для пороха универсальная ,подойдет для подавляющей части всевозможных калибров, даже пистоле...
      105 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Продам гильзы 9х21 в лоте 100шт..Фирмы GFL Гильза латунь под капсюль "боксер" Полигон, одн...
      100 грн.
    3. Гільзи Fiocchi нові 25 Auto (6.35 browning), 100шт
      1500 грн.
    4. (в наявності 8000 шт.)
      Єврокапсуль нобель спорт 686 688 ціна 3,90 для замовлення пишіть у приватні повідомлення 0996343715
      390 грн.
    5. Продаю гільзи одностріл 12 калібру. Ціна 1 грн./шт. Гільзи різних виробників, але по проханню можна...
      1 грн.
  3. Alexmusel

Alexmusel Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.667
    Адреса:
    Украина
    Це була не причина, а привід. А причина знаходиться у Білому домі. У Вашої компанії були порушення контролю обігу даної продукції? Тобто хтось, десь порушив, а покарали того, хто не порушував? Так? Як Ви думаєте, бо літа 2023 року таких порушень не було? Чи думаєте, ФБР не знало що і куди возять мої друзі всі десять років? Але була негласна вказівка закривати очі. А потім навпаки- дали команду «фас».

akms1974 подобається це.
  4. Billy Phelan

Billy Phelan Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Одесса
    Республіканці нічим не краще.

США для мене найбільше розчарування в 2024 році.

akms1974 та КАСКАД подобається це.
  5. nice UND pretty

nice UND pretty Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    174
    с багажом та же проблема, несколько знакомых нашли в багаже после поездки в США уведомления о том, что багаж был досмотрен в рамках проверки таможней.

6. nice UND pretty

nice UND pretty Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    174
    после феноменальнейшего проеба имущества в Афгане эти люди запрещают нам ковыряться пальцем в носу. Слов нет.
    Но, тем не менее, не подскажете учетные данные этого документа, что бы можно было его почитать/изучить?