а кАльйоса та турецька манета? невже теж пролитіли? от лишенько! ну то не переймайтесь, якщо я натраплю на якийсь МЕГАраритет то зарезервую за вами і свої братні відсотки за це знижу до 50%
Вот, что значит Настоящий Комрад Просто, как только я собираюсь бежать за кредитом - все продается из таких раритетов. Не успеваю
Нєєє. Генеральську не хочу. От якби зі стола як мінімум бригаденфюрера, ото діло! І тєліфона впридачу!
Та ни, це пресс-папье з каменюки зробленно а той що продали(хоча я миркую що тут щось не так) зроблена з золота замасковане под медь!
Автор, срочно получайте визу и езжайте в США на закупки, ибо там обнаружены такие сверх раритеты, на фоне которых наградная чернильница меркнет. Личный унитаз Гитлера. Состояние- минт, в нетронутой оригинальной патине тех времен. http://sociopath-ru.livejournal.com/49267.html
так мо це ваш? шпійони таємно зробили світлину та хочуть підняти грубі гроші а вас залишити без вбиральні.
Треба не спати.бо тихенько скомуниздять вороги.а річ не з дешевих.Та і сам дід Адя носив тудом своє добро.Це ж треба.га.
Скильки коштуе? Сала не пожалию я ж це шукаю рокив з 30. у мене е перья и мешочек з яким я у школу ходив. Консерватор повторюю запитання скильки? ось пропоную обмин!