Черный список

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Adolf Becker, 31 жов 2017.

1. Медный

Медный Oberst

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    3.977
    Адреса:
    Земля
    Те,кто в ЧС банков,кредиты берут сами.Ночью.И не только в банках,можно и в ювелирках тоже.

Бек подобається це.
    1. Хімічний захист. Кітель та штани, запаковані у вукуумній упаковці у травні 1980 р. Джорджія.
      870 грн.
    2. Як новий. За призначенням не використовувався. Пару разів вдягався доя примірки та підгонки. Повний...
      6999 грн.
    3. (в наявності 50 шт.)
      Фильтра для советского противогаза ГП-5 и аналогов. Фильтра не пользованые. Но имеют следы хранения...
      50 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь на м...
      369 грн.
    5. Новий костюм хімічного, біологічного, радіаційного захисту (Бельгія) Розмір Large (В наявності Me...
      850 грн.
  2. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    476
    Адреса:
    Украина
    Не связывайтесь с кредитами ради Бога!!!Это кабала!!!
    Я там понимаю если припекло и на лечение себе или родителям надо - это да,но для развлекух (машина,квартира,сватьба и др.) - НЕ СВЯЗЫВАЙТЕСЬ!!!Лучше перетерпеть,чем потом непонятно кому,сколько,и как должны будете!!!(

Volynyaka, reider74 та D-day подобається це.
  3. Slonoedov

Slonoedov Oberfeldwebel

Повідомлення:
    476
    Адреса:
    Украина
    Что это есть такое???
    Как я понимаю,это как финансовая пирамида,только верхом вниз...Могу и ошибаться,т.к. не связывался с таковым из за опасений...
    "Всегда и везде человек будет должен!" - золотое изречение,жизненное я бы сказал!)))

4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.447
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    кредит нада щоб спорядження купить :beer: для взяття кредитних коштів в банку щоб відать іншому банку. отакоєот. :beer:

Медный подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.447
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    В мене он голд карточка була, знімав, ложив суми, а потім узяв і закрив її. То оце смс почали приходити, типу відкрийте знов карточку голд, суму кредиту підняли вже до 70 тисч грн, отакоєот.:beer:

G613D подобається це.