ну а шо дупа? поболит да перестанет. а тута воспитательный процесс, сами натворили, сами исправляем как батя скажет, оно похлеще чем ременем по дупи. там уже после такого, раз 10 подумаешь, а стоит ли в очередной раз батины знания-утверждения проверять на практике, бо хрен его знает как потом последствия опыта разгребать
також противник лупити, а ще можна і щось пошкодити. Хоча фіговенький наставник, повбивав би. Не працює правильно в основному фізичний вплив, а слова що так нізя ще меньше.
Поспорили батько з братом що Южанку перевернути одному не можна, в ітозі розбите вітрове скло і втоплине весло а лотку таки дядько перевернув, повню як вона носом до верху серед річки плавала доки ті два дурні не протрезвіли.
Все набагато простіше. Випиваєте літру самогонки, сідаєте на підлогу і чекаєте поки почне перевертати. Можна взяти в руки весло. Лодка може стояти сперта під хатою але це не обов'язково.
ну южанки не было, но как лихо переворачивались батя много рассказывал. длинная узкая, потом на борта доп буйки стали делать. особенно когда с ветерка 8-12 ( а скок той южанке надо) резко пересели на вихри 20-30. резкое движение румпелем, и все, готов перевертыш. ну а про якорь лежащий красиво на носу, а потом случайно подлетающий на ходу на волне, миновавши лобовое стекло и пролетевши над головой, в итоге выполнивши свою функцию причем довольно и качественно резко я могу и не рассказывать. после этого занял свое место в люке на носу под крышечкой, короче там где и должен.
ну и про катание сидя на носу оперевшись спиной на стекло, про сети которые мотор резко наматывает и довольно энергично тормозит лодку. про тельце которое по законам физики летит вперед и ручку на носу для переноса, я уж промолчу
Яке має відношення до форуму ця матня з перевищенням конструктивної міцности в невідомо скільки разів я так і не зрозумів. Це так само як банку пепсі 0.33 робити з кевларовою сорочкою. Навіщо? А щоб було. Корпус криголама з ергономікою корита для свиней. Виріб не цікавий як зекпромовський холодняк з окуітітельною історією який буває проскакує у відповідному розділі.
а раздел в котором обсуждают сие плавсредство не смущает? переместили в нужный, не парьтесь, наслаждайтесь обсуждением. тут спецов больше. один я чего стою
досвідчиний шкіпер вже є, залишилось таки вломати Бориса купити човна та поєднавши його з москалем зробити парахода. і тоді можна буде відправити того парохода грабувати кацапські караблі які ісчще плавають та наводити жах на половину узбережжя чорного моря своїми набігами. я буду рахувати прибутки після кожної такої операції незабувши при цьому і себе
Дякую друзі,але я краще з надувними вуточками на руцях по Чорному морю попливу ніж у такому човнику..
масквича не отдаст, тут вариантов нет. а от генератора на газувом курбураторе приделать самое то. да, кстати, тараны и навалы на другие плавсредства тоже отрабатывали. имеем два потопленных (один с экипажем) и штук пять посаженых на мель или выкинутых на берег. один из посаженых на мель, востановлению не подлежал. а так же практика скрытного подхода к более крупным судам
не сцы, у меня жилеты, во те пенопластовые, сохранились. а еще парочка есть с аварийных плотиков. там колечко дерг и сам надулся. станет скучно, свисочек в комплекте, и фонарик. ну и пенопласту напхаем, я знаю куда и скоко.
Перевертаєте лодку, примотуєте на дах москвіча, покращується аеродинаміка в 679 раз. Їдете ви, їдете, аж тут хобаа - водная прєграда. Ви рраз по тормозам ( передніми колесами) москвіч робе кульбіт і перевертається на спину (на лодку). Пливете!
напомнили. кореш один, гдет же надыбал лодку на берегу лимана. южанку или казанку, они ж одинаковые по сути. ну чо добру пропадать то, бесхозное ведь. и быстренько погрузил ее на багажник на крыше своей таврии, а то мало ли хозяин появится неожиданно. ну и газу оттудава, ну домой побыстрее. ну и едет себе по дороге, да полевая, да до боли знакомая. и тут заяц впереди выбежал на дорогу. ну попал в фары и бежит себе. кореш на таврии за ним, как же, еще один трофей. ну и газу. дольше говорит весело было. дорога заканчивается Т образным перекрестком и заяц гребет прям в поле где дороги уже нет. тот в пылу азарта за ним. таврия подлетает гдет на пол метра, и приземляется в поле. лодка на крыше тоже дает свой эффект, в виде вылетевшего лобового стекла и сплющеной крыши. ржали потом долго, мол Руслан, нахера те та лодка, ты ж не рыбак, и до лимана далеко. да фиг его знает, бесхозное вроде, надо оприходовать же полюбому.
поки не викоріниться звичка брати все типу безхозне, так і будем жити, якщо виживем. По замовчуванню маєм більше половини "побутових" злодіїв. Там вкрав, там на браконьєрку сходив, там втік пошкодивши чуже майно на автомобілі і т.д. Вироджуємся.
не було мене на пивзаводі. Виніс декілька забавок що в кишеню влазили і дві зірочки для моцикла, зроблені аж чотирма спецами, крім мене. Токар, довбальник, зуборізчик, терміст, майстер участка, останній то все організував, за роботу кожен отримав по дві зірки. Рідної вистачало на 200-300 км, а з зробленою питання закрилось назавжди. Друга ще десь може валяється. І гвинти гайки час від часу тягав по декілька. А де їх було взять?