Стимул буде в тому, щоб "виїдати" батькам мозок! " Чому я повинен ходити як "лох" в "пальонці" ?" Коли Вася он поїхав в крутяцький бутік і затарив собі джинси від Grover, або Philipp Plein! На мою думку, більш менш однакова шкільна форма, робить дітей, та їх батьків більш менш стриманішими в виборі одягу, тим самим не буде посилювати класову різницю між підлітками!
На мою думку шкільний заклад, це заклад куди діти на сам перед ідуть вчитися, а не "випендритися". І про це потрібно говорити в першу чергу батькам та вчителям із самих прочаткових класів, та акцентувати на цьому особливу увагу. Школа це те місце, де дитина проводить більшість свого часу, там школярі вбирають те, що надалі з них вийде. І тільки спільна кропітлива робота батьків, та вчителів може дати позитивний результат. Не бігати в школу, та не відкривати рота на весь клас на вчителя, якщо той по якійсь причині підняв голос на ваше "чадо". Такими діями ми самі "потураєм" нашим вихованцям, і відкриваєм межі їхньої вседозволенності, та неконтрольованості. Якщо пригадати школу 80-х, хто з "пацанів" не отримував указкою по "шивелюрі", або по пальцям? І що за просто так отримували ? Чи все ж заслуженно отримували? І ніхто в ті часи з батьків не бігав, не "скандалив", навпаки, ще можливо було додатково вдома "відгрібти" для "міцності" виховального процесу.
По всякому було, є так само намахані вчителі, яким як здрастє влупити указкою, косинцями кидали іноді. Мені не попадало , та все ж..
Все не додивився, правильні речі каже за понти, але фігаче таким суржиком , що в мене на півдні мабуть менший, якщо всі так в Львові говорять, то не зрозуміло чого це я комплексую на Кайзеровому фоні і взагалі перед галичанами в цілому.
Это нельзя назвать суржиком.Это смесь минимум 5 языков,и это еще не совсем и далеко не совсем местная речь,это нормальная городская.В некоторых селах понять что говорят можно только будучи местным.И это хорошо.А услышать получается по продуктовым базарам. Есть много слов из английского,конечно польского,немецкого,трохи из москальского,переделанных,это все история.Кто шарит в английском-вспомните как называется например ревень.А я напишу как он здесь называется. И в клипе много правильного говорят,но на мой взгляд маты от недостатка словарного запаса не по делу.
некоторые тоже позволяли себе лупить указками,линейками,бросаться связками ключей.Не думая о возможных последствиях.Да,с детьми тяжело,очень тяжело,особенно с некоторыми. Самый простой пока выход-видеонаблюдение и предупреждение самих детей и их родителей о последствиях нарушения нормальных отношений учитель-ученик.Заодно и будут доказательства кто профи а кто пришел показать начальственную глотку.А делов на тыщу баксов на среднюю школу.По 2 камеры и регистратор на каждые 16-8 кабинетов-дето 15 тыс за все.
Директор школи був, вязкою ключів лупив від всіх приміщень, я його не застав, брат розповідав, за діло чи просто хворий на голову, хз..
Є наглядний випадок із знайомими, коли люди абсолютно не думають головами, а "зациклюються" на своїх незрозумілих принципах. Ведуть суперечки до піни в роті, і в результаті окрім повного негативу, та втрати фінансів на зарплату адвокатам, більше нічого не отримують! Судова "резина" тягнеться вже більше пяти років, але поки що якогось толкового результа з обох боків нуль! Я попереджав знайомого, не залазь у суди,"забий" на то своє "кровне" майно, що ви не можете поділити, хай вона його собі має! Так ні, не перепреш! Вже пішло більше трьох штук зелених, просто в нікуди, і ще піде! Пояснюю, що у ця справа закінчиться тільки тоді, і гроші перестануть тупо марнуватися, коли хтось "попуститься" і скаже, що ні яких притензій до когось більше не маю! Ще два роки назад пропонував йому так зробити, але "віз і досі там".
Возможно, надо все же запретить умным думать, чтобы не оскорблять чувства тупых? Толерантность, а это нынче в тренде... Не, ну а шо?